Russians creating filtration units in occupied Ukrainian territories
Page 1 of 1
Russians creating filtration units in occupied Ukrainian territories
https://newsukraine.rbc.ua/news/russians-creating-filtration-units-in-occupied-1721108519.html
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Russians creating filtration units in occupied Ukrainian territories
Samo zamislite kako bi izgledala Ukrajina, 11x veća od HR.
Kolektivni zatvor...ni Hitler nešto slično nije radio.
Radi Izrael već pola stoljeća i gore pa ti dragoEroo wrote:Samo zamislite kako bi izgledala Ukrajina, 11x veća od HR.
Hoholo Mudovski- Posts : 7291
2023-08-31
Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
Nema osnova za postojanje.
crvenkasti-
2014-04-17
za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
... kako zasoliš uvijek s Hrvatskom. Mora da peče...
2023-08-31
Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
Nisam ja bitan. Putin je taj koji ima pik na Kosovo. Peče ga više od Ukrajine.
crvenkasti-
2014-04-17
izrael to radi na okupiranom palestinskom teritoriju...Hoholo Mudovski wrote:Radi Izrael već pola stoljeća i gore pa ti dragoEroo wrote:Samo zamislite kako bi izgledala Ukrajina, 11x veća od HR.
rusija na suverenom teritoriju ruske federacije...
u tome je bitna razlika...
naravno da će svaka država koja drži do sebe poduzeti slične korake...
u zaštiti ustavnog poretka...
Hitler je bio inovativniji, on je Židovima stavljao trake s Davidovom zvijezdom
oko ruku, a Rusi će, ako se dosjete, Ukrajincima stavljati trake s trozupcom.
Dosjetit će se oni ovoga, ja sam u to siguran. Nije baš jednostavno držati
40 milijuna Ukrajinaca po logorima.
oko ruku, a Rusi će, ako se dosjete, Ukrajincima stavljati trake s trozupcom.
Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
2023-08-31
Dovest će ingeniere iz Izraela. Par nobelovaca sa iskustvomEroo wrote:Hitler je bio inovativniji,
2023-08-31
Haha, ti isto namjerno navlačiš crvenkastog kao mladog majmuna da se ponada, a onda ga ubiješHoholo Mudovski wrote:Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
Piglet- Posts : 1496
2016-02-24
Hoholo Mudovski wrote:Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
Imamo totalno pogrešnu percepciju.
Mi mislimo da ie Zapad dao Kosovu i Hrvatskoj državu zato da bi kaznili Srbe i pomogli nama Šiptarima i Hrvatima.
Ne. Mi tu nismo uopće bitni.
Oni su što su htjeli je poniziti i oslabiti Rusiju
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
Mi mislimo da ie Zapad dao Kosovu i Hrvatskoj državu zato da bi kaznili Srbe i pomogli nama Šiptarima i Hrvatima.
da, vi uopce niste bitni, naime vi ste beznacajni, kako rusima tako zapadu a pogotovo svim susjedima okolo. Vi rusima vrijedite onoliko koliko mogu izvuc koristi od vas i vase primitivne mitomanije. Kad nemaju koristi odbacice vas ko potrosen kurton, sto u biti sa ekipom koja vam je na vlasti i jeste, primitivno mitomansko pleme za rusko podkusurivanje. A ova prica o nekakvom ponizavanju je takode dio vase sklonosti mitomaniji
Nemoj me pogresno shvatit, ovo ti zaista ne govorim iz neke zlobe nego iz nade da cete skinut paucinu s ociju i pogledat svoju Srbiju
2014-04-19
prckov wrote:crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
da, vi uopce niste bitni, naime vi ste beznacajni, kako rusima tako zapadu a pogotovo svim susjedima okolo. Vi rusima vrijedite onoliko koliko mogu izvuc koristi od vas i vase primitivne mitomanije. Kad nemaju koristi odbacice vas ko potrosen kurton, sto u biti sa ekipom koja vam je na vlasti i jeste, primitivno mitomansko pleme za rusko podkusurivanje. A ova prica o nekakvom ponizavanju je takode dio vase sklonosti mitomaniji
Nemoj me pogresno shvatit, ovo ti zaista ne govorim iz neke zlobe nego iz nade da cete skinut paucinu s ociju i pogledat svoju Srbiju
Nemam sad vremena svađati se s majmunima.
Moram šetati sa ženom i djecom po moru.
crvenkasti-
2014-04-17
ako tu naletis na kojeg rusa onda mu se po vasem starom srpskom obicaju dobro zavuci u supak
2014-04-19
Hoholo Mudovski wrote:Kako ne razumite da ste spasili državu kada ste ostali bez Kosova. Da je Kosovo ostalo u sastavu Srbije Albanci bi bili većina u Srbiji osim ako niste planirali kao i Izrael malo "pročistiti". Već ste zauzeli sve prostorije po Haagu, a već bi bukirali za novu sezonu.crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:za slikucrvenkasti wrote:Ukrajina je promašen projekt. Nešto poput Kosova, Islamske države ili Hrvatske.
To im I ja govorim, Kosovo bi ih unistilo najprije ekonomski
Ali zna to Suljo I ekipa po njega. Da sad ponude Kosovo, pobjegli bi glavom Bez obzira.
Oni bi Kosovo Ali Bez Siptara ,oni sad koriste Kosovo da zajebavaju Sipce Koji nikad nece biti prava drzava
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
crvenkasti-
2014-04-17
2023-08-31
Similar topics
» Greta - "go climate justice on occupied land"
» Countries and territories with no self-isolation requirement on arrival in England
» Pentagon Expert Says Russians Would ‘Annihilate’ US Army on Battlefield
» UŽAS: Major UAE banks have started closing accounts of Russians
» BREAKING!! Russian Nuclear Units On The Move, Non-Essential Civilians Told To Leave, Putin’s Ready To Nuke ISIS!
» Countries and territories with no self-isolation requirement on arrival in England
» Pentagon Expert Says Russians Would ‘Annihilate’ US Army on Battlefield
» UŽAS: Major UAE banks have started closing accounts of Russians
» BREAKING!! Russian Nuclear Units On The Move, Non-Essential Civilians Told To Leave, Putin’s Ready To Nuke ISIS!
Page 1 of 1