Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Ito, koliko mogu prepoznati, 2 u 1. Klizne bombe?
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Ništa ja ne vidim dok ne pokažeš. Znaš ti to izrezat, ne me zezat.RayMabus wrote:Ne znam rezat snimke. Nemam te programe za to raditi uopće.Eroo wrote:Daj izrezan foto gdje se to vidi, znaš ti to...meni nije uspjelo.RayMabus wrote:a početku snimke. Drži ga ( nosi ga ) u desnoj ruci dok trčkara prema naprijed.
Pa jel vidiš da nosi mitraljez u desnoj ruci. Ima čak i sjena na podu od toga. Gledaj malo bolje.
Nikakav poseban softver ti nije za to potreban.
A onda odjebi kad ne vidiš.Eroo wrote:Ništa ja ne vidim dok ne pokažeš. Znaš ti to izrezat, ne me zezat.RayMabus wrote:Ne znam rezat snimke. Nemam te programe za to raditi uopće.Eroo wrote:Daj izrezan foto gdje se to vidi, znaš ti to...meni nije uspjelo.RayMabus wrote:a početku snimke. Drži ga ( nosi ga ) u desnoj ruci dok trčkara prema naprijed.
Pa jel vidiš da nosi mitraljez u desnoj ruci. Ima čak i sjena na podu od toga. Gledaj malo bolje.
Nikakav poseban softver ti nije za to potreban.
Ne znam to rezat a ne da mi se nit tražit kako se to radi po ovoj vručini da tebi guzonji i pametnjakoviću pokažem da nosi nešto u desnoj ruci šta liči na kalašnjikov il tako šta.
Lijepo ti odjebi u skokovima i to je to.
Last edited by RayMabus on Sun 23 Jun - 8:20; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
2016-07-22
2016-07-22
Pa kakvi su ovo Rusi, *ebote?
Od druge sekunde pa sve do petnajste sekunde se vrlo lijepo vidi kundak i da on nosi mitraljez u desnoj ruci. Čak se dole vidi sjena i kaiš od puške također.
Ja san tu snimku jučer proučija i zato san ti ja odma danas reka da ti nije točno da taj prvi nije naoružan.
Ja san tu snimku jučer proučija i zato san ti ja odma danas reka da ti nije točno da taj prvi nije naoružan.
2014-04-11
"Golferi" su unaprijed žrtvovani. Sjedanje u ovakvo vozilo
i odlazak na front znači upravo to: žrtvovano "meso". Za koga?
i odlazak na front znači upravo to: žrtvovano "meso". Za koga?
Navedi sekundu, pa ću ja taj snimak izdvojiti, pa da završimo ovu beskorisnu prepisku.RayMabus wrote:Od druge sekunde
Mlad si čovjek pa me čudi da to sam nisi u stanju učiniti...a vidi, meni to uspijeva.
Dakle, navedi sekundu u kojoj se najočitije vidi da nosi "mitraljez".
Ne uzimaj ovo osobno!
Pa vidi se cilo vrime da nosi od druge sekunde pa sve do petnajste.
7 il 8 sekunda su ti najočitije jer se lijepo vidi i kaiš koji se spušta od kundaka.
S tim da moraš gledat sjenu na podu da uočiš kaiš.
7 il 8 sekunda su ti najočitije jer se lijepo vidi i kaiš koji se spušta od kundaka.
S tim da moraš gledat sjenu na podu da uočiš kaiš.
2014-04-11
2016-07-22
2016-07-22
Nije beskorisna. Da sam te pustio i nisam reagirao ti bi nastavio širiti teoriju koja je netočna i da ovaj zadnji gonja ovu dvojicu koja su nenaoružani.Eroo wrote:Navedi sekundu, pa ću ja taj snimak izdvojiti, pa da završimo ovu beskorisnu prepisku.RayMabus wrote:Od druge sekunde
Mlad si čovjek pa me čudi da to sam nisi u stanju učiniti...a vidi, meni to uspijeva.
Dakle, navedi sekundu u kojoj se najočitije vidi da nosi "mitraljez".
Ne uzimaj ovo osobno!
Prvo prvi uopće nije nenaoružan a za drugog koji je između ove dvojice s dugim cijevima ne znaš jel nosi pištolj kao osobno naoružanje ( on je ionako u sredini pa mu ne treba duga cijev pošto ovi na čelu i ovaj na začelju što ga je ucmekao štite ovu kolonu od njih trojice dugim cijevima ).
A inače puno je bitnija jedna stvar koju isto nisi primjetio: razmak koji drže jer se vidi a šta se i očituje ovdje da se ne smiju grupirat jer da su bili previše blizu ovaj dron bi pokosio svu trojicu a oni rade razmak između kad prelaze ovu zonu i upravo to postižu tj jedan dron ne uništava cijelu skupinu nego samo jednog u koloni dok ostali preživljavaju i idu naprijed.
Last edited by RayMabus on Sun 23 Jun - 8:52; edited 4 times in total
2014-04-11
2016-07-22
Nebi se trebalo šaliti na onom primjeru.
Uostalom, nemamo pojma o kojoj se vojsci radi, niti o kontekstu u cjelini.
Znaju oni koji trebaju znati...da ne smiju biti ranjeni, jer bi se im moglo desiti isto.
Uostalom, nemamo pojma o kojoj se vojsci radi, niti o kontekstu u cjelini.
Znaju oni koji trebaju znati...da ne smiju biti ranjeni, jer bi se im moglo desiti isto.
Solovjov ima foto za uspomenu i dugo sjećanje...
Jeben mu je život, moraa se priznati.
Jeben mu je život, moraa se priznati.
Pa da, koji će mu qratz na frontu duga cijev...RayMabus wrote:... ( on je ionako u sredini pa mu ne treba duga cijev pošto ovi na čelu i ovaj na začelju što ga je ucmekao štite ovu kolonu od njih trojice dugim cijevima ).
Ne triba mu kad ih ionako puno gine pa će uzet od tog šta je poginuo. Izračunala je to njihova komada sve.
Primjeti da ima zaštitni prsluk dakle to šta taj nema dugu cijev nije manjak resursa nego plan pošto prsluke daju al ne triba baš svakom kalaš jer ih dosta i gine pa uzmeš od tog koji je poginuo jer u protivnom bi puno kalaša ležalo naokolo neupotrebljeno i svak bi ih se mogao dočepat.
Ljeto traje tri mjeseca a evo baš je počelo pa ako neće da im gađaju rafinerije jer je reko Biden da ne a ljeto je vrijeme za ofenzivu a Zelenski nije pripremio vojsku i municiju a onda će ovi grickat teritorij ovako cijelo ljeto itd itd itd.
Primjeti da ima zaštitni prsluk dakle to šta taj nema dugu cijev nije manjak resursa nego plan pošto prsluke daju al ne triba baš svakom kalaš jer ih dosta i gine pa uzmeš od tog koji je poginuo jer u protivnom bi puno kalaša ležalo naokolo neupotrebljeno i svak bi ih se mogao dočepat.
Ljeto traje tri mjeseca a evo baš je počelo pa ako neće da im gađaju rafinerije jer je reko Biden da ne a ljeto je vrijeme za ofenzivu a Zelenski nije pripremio vojsku i municiju a onda će ovi grickat teritorij ovako cijelo ljeto itd itd itd.
2014-04-11
Vedar i sunčan dan, za odmoriti oči i dušu...
Po nekima 80% ruskih gubitaka uzrokuju ukrajinski dronovi.
Sinagoga u Mahačkali ( Dagestan, Rusija ) je potpuno izgorjela, 3 policajca su već ubijena.
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1804912344625025026
Prokleti Jerveji.
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1804912344625025026
Prokleti Jerveji.
2014-04-11
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II