Kako i zašto su SDP-ovci posvetili tvrtku imenom osnivača Crne ruke (APIS)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako i zašto su SDP-ovci posvetili tvrtku imenom osnivača Crne ruke (APIS)
Apis je bog a ne boginja. Jebiga kada nije bilo ustaša u starom Egiptu.Ero wrote:Ne pada mi na pamet baviti se s time.dzango wrote:Imala je i Bela ruka. Oni mu onda dođu šta?Ero wrote:Za vas Srbe nema, to razumijem, ali ima kad je u pitanju hrvatski "antifašizam".dzango wrote:Kakva je veza za poređenje Apisa i Gebelsa?
Ono "Crna ruka", mrak...
Samo sam htio povući paralelu.
Za dom spremni hr "kulturnjake" potsjeća na ustaše, a APIS na egipatsku boginju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ti i Čutura očito ste teški 'kulturnjaci', pa kao malo 'zaboravljate' da je APIS IT osnovala hadezeova VladaEro wrote:Bog ti pomogo, mene APIS potsjeća na Apisa, jbga!
Vaše "kulturnjake" očigledno ne. Namjerno ili slučajno, potpuno ista stvar.
Tim gore ako je slučajno-iz neznanja, jelte.
no tu vam fkt ni Bog ne može pomoći :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
uobičajena otužna hrvatska priča, red jednih, red drugihEro wrote:A kako to da su uposlenici odreda SDP-ove uhljebe?
One druge pomela "crna ruka" što li?
ovisno o tome tko je u državi na vlasti, 'crna ruka' pomete one prethodne
2014-04-12
stvarno, koja paranoja u uvodnom članku jebli ih više srbi i srbija, a pljačkaju nas hrvati(i sdpovci i HDZovci će nastaviti izgleda, prije par dana u STu uhljebilo u županiji 20-25nepotrebnih uhljeba, dok neki izvisli koji nisu imali vezu od partije)r_nevjesta wrote:gdje samo nalazite nebuloze i izmišljotine tipova poput ovog Čuture? :OEro wrote:"Kulturnjaci", nedvomno. Znaju oni svoj posao.
Čuli APIS, jbte...ahahahaaaa...
Pomoz Bog, junaci...
google is your friend, na web-stranicama lijepo piše da je tvrtka APIS IT osnovana 2005. godine sporazumom HDZ-ove Vlade i Grada Zagreba, a na čelo je 2009. postavljena HDZ-ova Dunja Jurica, žena istaknutog (i osuđenog za pronevjeru preko 650.000 kn na 'slatki život') hadezeovca Nevena Jurice, šogorica hadezeovke Marine Dropulić i majka članice Uprave Zagrebačkog Holdinga od 2013. godine, Darije Jurice.. familija se očito dobro snalazi na državnim jaslama :D
Dunja Jurica poznata je po sklapanju posla teškog oko 100 milijuna kn s IBM-om izravnom pogodbom, bez javnog natječaja, što je protuzakonito
Guest- Guest
đizs, koja paranoja, presmiješno :DEro wrote:Neukost je (a možda i zloba) ako ne znaš (praviš se lud?) što u ovim prostorima znači "Apis".
Nije bilo nekog drugog imena nego baš APIS...
Ono, "guslari" se itako neće dosjetiti o čemu se radi. Jebo vas Stazić.
APIS IT je skraćenica punog službenog naziva Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama
2014-04-12
Waw, koja "podrška"...Ma bravo.r_nevjesta wrote:đizs, koja paranoja, presmiješno :DEro wrote:Neukost je (a možda i zloba) ako ne znaš (praviš se lud?) što u ovim prostorima znači "Apis".
Nije bilo nekog drugog imena nego baš APIS...
Ono, "guslari" se itako neće dosjetiti o čemu se radi. Jebo vas Stazić.
APIS IT je skraćenica punog službenog naziva Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama
Vidio sam ovdje i skraćenicu ZDS...ništa posebno.Da ti "prevedem"?
a baš, naš glavni problem je skraćenica državne tvrtke, zato što podsjeća na nadimak srpskog generala iz 1900te koji je radio protiv Obrenovića i Austro-Ugarske.. mislim, to jedino može biti hadezeovsko-esdepeovsko-velikosrpska zavjera, što drugo?!upravo_sa_jebachine wrote:stvarno, koja paranoja u uvodnom članku jebli ih više srbi i srbija, a pljačkaju nas hrvati(i sdpovci i HDZovci će nastaviti izgleda, prije par dana u STu uhljebilo u županiji 20-25nepotrebnih uhljeba, dok neki izvisli koji nisu imali vezu od partije)
2014-04-12
OMG, daj nemoj se više sramotitiEro wrote:Waw, koja "podrška"...Ma bravo.
2014-04-12
Čini mi se nekakav bik je u pitanju. Asocira na Zokija.dzango wrote:Apis je bog a ne boginja. Jebiga kada nije bilo ustaša u starom Egiptu.Ero wrote:Ne pada mi na pamet baviti se s time.dzango wrote:Imala je i Bela ruka. Oni mu onda dođu šta?Ero wrote:Za vas Srbe nema, to razumijem, ali ima kad je u pitanju hrvatski "antifašizam".dzango wrote:Kakva je veza za poređenje Apisa i Gebelsa?
Ono "Crna ruka", mrak...
Za dom spremni hr "kulturnjake" potsjeća na ustaše, a APIS na egipatsku boginju.
Da je krava, mogla je da bude Kolinda.Ero wrote:Čini mi se nekakav bik je u pitanju. Asocira na Zokija.dzango wrote:Apis je bog a ne boginja. Jebiga kada nije bilo ustaša u starom Egiptu.Ero wrote:Ne pada mi na pamet baviti se s time.dzango wrote:Imala je i Bela ruka. Oni mu onda dođu šta?Ero wrote:Za vas Srbe nema, to razumijem, ali ima kad je u pitanju hrvatski "antifašizam".dzango wrote:Kakva je veza za poređenje Apisa i Gebelsa?
Ono "Crna ruka", mrak...
Znaci Ero se prosro ..r_nevjesta wrote:gdje samo nalazite nebuloze i izmišljotine tipova poput ovog Čuture? :OEro wrote:"Kulturnjaci", nedvomno. Znaju oni svoj posao.
Čuli APIS, jbte...ahahahaaaa...
Pomoz Bog, junaci...
google is your friend, na web-stranicama lijepo piše da je tvrtka APIS IT osnovana 2005. godine sporazumom HDZ-ove Vlade i Grada Zagreba, a na čelo je 2009. postavljena HDZ-ova Dunja Jurica, žena istaknutog (i osuđenog za pronevjeru preko 650.000 kn na 'slatki život') hadezeovca Nevena Jurice, šogorica hadezeovke Marine Dropulić i majka članice Uprave Zagrebačkog Holdinga od 2013. godine, Darije Jurice.. familija se očito dobro snalazi na državnim jaslama :D
Dunja Jurica poznata je po sklapanju posla teškog oko 100 milijuna kn s IBM-om izravnom pogodbom, bez javnog natječaja, što je protuzakonito
Ma nemojte mi reci
Nije to njemu svojstveno. Laganje ...i neprovjereno iznošenje fskti ..
Uopce ne
I jos njegovi su to ..osnivali ...
Ha ha
100 milijuna kuna ..pa postotak ..pa stalno lova curi ..pa radis kaj hoćeš
Jbt .drzava bezakonja ima jos jedno ime .. Diktatura lopova :stare:
I bar bi davala mlijeko ..dzango wrote:Da je krava, mogla je da bude Kolinda.Ero wrote:Čini mi se nekakav bik je u pitanju. Asocira na Zokija.dzango wrote:Apis je bog a ne boginja. Jebiga kada nije bilo ustaša u starom Egiptu.Ero wrote:Ne pada mi na pamet baviti se s time.dzango wrote:Imala je i Bela ruka. Oni mu onda dođu šta?Ero wrote:Za vas Srbe nema, to razumijem, ali ima kad je u pitanju hrvatski "antifašizam".dzango wrote:Kakva je veza za poređenje Apisa i Gebelsa?
Ono "Crna ruka", mrak...
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
r_nevjesta wrote:OMG, daj nemoj se više sramotitiEro wrote:Waw, koja "podrška"...Ma bravo.
Još malo pa ćete i kozaračko proglasiti sirtakijem.
Ero, Odi brate hiti se na kauč
Umorio si se od politicko-povijesne analitike
I PONAVLJAJ MANTRU :
APIS APIS APIS
I PONAVLJAJ MANTRU :
APIS APIS APIS
Griješiš. Istina je da je Apis bio egipatski bod, ali Dragutin Dimitrijević nije po njemu dobio nadimak, nego po latinskoj riječi za pčelu.sitting_bull wrote:Ero wrote:Super...nemam riječi.asilovski wrote:Apis je bio egipatsko božanstvo svetog Bika neuki Ero, znači Dimitrijević je dobio nadimak po njemu jer je bio jak i odlučan
Smeta ti "Za dom spremni" još uvijek? Zašto?
Apis – sveti bik iz Memfisa; jedno od najvažnijih božanstava u helenističkom razdoblju.
jebe se eri za kulturu. sad je tu hasan...
Guest- Guest
ok, ili se namjerno sramotiš i praviš glup ili ... ma ne, neću to ni pomislitiEro wrote:Još malo pa ćete i kozaračko proglasiti sirtakijem.
2014-04-12
APIS je bio dobričina. Pomalo kratkog fitilja. I lak na ruci. Cr...ovaj, crnoj.Sora wrote:Ero, Odi brate hiti se na kauč
I PONAVLJAJ MANTRU :
APIS APIS APIS
Namjerno sramotim, da.r_nevjesta wrote:ok, ili se namjerno sramotiš i praviš glup ili ... ma ne, neću to ni pomislitiEro wrote:Još malo pa ćete i kozaračko proglasiti sirtakijem.
Ma kakva pčela, jbo pčelu, ovdje je riječ o biku.Organizatoru pakla.ostap.phender wrote:Griješiš. Istina je da je Apis bio egipatski bod, ali Dragutin Dimitrijević nije po njemu dobio nadimak, nego po latinskoj riječi za pčelu.sitting_bull wrote:Ero wrote:Super...nemam riječi.asilovski wrote:Apis je bio egipatsko božanstvo svetog Bika neuki Ero, znači Dimitrijević je dobio nadimak po njemu jer je bio jak i odlučan
Apis – sveti bik iz Memfisa; jedno od najvažnijih božanstava u helenističkom razdoblju.
Last edited by Ero on 6/2/2016, 16:03; edited 1 time in total
ostape,sto ti kazes na ove (ne)dvosmislenosti? Molim osvrt :-)ostap.phender wrote:Griješiš. Istina je da je Apis bio egipatski bod, ali Dragutin Dimitrijević nije po njemu dobio nadimak, nego po latinskoj riječi za pčelu.sitting_bull wrote:Ero wrote:Super...nemam riječi.asilovski wrote:Apis je bio egipatsko božanstvo svetog Bika neuki Ero, znači Dimitrijević je dobio nadimak po njemu jer je bio jak i odlučan
2014-04-12
PČELA BIK PCELA BIK PCELA BIKEro wrote:APIS je bio dobričina. Pomalo kratkog fitilja. I lak na ruci. Cr...ovaj, crnoj.Sora wrote:Ero, Odi brate hiti se na kauč
I PONAVLJAJ MANTRU :
APIS APIS APIS
imaju isto kratki fitilj
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jugoslavija sudski rehabilitirala ubojice i teroriste, članove Crne ruke
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» glasaci HDZ u cudu , kako ? zasto ?
» ne razumijem ? tko su ti ljudi ? kako ? zasto ? kme ?
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» glasaci HDZ u cudu , kako ? zasto ?
» ne razumijem ? tko su ti ljudi ? kako ? zasto ? kme ?
Page 2 of 3