EURO 2024
Page 1 of 1
EURO 2024
Jos dva dana i pravac euro. Sin, kum, prijatelj i ja. Prve dvije utakmice gledamo. U petak u Pragu noćimo a prvo po pivnica a a u subotu pravac na utakmicu protiv španjolaca
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: EURO 2024
bravo ti , nekako nisam upao u "euforiju" i izgubio ekipu za gledat no bacim oko jos ako nas krene...
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ma ne bi mozda isao da me kum i sin nisu nagovorili.. u Berlinu kum ima bratića pa cemo kod njega spavati.. zadnji put sam bio 2006 isto u njemačkoj na svjetskom prvenstvu.. spremamo se lagano i kao i nabava.. za put.. meza.. a piva će se točit kad dođemo u Prag u pivnica a kao i u švabiji..
2015-09-08
nikada mi nisu bili jasni takvi 'pothvati' navijača...vuksadinare wrote:Jos dva dana i pravac euro. Sin, kum, prijatelj i ja. Prve dvije utakmice gledamo. U petak u Pragu noćimo a prvo po pivnica a a u subotu pravac na utakmicu protiv španjolaca
potrošit nedilju dana života i nekoliko tisuća eura, past s nogu hodajući okolo...
na koncu se neizbježno razočarati, jer to nas čeka...
igrači jedva čekaju kupanje, pun im je kufer sezone...
i tradicionalno na ep-u smo 'truba' oduvijek...
necemo bas toliko potrošiti.. spavati gdje imamo.. sklopu cemo imati.. jedino trošimo na lokanje i gorivoT. wrote:nikada mi nisu bili jasni takvi 'pothvati' navijača...vuksadinare wrote:Jos dva dana i pravac euro. Sin, kum, prijatelj i ja. Prve dvije utakmice gledamo. U petak u Pragu noćimo a prvo po pivnica a a u subotu pravac na utakmicu protiv španjolaca
potrošit nedilju dana života i nekoliko tisuća eura, past s nogu hodajući okolo...
na koncu se neizbježno razočarati, jer to nas čeka...
igrači jedva čekaju kupanje, pun im je kufer sezone...0
i tradicionalno na ep-u smo 'truba' oduvijek...
2015-09-08
Page 1 of 1