Senf i 'uspjeh' ne ide zajedno:'Nakon završetka Nove Branimirove, zaboravili napraviti vodovod.'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Senf i 'uspjeh' ne ide zajedno:'Nakon završetka Nove Branimirove, zaboravili napraviti vodovod.'
ma lažu dabro i DP... ebo travnički sir..marcellus wrote:Ukratko malo lažemo po običaju
To samo on zna zašto je raskinuo taj ugovor
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Senf i 'uspjeh' ne ide zajedno:'Nakon završetka Nove Branimirove, zaboravili napraviti vodovod.'
kazem ja,senf igra sah u 4 dimezije
Jest da se ja necu voziti u tim tramvajima sta kolega debo rekao ali koji ce tek napredak biti kada proradi klima u ovim zadnjim najnovijim , cetres godina starim iz Njemacke. Na kraju se svi sloze da tu nije bilo lopovluka ili pogodovanja. Valjda cisto ludilo iliti debilizam ili kretenizam ili nesta slicno. Bilo kako bilo majku mu ercegovacku. Muhahahha kila mozga
2014-04-14
na žalost Bandića ne možemo vratiti jer je za njega sve bilo super a znamo po tome jer vučko nije onda otvorio ni jednu temu,nije bilo razloga,cvetalo je cveće u naše preduzeće.Ali ima izlaz,mogao bi ga dostojno zamijeniti predsjednik 365 Stranke rada i solidarnosti BiH(jebote koji naziv za kriminalnu organizaciju)tip kojega je Bujanec poslao Bartulici da ga voza u poršeu.Majke ti mile koja smo mi debilana.
vili40-
2015-08-02
Daklem samo se neke moze kritizirati, zajebavati se na njihov racun i sl. Svetog nosonju ne dirati. Ne pakirati sta je bravar rekao. Znaci pravila igre od 45te jos vrijede. Za Bandinja nije cvalo cvijece ali nije bio ni opad na svakom raskrizju u centru grada. Bio sam zadnji put za prosli Uskrs i ono nigdje nisam vidio. Nigdje u EUropi. Ok nisam hodao po romskim naseljima pa ne znam ali po centrima u Europi nigdje. No i to je Bandic zajebao a prije njega Austrougarska i prva YU.
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi izborni šok u Austriji : Nakon komunista uspjeh ostvarili i antivakseri
» Umro Branimir Dopudja poznat po legendarnoj izjavi nakon zavrsetka dnevnika:'Poseban pozdrav hrvatskim braniteljima ma gdje bili.'
» Taktika karamarka i HDZ-a za nove izbore:Uzdaju se da ce im pobjedu na izborima donjeti uspjeh reprezentacije na EURU i emocije na proslavi obljetnice Oluje
» Senf uspavljuje zagrepcane:'Za docek nove godine na Trgu bana Jelacica svirat ce zagrebacka filharmonija'
» '' OTKRILI DETALJE SASTANAK PLENKOVIĆA I PETROVA 'Čujemo da će oporba napraviti spektakl u Saboru... Dobro, zato ćemo priču oko nove Vlade završiti sljedeći tjedan!' ''
» Umro Branimir Dopudja poznat po legendarnoj izjavi nakon zavrsetka dnevnika:'Poseban pozdrav hrvatskim braniteljima ma gdje bili.'
» Taktika karamarka i HDZ-a za nove izbore:Uzdaju se da ce im pobjedu na izborima donjeti uspjeh reprezentacije na EURU i emocije na proslavi obljetnice Oluje
» Senf uspavljuje zagrepcane:'Za docek nove godine na Trgu bana Jelacica svirat ce zagrebacka filharmonija'
» '' OTKRILI DETALJE SASTANAK PLENKOVIĆA I PETROVA 'Čujemo da će oporba napraviti spektakl u Saboru... Dobro, zato ćemo priču oko nove Vlade završiti sljedeći tjedan!' ''
Page 2 of 2