BUGARSKA DIVERZIJA PROTIV SRBIJE Rumen Radev ničim izazvan preti Beogradu
Page 1 of 1
BUGARSKA DIVERZIJA PROTIV SRBIJE Rumen Radev ničim izazvan preti Beogradu
https://www.blic.rs/vesti/politika/bugarska-preti-srbiji-rumen-radev-pominje-veto-na-clanstvo-srbije-u-eu/q84y6lb
Re: BUGARSKA DIVERZIJA PROTIV SRBIJE Rumen Radev ničim izazvan preti Beogradu
Bugare kao manjinu broje u 3-4 općine u Srbiji.
Sad će tražiti Zajednicu opština za Bugare, s pravom veta.
Na kraju možda traže i Republiku Bugarsku s pravom otcjepljenja.
Sjecam se da si se hvalio da si bio neki boxer.Zato nije ni chudo kako razmishljash,sto % su ti pomjerili talamus pa si sav mentalno izitoperen.80 % srba ne zeli u EU,Vuchko ih muze ko idiote dok ima,ove godine Eu od Srbije dobija cipelom u dupe jer je ta tvorevina mrtva i vidljivo je svakome da se raspada.Zivi samo od stampanja love kao i SAD.Tako je i bivsha YU kupovala vrijeme ali zato kada je inflacija krenula mogao ju je samo rat zaustaviti.Pazi jedna sjebana Rusija koja financira rat u Ukrajini protiv kompletnog zapada ima rast BNC po kupovnoj moci 3,7% prekucerashnje izvijeshce Svjetske banke.Prestigli Japan i Njemachku a ti prichash o EU.Koja budala tamo vishe zeli osim klasichnih iduiota kao shto si ti.Jebote odaj tajnu kako se samohipnotizirash.No dobro,znam da pizdish zbog ovoga shto se deshava u EU.AJebaji ga i ja bi pizdio da sam gurno ruku u punu vrecu pichaka a izvuko kurchinu.Tako vam je pisano.Samo idioti tri puta u kratkoj povijesti stanu na grablje.Ali kako napisah,nashtelali su ti moguce i srbi u ringu to malo mozga shto imash pa nije ni chudo zashto ih toliko mrzish i zelish im zlo.Ali Jarane,karma je kurva ako nisi znao.Eroo wrote:Bugare kao manjinu broje u 3-4 općine u Srbiji.
Tipichni si kamenko,ajmo malo pisati o srbima da se vlaji ne dosjete da je EU kaput.Vidi onaj ATF grli se sa srpskim nacionalistima i kaze da ce glasati za izlazak iz Eu. isto kaze i Le Pen,Flamanci traze otcjepljenje od Belgije,laganini se sprema ozbiljan pichvajz u toj tvojoj bolesnoj tvorevini zvanoj 3 Rajh.Jebiga,vi ustashe ste genetski gubitnici zato shto mislite da ste pametni pa uvijek najebete.Ali ovaj puta nece biti srba da vas spashavaju,bute popljugali i to debelo.
Bugari ko Bugari.
Ucestvovali sa Bracom Hrvatima, Muslimanima iz Bosne
i Nemcima, ekipa iz 2 Svetskog, pa misle da opet
prcaju nekoga.
Inteligencija 0%, jer je Srbija od EU udaljena vise
Svetlosni godina.
Mogu samo sebi da ga zavuku.
Cela ta EU je kurac na biciklu.
Zato imas Emirate, Kinu, nadjes tako ozbiljne igrace a
ove sibicare, ostavis drugima.
Bugarke se doduse dobro jebu a i vole da ih neko
priguzi.
Ucestvovali sa Bracom Hrvatima, Muslimanima iz Bosne
i Nemcima, ekipa iz 2 Svetskog, pa misle da opet
prcaju nekoga.
Inteligencija 0%, jer je Srbija od EU udaljena vise
Svetlosni godina.
Mogu samo sebi da ga zavuku.
Cela ta EU je kurac na biciklu.
Zato imas Emirate, Kinu, nadjes tako ozbiljne igrace a
ove sibicare, ostavis drugima.
Bugarke se doduse dobro jebu a i vole da ih neko
priguzi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Samo da im toviše ne padne na pamet. Koga god su spašavali najebo je.mentalitet wrote:Ali ovaj puta nece biti srba da vas spashavaju,bute popljugali i to debelo.
Čak i Srbi.
No, dobro, ti si se sam spasio...odlaskom u mrsku USA.
Kada sam odlucio doci u SAD nisu mi bile mrske dok ih nisam upoznao .Tebi su drage jer sve vise lice na SSSR pa mislish kako bi bilo dobro zivjeti ovdje i lizati usrano Bajdenovo dupe.Jebi ga,ti kao udbas imas iskustva i znash kako to funkcionira,docim ja sam oduvijek bio protiv komunjara kao sto si ti jer su pokvarena ljudska bica koja se fol bore za pravdu a kradu i kapom i shakom.Tipichan kamenjarski mentalitet koji ti ovdje godinama shirish ko kugu zamotano u neko domoljublje.No,hvala bogu mnogi su te provalili jer si idiot koji ne zna ni lagati uvjerljivo.Eroo wrote:Samo da im toviše ne padne na pamet. Koga god su spašavali najebo je.mentalitet wrote:Ali ovaj puta nece biti srba da vas spashavaju,bute popljugali i to debelo.
Čak i Srbi.
No, dobro, ti si se sam spasio...odlaskom u mrsku USA.
Similar topics
» Bugarska: Novi predsjednik Radev, približavanje Rusiji
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Bugarska crkva protiv daljeg ulaska izbjeglica muslimana u Bugarsku
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Bugarska crkva protiv daljeg ulaska izbjeglica muslimana u Bugarsku
Page 1 of 1