Jaca:'DP neće mijenjati politiku. SDP i Grbin su prošlost.'
Page 1 of 1
Jaca:'DP neće mijenjati politiku. SDP i Grbin su prošlost.'
https://www.vecernji.hr/vijesti/kosor-pupovac-je-fasciniran-likom-i-djelom-andreja-plenkovica-a-da-nije-njega-dp-ne-bi-bio-na-vlasti-1774402
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jaca:'DP neće mijenjati politiku. SDP i Grbin su prošlost.'
Mene je iznenadilo koliko je uspio SDP dignuti na izborima.
Očekivao sam da će ih Možemo pregaziti, kao
moderna ljevica koja se bavi modernom problematikom, lgbt, abortus, pobačaj, klima , ekologija...
SDP se uglavnom bavi ustašama i partizanima, a ide ww3
Očekivao sam da će ih Možemo pregaziti, kao
moderna ljevica koja se bavi modernom problematikom, lgbt, abortus, pobačaj, klima , ekologija...
SDP se uglavnom bavi ustašama i partizanima, a ide ww3
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Similar topics
» Krivokapić : U vojsci Crne Gore neće biti mjesta za politiku
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
Page 1 of 1