UDBA u Ministarstvu kulture...
Page 1 of 1
UDBA u Ministarstvu kulture...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/skandalozno-vlada-predlaze-najodanijeg-perkovicevog-manolicevog-suradnika-za-clana-upravnog-vijeca-hrvatskoga-memorijalnog-dokumentacijskog-centra-890394
darth_vader-
2014-04-17
Re: UDBA u Ministarstvu kulture...
Ima li netko upućen u ovo?
darth_vader-
2014-04-17
mislis ima li koji UDBAS ?jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
nema sinko , samo hasanici maleni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nemamo li dovoljno istinskih domoljuba i povjesničara, poput Josipa Jurčevića primjerice, koji sjede besposleno i ne mogu dobiti nikakav posao?
kako besposlen ?
neki institut , dakle realni sektor
5-6 kuca , brdo novca , 3-4 udruge...
cuj, sjedi besposleno
kako besposlen ?
neki institut , dakle realni sektor
5-6 kuca , brdo novca , 3-4 udruge...
cuj, sjedi besposleno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
helena nam je to javila, e sad šta je tu istina... treba vlast provjerit dosjee, ovako rekla kazala
jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
svaka čast marcu koji piše za dnevno.hr ali to je portal koji voli spletkariti i u predizbornoj kampanji je pisao izravno protiv hdz-a tako da mi njihove "vijesti" nisu pouzdane...
Guest- Guest
metilda wrote:jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
svaka čast marcu koji piše za dnevno.hr ali to je portal koji voli spletkariti i u predizbornoj kampanji je pisao izravno protiv hdz-a tako da mi njihove "vijesti" nisu pouzdane...
da, mi ne volimo HDZ kao portal, naročito karamarka. Ok ja nemam ništa protiv njih pa malo drukčije pišem od onog kako je generalno Dnevno intonirano, ali u biti smo antihadezeovski portal manje više
marcellus wrote:metilda wrote:jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
da, mi ne volimo HDZ kao portal, naročito karamarka. Ok ja nemam ništa protiv njih pa malo drukčije pišem od onog kako je generalno Dnevno intonirano, ali u biti smo antihadezeovski portal manje više
pa da, kao "etablirani" desničarski portal iskoristili ste tu sebenametnutu ulogu da biste razbijali desnicu a sada i vladu.. ne optužujem tebe, to je takva politika portala koji ima svog ideološki nastrojenog vlasnika.. ti si recimo kulisa iza koje on vodi svoj ideološki rat:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lozanciceva-smjena-uzdrmala-koaliciju-petrov-prijeti-izlaskom-iz-vlade-890729
Guest- Guest
Prestao sam ih kupovati zbog političke kampanje. U redu mi je kritizirati pojedine postupke ili politike, ali ono je bio čisti totalitaristički progon. Kao desni portal posve su zaboravili napadati SDP.
metilda wrote:jasambrend wrote:Ima li netko upućen u ovo?
U redu to, ali Helena sigurno ne bi išla na ruku bivšoj vlasti nakon svega što je prošla zbog Perkana i ovog drugog ološa pa mi je malo blago rečeno, čudno sve to...
darth_vader-
2014-04-17
no shit, Sherloks,
pa svuda nas ima, zanima me koliko će vam trebat da ustanovite da su Karamarko i Most isto naši.
pa svuda nas ima, zanima me koliko će vam trebat da ustanovite da su Karamarko i Most isto naši.
naš portal, unutra ili naši ljudi ili korisne budale.metilda wrote:svaka čast marcu koji piše za dnevno.hr ali to je portal koji voli spletkariti i u predizbornoj kampanji je pisao izravno protiv hdz-a tako da mi njihove "vijesti" nisu pouzdane...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
bi ti isto malo na goli radi odavanja službene tajne, a?udba wrote:naš portal, unutra ili naši ljudi ili korisne budale.metilda wrote:svaka čast marcu koji piše za dnevno.hr ali to je portal koji voli spletkariti i u predizbornoj kampanji je pisao izravno protiv hdz-a tako da mi njihove "vijesti" nisu pouzdane...
Bio već tamo, i taj koji me tamo stavio mi je dobro hteo, bio sam mlad, lud i neodgovoran, otvoriše mi tamo ljudi šup.. oči i pamet.marcellus wrote:bi ti isto malo na goli radi odavanja službene tajne, a?udba wrote:naš portal, unutra ili naši ljudi ili korisne budale.metilda wrote:svaka čast marcu koji piše za dnevno.hr ali to je portal koji voli spletkariti i u predizbornoj kampanji je pisao izravno protiv hdz-a tako da mi njihove "vijesti" nisu pouzdane...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Similar topics
» Nova izmišljena 'afera Zarez': evo što doznajemo u Ministarstvu kulture
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» UDBA
» Magistrica religiologije zaposlena u Ministarstvu gospodarstva. Radi na EU projektima
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» UDBA
» Magistrica religiologije zaposlena u Ministarstvu gospodarstva. Radi na EU projektima
Page 1 of 1