Od 1. siječnja 2025 u Hrvatskoj obvezan vojni rok.
Page 1 of 1
Od 1. siječnja 2025 u Hrvatskoj obvezan vojni rok.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/anusic-o-vojnom-roku-demotivirat-cemo-mladice-da-se-pozivaju-na-priziv-savjesti/2569478.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Od 1. siječnja 2025 u Hrvatskoj obvezan vojni rok.
Dobra vijest srijedom inace zadnjih dana dobre vijesti... DP ispunjava obećanja.. proklet travnički sir.. tj diploma
2015-09-08
Ukrajince su Rusi sve pobili.
Mi smo NATO pakt. Nema više izmotavanja.
crvenkasti-
2014-04-17
nista od toga.. pravac granica Dunav - sava..crvenkasti wrote:Ukrajince su Rusi sve pobili.
2015-09-08
Kurac,palac,morate se boriti za sigurnos NATO mafije,pa nisu oni tu zbog vas nego vi zbog njih.U prevodu,glupi hrvati.crvenkasti wrote:Ukrajince su Rusi sve pobili.
Kad vidiš tko u Evropi trenutno najgorljivije gura vojni rok, to nisu konzervativci, nego oni koji su bili do nekidan protiv vojnog rokavuksadinare wrote:nista od toga.. pravac granica Dunav - sava..crvenkasti wrote:Ukrajince su Rusi sve pobili.
...
Ja sam uvijek za vojni rok i za izlazak iz NATO
Hoholo Mudovski- Posts : 7297
2023-08-31
Hrvatska puska na hrvatskom ramenu kako onaj krivoust rece,ali nije reko na ruskoj granici topovsko meso.Mamu mu jebem zidovsku,sve ih treba u logor pa da onda budete prave ustase a ne da vas cifuti jebu kako im padne na pamet.Hoholo Mudovski wrote:Kad vidiš tko u Evropi trenutno najgorljivije gura vojni rok, to nisu konzervativci, nego oni koji su bili do nekidan protiv vojnog rokavuksadinare wrote:nista od toga.. pravac granica Dunav - sava..crvenkasti wrote:Ukrajince su Rusi sve pobili.
...
Ja sam uvijek za vojni rok i za izlazak iz NATO
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Sve luđe: Od 1. siječnja kreće SDP-ov porez koji će uništiti tržište kapitala u Hrvatskoj
» Srbija i CG članice do 2025
» Srbija u Evropskoj uniji pre 2025. godine
» Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
» Sve luđe: Od 1. siječnja kreće SDP-ov porez koji će uništiti tržište kapitala u Hrvatskoj
» Srbija i CG članice do 2025
» Srbija u Evropskoj uniji pre 2025. godine
» Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
Page 1 of 1