genijalan geostrateški potez vrhovnog vođe...
Page 1 of 1
Re: genijalan geostrateški potez vrhovnog vođe...
Lud 100% ali je super fora .Da sam na njegovom mjestu,srao bi jedno godinu dana i onda to poslao braci korejancima a malo i japancima . neka uzivaju u mirisu mojih govana.Jebo te,ja dovukao u moj vrt 4 prikolice konjskog djubriva cijeli kraj smrdio 5 dana :::)))
Re: genijalan geostrateški potez vrhovnog vođe...
ja to planiram u jesen u vinogradmentalitet wrote:Lud 100% ali je super fora .Da sam na njegovom mjestu,srao bi jedno godinu dana i onda to poslao braci korejancima a malo i japancima . neka uzivaju u mirisu mojih govana.Jebo te,ja dovukao u moj vrt 4 prikolice konjskog djubriva cijeli kraj smrdio 5 dana :::)))
2014-04-16
Similar topics
» baldrick ima novi genijalan plan , uputnica za hitnu
» Geostrateški projekt koji su najavili Macron i Putin: Vraćanje Rusije u zapadnu sferu kako bi se zajedno suprotstavili Kini
» hibridni rat protiv vrhovnog premijera zajedno vode ISIL i Putin
» BiH je primjer države gdje Parlament sustavno ne izvršava odluke Vrhovnog suda
» Monumentalna odluka meksičkog vrhovnog suda: Pušenje trave je temeljno ljudsko pravo
» Geostrateški projekt koji su najavili Macron i Putin: Vraćanje Rusije u zapadnu sferu kako bi se zajedno suprotstavili Kini
» hibridni rat protiv vrhovnog premijera zajedno vode ISIL i Putin
» BiH je primjer države gdje Parlament sustavno ne izvršava odluke Vrhovnog suda
» Monumentalna odluka meksičkog vrhovnog suda: Pušenje trave je temeljno ljudsko pravo
Page 1 of 1