ova pusička....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
ova pusička....
....stvarno je velika četnikuša. gledam otvoreno i ne vjerujem kak joj šiklja krv iz očiju
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: ova pusička....
šta je pričal? nisam gledao
Nema pojma ni što priča ni gdje joj je glava, ali problem je davati pažnju takvim bolesnicima i još plaćati putem poreza. Treba se s tim luđacima i teškim zločincima konačno obračunati. Nervoza je ogromna u njihovim redovima, ali njih se mora krenuti micati iz apsolutno svih struktura kao što su ih maknuli Poljaci, Slovaci, Česi, Mađari, Nijemci prije 25-26 godina.kuracodigraca wrote:pusički su samo ustaše ustaše i ustaše
Guest- Guest
Braćala wrote:pa sta je pogresno rekla? ustase su najveca sramota hrvatske...
Luđakinji su i ispod kreveta budući da ih posvuda vidi...
darth_vader-
2014-04-17
Dobra fora kaj je jeBraćala wrote:pusicka ljudina...
2015-08-19
To joj je po rasi takjasambrend wrote:Braćala wrote:pa sta je pogresno rekla? ustase su najveca sramota hrvatske...
Luđakinji su i ispod kreveta budući da ih posvuda vidi...
2015-08-19
pusićka je jugonostalgičar i komunjara. nema ih toliko puno kako bi voljeli prikazat naši nazovidesničari (90% bivše komunjare i antikristi) no ona je ogledan primjer. čim se spomene hrvatska odma joj skoči živac. naravno ništa joj ne smeta kad stignu pare od te iste države
to ti je kao oni što rade u državnim firmama a ne poštuju katoličke blagdane ali im zato ne smeta uredno primati božićnice i uskrsnicebafalo wrote:pusićka je jugonostalgičar i komunjara. nema ih toliko puno kako bi voljeli prikazat naši nazovidesničari (90% bivše komunjare i antikristi) no ona je ogledan primjer. čim se spomene hrvatska odma joj skoči živac. naravno ništa joj ne smeta kad stignu pare od te iste države
http://www.hrsvijet.net/index.php/magazin/28-vijesti/povijesni-identitet/21177-danko-anelinovi-djed-vesne-pusi-bio-istaknuti-pripadnik-orjun-e-i-etnikog-pokreta
2015-08-19
A znamo...onaj njen braco je četnik vulgaris...sa Štrbcem se svako malo liže pred kamerama...lik je naricao kad je Gotvinu oslobodilo...za takve postoji karta samo u jednom smjeru što se mene tiče...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:za takve postoji karta samo u jednom smjeru
2015-08-19
Gospodin Ivo Lučić potpuno razvalio u par dana obitelj Pusić. Prvo nju u Otvorenom, a evo i Zoka njen brat je dobio - također.
Guest- Guest
Similar topics
» Iza Kurdistana stoji neocon liberali...i Pusićka
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
» pusićka kod plenkija lobirala za propali lopovski projekt golf na srđu
» Prijedlog deklaracije o položaju Hrvata u BiH: Pusićka i Suljagić suglasni u osudama
» Hrvatsko oružje u rukama vehabijskih kanibala ili kako su Kotromanović, Zoka i Pusićka naoružavali teroriste
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1