Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Razmišljanja
tako jefrakcija wrote:Čovik nije čovik, dok ga žena ne učini čoviken.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
2014-04-16
A tko je čovjek?frakcija wrote:Čovik nije čovik, dok ga žena ne učini čoviken.
red wolf-
2016-02-10
Ne. Ni to nije. A to je žalosno.aben wrote:a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
red wolf-
2016-02-10
citiraj mi nešto iz smogovaca ondared wolf wrote:Ne. Ni to nije. A to je žalosno.aben wrote:a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
2014-04-16
Ne, reći ću ti nešto iz tvoje Biblije...Vi ljudi to volite...Bog je stvorio čovjeka na svoju sliku...Stvorio ga je kao ženu i muškarca...aben wrote:citiraj mi nešto iz smogovaca ondared wolf wrote:Ne. Ni to nije. A to je žalosno.aben wrote:a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
red wolf-
2016-02-10
kolko se jo sićun vjeronauka, bog je prvo stvori čovika, pa unda ženu.red wolf wrote:Ne, reći ću ti nešto iz tvoje Biblije...Vi ljudi to volite...Bog je stvorio čovjeka na svoju sliku...Stvorio ga je ženskim i muškim...aben wrote:citiraj mi nešto iz smogovaca ondared wolf wrote:Ne. Ni to nije. A to je žalosno.aben wrote:a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
čisto zbog tega reda, u fokusu je uvik bi čovik. i ti dun danas oćeš staviti čovika u centar. a jo ti govorin da u krčmu prvo uđe sluga, pa unda gospodor, vrime nastanka ne znoči nišće. tribamo staviti ženu u centar, al ti si previše patrijahalan da bi to dopušti.
2014-04-16
pr
Ne. Ta vaša religijska priča ide ovako...Bog je stvorio prvo Adama, muškarca...A onda ženu Evu...No, ta priča je nepotpuna...To zahvali svojim svećenicima...aben wrote:kolko se jo sićun vjeronauka, bog je prvo stvori čovika, pa unda ženu.red wolf wrote:Ne, reći ću ti nešto iz tvoje Biblije...Vi ljudi to volite...Bog je stvorio čovjeka na svoju sliku...Stvorio ga je ženskim i muškim...aben wrote:citiraj mi nešto iz smogovaca ondared wolf wrote:Ne. Ni to nije. A to je žalosno.aben wrote:a moja razina je stari zavjet? aj dobro:)red wolf wrote:zar se moram spustiti na tvoju razinu uma da bih ti objasnio?...Recimo citirajući Stari zavjet?aben wrote:ne baš
čisto zbog tega reda, u fokusu je uvik bi čovik. i ti dun danas oćeš staviti čovika u centar. a jo ti govorin da u krčmu prvo uđe sluga, pa unda gospodor, vrime nastanka ne znoči nišće. tribamo staviti ženu u centar, al ti si previše patrijahalan da bi to dopušti.
red wolf-
2016-02-10
a kako ide potpuna priča? prvo je učini čovika, pa ženu, pa reptile?
2014-04-16
Ne, učinio je čovjeka ( homo sapiens ) na svoju sliku ( ženu i muškarca )...Ili ti tvrdiš da žene nisu homo sapiens?aben wrote:a kako ide potpuna priča? prvo je učini čovika, pa ženu, pa reptile?
red wolf-
2016-02-10
pa nisu,
one su homo sapiens sapiens
one su homo sapiens sapiens
2014-04-16
znoči,red wolf wrote:Konačno si shvatio...Valjda...
ljudi su čovjek (homo sapiens) i žena (homo sapiens sapiens)
i reptili :)
2014-04-16
Ljudi imaju jedan problem...Uvijek su se dali voditi...I time su sebe učinili bespomoćnim...Digni se čovječe...Pogotovo što je ovo zaista posebno vrijeme...Znakovi na nebu su tako očiti, a vi još uvijek gledate prema zemlji...
red wolf-
2016-02-10
Vi ste tako snažni! Osjetite tu snagu u sebi.
red wolf-
2016-02-10
Imate li snagu da postanete milosrdni Samarijanac danas?
red wolf-
2016-02-10
Kad odbacite sve, što ćete biti? Kad odbacite svijet s time, što ćete biti? Čovjek ćete biti.
red wolf-
2016-02-10
Ljudima treba ponovno osvijestiti čovječnost...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:...Znakovi na nebu su tako očiti, a vi još uvijek gledate prema zemlji...
chemtrails
2014-04-16
Najbolje što sam danas pročitao. Ozbiljno.frakcija wrote:Čovik nije čovik, dok ga žena ne učini čoviken.
Guest- Guest
Hvala. To posebno laska u ovako jakoj konkurenciji.Starhemberg wrote:Najbolje što sam danas pročitao. Ozbiljno.frakcija wrote:Čovik nije čovik, dok ga žena ne učini čoviken.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 18 of 50