Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Razmišljanja
Sviđa mi se Red jer postavlja tako jednostavna pitanja, ne ulazim u daljnju analizu njegovog lika, no sviđaju mi se ta pitanj jer najjednostavnija pitanja su zapravo najkompliciranija :)
Guest- Guest
Vaša stvarnost ( iluzija ) je u totalnom rasulu, ali vi to ne vidite ili ne želite vidjeti...
red wolf-
2016-02-10
Pretvorite vaše rasulo u nešto što će biti red...Što će imati smisla...Što će biti logično i održivo...
red wolf-
2016-02-10
Ako nećemo vjerovati u Uzvišenu pravdu, u što ćemo vjerovati?...Ako nje nema, koji je smisao našeg postojanja?
red wolf-
2016-02-10
Ako nam je rečeno da možemo biti savršeni poput Oca, zar nije u redu da težimo toj savršenosti...To je mjesto gdje se nalazi i Uzvišena pravda...Zar ne?
red wolf-
2016-02-10
Ako promotrimo današnji svijet...Što vidimo?...Savršenost?...Ne bih rekao.
red wolf-
2016-02-10
Točno...Pravda mora doći iz nas...Mi ispunjavamo ovaj svijet, ne on nas...Triny wrote:A nema ni pravde...
red wolf-
2016-02-10
Ovaj svijet će biti onakav kakav mi želimo da bude...No, ako netko drugi misli za nas, tada će on biti takav, ali ne i naš...
red wolf-
2016-02-10
Netočno...svijet nije ni postavljen pravedno...red wolf wrote:Točno...Pravda mora doći iz nas...Mi ispunjavamo ovaj svijet, ne on nas...Triny wrote:A nema ni pravde...
Trinity-
2014-04-17
Ne...Postavljen je baš onako kako treba biti postavljen...Slobodna volja je taj uteg koji je doveo čovjeka tu gdje je...Triny wrote:Netočno...svijet nije ni postavljen pravedno...red wolf wrote:Točno...Pravda mora doći iz nas...Mi ispunjavamo ovaj svijet, ne on nas...Triny wrote:A nema ni pravde...
red wolf-
2016-02-10
Čovjek je htio postati Bog...Zato je i pao...
red wolf-
2016-02-10
Jer biti SLOBODAN nije jednostavno...
red wolf-
2016-02-10
Ne.betty.boop wrote:red, jesi ti slobodan ?
red wolf-
2016-02-10
Sloboda je poput Svjetla...Ako ne znaš s njime, ono će te oslijepiti...Sloboda je poput vatre...Ako ne znaš s njome, ona će te opeći...
red wolf-
2016-02-10
Postavljen je onako kako ga je htio postaviti onaj koji ga je postavljao. Slobodnu volju zaboravi.red wolf wrote:Ne...Postavljen je baš onako kako treba biti postavljen...Slobodna volja je taj uteg koji je doveo čovjeka tu gdje je...Triny wrote:Netočno...svijet nije ni postavljen pravedno...red wolf wrote:Točno...Pravda mora doći iz nas...Mi ispunjavamo ovaj svijet, ne on nas...Triny wrote:A nema ni pravde...
Trinity-
2014-04-17
Točno...Bog se u to ne miješa...Triny wrote:Postavljen je onako kako ga je htio postaviti onaj koji ga je postavljao. Slobodnu volju zaboravi.red wolf wrote:Ne...Postavljen je baš onako kako treba biti postavljen...Slobodna volja je taj uteg koji je doveo čovjeka tu gdje je...Triny wrote:Netočno...svijet nije ni postavljen pravedno...red wolf wrote:Točno...Pravda mora doći iz nas...Mi ispunjavamo ovaj svijet, ne on nas...Triny wrote:A nema ni pravde...
red wolf-
2016-02-10
Tek kad se svi budu grlili onako od srca, na ovom svijetu, tad će ovaj svijet biti ispunjen Svjetlom...
red wolf-
2016-02-10
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 13 of 50