Eurovision Song Contest 2024
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Eurovision Song Contest 2024
greškaSora wrote:nznam di ti živišprckov wrote:btw, ovi sto napadaju ovog momka sto je pobjedio ko da je on nesto kriv je tezi seljakluk, primitivizam sa dna kace
Lijevi fanatici uvjek koriste najslabije za svoje ciljeve i poslije ih odbace ko tarac a seljaci seru po momku ni krivom ni duznom
kod nas se kulturna politika sve više vodi iz crkvenih krugova i tu ne žive LIJEVI nego DESNI fanatici
iza rata se u crkve uvuklo mase lijevih fanatika usranih guzica
istina da su pojedini odustali jer su mislili i popovima biti autoriteti
masa ih nije odustalo
gotovo da su to i postali
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Eroo- Posts : 79057
2016-07-22
well, trebo je pobjedit Marko ali nesreca je u tome sto je on bijeli hetero muskarac, i jos katolik jebate. Sledeci put ako hetero muskarac pobjedi moramo poslat nekog ko je u skladu sa "spolnom dijalektikom"., kao sto mali svicarac to jeste.
ako neko misli da je rodna dijalektika moja izmisljotina moram ga razocarat, o tome su jos tamo 70-tih feministicki gnostici knjige pisali - "The dialectic of sex" (Sumalith Firestone).
evo jos malo njene marksisticko feministicke gnoze
ako neko misli da je rodna dijalektika moja izmisljotina moram ga razocarat, o tome su jos tamo 70-tih feministicki gnostici knjige pisali - "The dialectic of sex" (Sumalith Firestone).
veli da krjsnji cilj feministicke revolucije treba da bude eliminacija muske privilegije i eliminacija seksualnih razlika medu spolovimaprckov wrote:well, trebo je pobjedit Marko ali nesreca je u tome sto je on bijeli hetero muskarac, i jos katolik jebate. Sledeci put ako hetero muskarac pobjedi moramo poslat nekog ko je u skladu sa "spolnom dijalektikom"., kao sto mali svicarac to jeste.
da skratim, po feministickoj gnozi bilo bi jako nekulturno da je Marko pobjedio jer se time potvrduje muska heteronormativna bijelosupremacijska kolonizatorska hegemonija, seksizam i mizoginija
izmedu feminizma i talibanizma nema razlike, talibanizam je zaveo islamski serijat u Afganistanu, a kod feminizma je zaveden feministicki serijat na zapadu. Ako neko misli da je to pretjerana usporedba evo nek taj koji ne vjeruje najavi kroz medije da ce na trgu velikih zapadnih gradova izac palit knjige feministica pa vidi sta ce bit
prckov wrote:izmedu feminizma i talibanizma nema razlike, talibanizam je zaveo islamski serijat u Afganistanu, a kod feminizma je zaveden feministicki serijat na zapadu. Ako neko misli da je to pretjerana usporedba evo nek taj koji ne vjeruje najavi kroz medije da ce na trgu velikih zapadnih gradova izac palit knjige feministica pa vidi sta ce bit
Feminist Surah
1: mandatory staff training - we’re socialized into a patriarchal system and all men are oppressors.
2: every woman will experience sexual harassment because there’s always a man in the workplace who’s internally misogynistic even if he doesn’t know it.
Službenik-
2022-02-24
Kenwood Kenon o Baby Lasagninom odbijanju 50.000 eura: Ja sam ga tako i osjetio
VLADA je na današnjoj sjednici donijela odluku kojom Baby Lasagnu za uspjeh na Eurosongu nagrađuje s 50 tisuća eura. No, pjevač je tu nagradu odbio i dodao kako bi volio da se taj novac donira jer ima puno onih kojima je potrebniji nego njemu.
Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, apelirao je na to da se polovica iznosa (25.000 eura) donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić, a drugih 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb.
"Zbog geste da se taj iznos podijeli na dvije zdravstvene ustanove, smatram da je sjajan, baš onakav kakav sam ga i osjetio kad smo razgovarali u nedjelju na dočeku", rekao je premijer Kenwood Kenon i dodao da će Lasagninu želju ispoštovati.
"Hoćemo, hoćemo, nema problema. Mi ćemo upravo onako kako je dogovoreno i napraviti. Ja sam čak rekao kolegama, koliko sam ga ja osjetio, on će to sigurno dati onome kome je potrebnije, i točno je tako bilo", kazao je Kenwood Kenon.
VLADA je na današnjoj sjednici donijela odluku kojom Baby Lasagnu za uspjeh na Eurosongu nagrađuje s 50 tisuća eura. No, pjevač je tu nagradu odbio i dodao kako bi volio da se taj novac donira jer ima puno onih kojima je potrebniji nego njemu.
Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, apelirao je na to da se polovica iznosa (25.000 eura) donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić, a drugih 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb.
"Zbog geste da se taj iznos podijeli na dvije zdravstvene ustanove, smatram da je sjajan, baš onakav kakav sam ga i osjetio kad smo razgovarali u nedjelju na dočeku", rekao je premijer Kenwood Kenon i dodao da će Lasagninu želju ispoštovati.
"Hoćemo, hoćemo, nema problema. Mi ćemo upravo onako kako je dogovoreno i napraviti. Ja sam čak rekao kolegama, koliko sam ga ja osjetio, on će to sigurno dati onome kome je potrebnije, i točno je tako bilo", kazao je Kenwood Kenon.
vili40-
2015-08-02
Matija Vlašić
prije 36 minuta
Bome si ga osjetio. Mali ti ga je profinjeno metnuo pred cijelom nacijom. Šteta što nemaš srama pa nisi skužio bruku.
[size=14]Margaret Tračer
[size=12]prije 34 minute
Osjetio si ti moj k. Ti si psihopat koji je lišen svake emocije i empatije. Mrš!
[size=14]Perica Ja
[size=12]prije sat vremena
Bitno da si ga osjetio
[size=14]Lee Parker
[size=12]prije 33 minute
Demagog Blenki hoće reć kako je isplanirao dati pomoć bolesnoj dici "by proxy" tj preko Baby L. :rolling_eyes: Nema taj srama!:nauseated_face:
[size=14]Jerko matić
[size=12]prije 31 minutu
To si nudio svojih 50 000 tisuća eura?
[size=14]Miodrag Čamak
Marko, kapa do poda, ti si pravi pobjednik!!
[size=14]Martin Novosel
Tako si osjetio DP?
[size=14]Marina Jerbic
[size=12]prije 35 minuta
Ništa ti nisi osjetio. Onaj tko je senzibiliziran za takve stvari i sam se tako ponaša. Dakle ne podkrada svoju zemlju i narod i onda im cinično tumači da im je super jer im je to on osigurao.
[size=14]Lana Horvat
[size=12]prije 33 minute
Najvise plenki "osjeca" Dalicku i takve vampire koji takve iznose žderu za dorucak.
Baby L tebi svaka čast, zivot ce te nagraditi za tvoj trud, postenje i dobrotu
[size=14]Luka Oršić
On ga je osjetio duboko u grlu. Pogotovo Radićevog
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
prije 36 minuta
Bome si ga osjetio. Mali ti ga je profinjeno metnuo pred cijelom nacijom. Šteta što nemaš srama pa nisi skužio bruku.
[size=14]Margaret Tračer
[size=12]prije 34 minute
Osjetio si ti moj k. Ti si psihopat koji je lišen svake emocije i empatije. Mrš!
[size=14]Perica Ja
Bitno da si ga osjetio
[size=14]Lee Parker
[size=12]prije 33 minute
Demagog Blenki hoće reć kako je isplanirao dati pomoć bolesnoj dici "by proxy" tj preko Baby L. :rolling_eyes: Nema taj srama!:nauseated_face:
[size=14]Jerko matić
[size=12]prije 31 minutu
To si nudio svojih 50 000 tisuća eura?
[size=14]Miodrag Čamak
Marko, kapa do poda, ti si pravi pobjednik!!
[size=14]Martin Novosel
Tako si osjetio DP?
[size=14]Marina Jerbic
[size=12]prije 35 minuta
Ništa ti nisi osjetio. Onaj tko je senzibiliziran za takve stvari i sam se tako ponaša. Dakle ne podkrada svoju zemlju i narod i onda im cinično tumači da im je super jer im je to on osigurao.
[size=14]Lana Horvat
[size=12]prije 33 minute
Najvise plenki "osjeca" Dalicku i takve vampire koji takve iznose žderu za dorucak.
Baby L tebi svaka čast, zivot ce te nagraditi za tvoj trud, postenje i dobrotu
[size=14]Luka Oršić
On ga je osjetio duboko u grlu. Pogotovo Radićevog
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
vili40-
2015-08-02
Pa nije decko dobio lovu samo je rekao da uplati na druge racune humanitarne..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa nije decko dobio lovu samo je rekao da uplati na druge racune humanitarne..
sto si htio reci ?
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Evo, upravo prije se kepec sjetio boriti za stare pravoslavne vrijednosti, jelte, zvale se cure samo tako, jelte, siroke sslavenske duse kojima bi danasnji kepec najrade dao vizu za Sibir. Jelte. Ruska bitka za starinske vrijednosti. Najgore je sta ne znam jeli to do kepeca, ukrajinaca, siloabnja mozga i kratke savenske pameti.. Uglavnom kila mozga davije marke skups sa zicom sta usi drzi.
2014-04-14
Pitaj mamu, možda ona zna.Joža wrote:Eroo wrote:Odličan spot.
Kadi je Jakov?
zar upravo njihov narod nije zaposjeo veći dio svijeta- Europe i Amerike i to sve odreda bitnije funkcijeFRANK wrote:A Jos manje mi je jasno koji kurac Izrael radi na Eurosongu. Imaju Japan Kinu Saudijsku Arabiju Indiju neka sa njima organiziraju Asiavision.
Tako sam jucer susjedi zidovi u alajuelu rekao.
Ona meni da sam nacist.
Ja kažem da sam nacist ti sada nebi srala tu a drugo da su geografski na tlu Azije. Pocela plakati.
Jbg istina boli. Nabijem joj na kurac kom hasou i izmišljeni holokaust.
2014-04-16
kako ti znaš da je marko bjelacprckov wrote:da skratim, po feministickoj gnozi bilo bi jako nekulturno da je Marko pobjedio jer se time potvrduje muska heteronormativna bijelosupremacijska kolonizatorska hegemonija, seksizam i mizoginija
zato jer se izblajhao
2014-04-16
Eroo wrote:Pitaj mamu, možda ona zna.Joža wrote:Eroo wrote:Odličan spot.
Kadi je Jakov?
Još mi se ni javila s "onega svita".
Bit će prin da se Jakov s onom drobinom valja po tvojoj ženskoj familiji.
Kakovo si govno, ne bin se čudil da ih podvodiš za vlastitu korist.
To je stari običaj vas Ilira.
Odluka Baby Lasagne da novac koji mu je kao nagradu za uspjeh na Eurosongu obećala Hrvatska vlada donira dvama onkološkim odjelima dječjih bolnica, nije oduševio samo domaću, već i javnost u čitavoj regiji, pa su se o tome raspisali srpski, slovenski i BiH mediji.
Mediji u regiji oduševljeni velikodušnim potezom Baby Lasagne: Svi prenose što je napravio s novčanom nagradom Vlade RH
Lijepa gesta. Pohvale.
Ravnatelj bolnice kojoj Marko želi donirati novac: Iznenađeni smo, to nisu mali novci
"To nisu mali novci, nama svaka pomoć dobro dođe, pogotovo kad je na ovakav način, ovakvom gestom i te novce ćemo upotrijebiti za povećanje uvjeta liječenja i boravka malih onkoloških pacijenata na odjelu. Kolege su rekle da žele pozvati i ugostiti Marka da posjeti bolnicu i odjel", poručio je.
Mediji u regiji oduševljeni velikodušnim potezom Baby Lasagne: Svi prenose što je napravio s novčanom nagradom Vlade RH
Lijepa gesta. Pohvale.
Ravnatelj bolnice kojoj Marko želi donirati novac: Iznenađeni smo, to nisu mali novci
"To nisu mali novci, nama svaka pomoć dobro dođe, pogotovo kad je na ovakav način, ovakvom gestom i te novce ćemo upotrijebiti za povećanje uvjeta liječenja i boravka malih onkoloških pacijenata na odjelu. Kolege su rekle da žele pozvati i ugostiti Marka da posjeti bolnicu i odjel", poručio je.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
debotoijusto wrote:
2014-04-16
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» HR Eurovision Song
» Mađarska je otkazala sudjelovanje na Eurovision Song Contestu
» Porošenko: Vraćam se 2024
» vruće ljeto 2024.
» 10.4.2024