Šef diplomacije BiH zbog Srebrenice nazvao izraelskog veleposlanika ljudskom sramotom
Page 1 of 1
Šef diplomacije BiH zbog Srebrenice nazvao izraelskog veleposlanika ljudskom sramotom
https://www.vecernji.hr/vijesti/sef-diplomacije-bih-zbog-srebrenice-nazvao-veleposlanika-izraela-ljudskom-sramotom-1764959
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šef diplomacije BiH zbog Srebrenice nazvao izraelskog veleposlanika ljudskom sramotom
... pa zar ovi u Sarajevu ne znaju da jedino židi imaju pravo na genocid..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šef diplomacije BiH zbog Srebrenice nazvao izraelskog veleposlanika ljudskom sramotom
Od kako sam na twiteru,tek sam shvatio koliko ima muslimana pokvarenih idiota isto kao i ovdje na forumu 'rvata.Isti mentalni sklop.Ovdje u SAD sam sretao i muslimane i srbe i hrvate iz Hercegovine.Svi do jednoga imaju isti mentalitet kao i oni u Zagrebu sa kojima sam "suradjivao" u kriminalnim radnjama.Ako imaju materijalni interes ti mu vrijedish vishe od rodjenog brata i uvlachit ce ti se u shupak,biti fol dobar prijatelj i ne znam shta ce ti sve raditi da dokaze kako te cijeni i "voli" dok ne ispuni svoj cilj.Nakon toga te vishe ne poznaje.Elem,na cijelom Balkanu uspijevaju oni naj glasniji i oni koji znaju da se laktaju,podmicuju (ja sam se bio izvjezbao da bi mogao samog Boga podmititi i znao sam veoma dobro plivati u tome sistemu,da sam ostao u Hrvatskoj i da sam se uchlanio u HDZ moga sam biti jedan od najbogatijih ljudi tamo jer sam bio blizu onih koji su "stvarali" danashnju Hrvatsku.Kriminalna krema tadashnje CRO.Ovi u Srbiji i BiH samo kopiraju hrvate,trbuhozborci koji govore ono shto im naredi cifutski gazda.Boli njih kurac ,hoce li se opet glupi narodi zakrviti i ubijati.Oni odavno imaju mjesta gdje ce pobjeci sa punim koferima love.vuksadinare wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/sef-diplomacije-bih-zbog-srebrenice-nazvao-veleposlanika-izraela-ljudskom-sramotom-1764959
Evo ovaj musliman ne moze nigdje uspjeti jer je rekao istinu.A da je vikao genocid,genocid bio bi mozda ministar u vladi.Jebi ga,takva su pravila ako zelis lovu i moc.
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/87681-milorad-dodik-republika-srpska-srebrenica-alija-izetbegovic/
JoCk,oni imaju pravo na Holokaust a ostala buranija na genocid.Jebo te,ni jedan narod nije tako unovchio svoju nesrecu kao oni.Ali treba biti poshten i reci da originalni zidovi nisu takvi.Isto kao shto su najvece zlochine nad srbima u Hrvatskoj i BiH za vrijeme WWII napravili bivshi srbi,danashnji 'rvati koji su mutirali od srba kao i muslimani pa se to prepisuje hrvatima.Dodushe pravi hrvati su male kulturne pichkice koje se ne bore za istinu pa precutkuju i dozvoljavaju da ih ovi mutanti gule ko vola u zelju samo da bi imali drzavu.vuksadinare wrote:... pa zar ovi u Sarajevu ne znaju da jedino židi imaju pravo na genocid..
Evo kada se u jedan originalni narod ushulja gamad kao shto su se mutirani srbi ushuljali medju hrvate.Kako ih prepoznati?Pa jednostavno,deru se ko majmuni sa grana da su oni pravi hrvati isto to u ime zidova rade Hazari.
Ko su Hazari - Istorija u 15 minuta
https://www.youtube.com/watch?v=K09M-BBO1kU&t=43s
Similar topics
» Turski šef diplomacije nazvao Austriju 'prijestolnicom radikalnog rasizma'
» Četnički vojvoda zbog Srebrenice ucjenjuje vladu CG.
» Mađarski šef diplomacije u Bjelorusiji: "Mnogi će me napadati zbog ovoga"
» Saudijska Arabija protjerala Kanadskog veleposlanika i prekinula trgovinske odnose zbog miješanja u unutarnja pitanja :)
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
» Četnički vojvoda zbog Srebrenice ucjenjuje vladu CG.
» Mađarski šef diplomacije u Bjelorusiji: "Mnogi će me napadati zbog ovoga"
» Saudijska Arabija protjerala Kanadskog veleposlanika i prekinula trgovinske odnose zbog miješanja u unutarnja pitanja :)
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
Page 1 of 1