Zoka ima plan C!Manjinska vlada sa SDP-om, DP-om. MOSTOM i sa manjincima ali bez SDSS-a
Page 1 of 1
Zoka ima plan C!Manjinska vlada sa SDP-om, DP-om. MOSTOM i sa manjincima ali bez SDSS-a
https://www.dnevno.hr/izbori-2024/sto-ce-sada-biti-sa-zoranom-milanovicem-navodno-ima-sokantan-tajni-plan-2405881/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoka ima plan C!Manjinska vlada sa SDP-om, DP-om. MOSTOM i sa manjincima ali bez SDSS-a
Potez očajnika i ništa od toga. Spasavanja vojnika Zokija.. kao prvo sdpovci nece na to pristati jer ideološke razlike su prevelike i vecina je vec rekla ne sa DP-om.. ima problema između DP i MOSTA a to bi se vidjelo u kadroviranju za ministarska mjesta i trece to nece odrzati u saboru ni hdz ni mozemo ni sdss i niti jedan amandmani zakon ne bi prolazili..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus likes this post
Re: Zoka ima plan C!Manjinska vlada sa SDP-om, DP-om. MOSTOM i sa manjincima ali bez SDSS-a
”Predsjednik je spreman na tajnu akciju. Spreman je ponuditi Domovinskom pokretu mogućnost suradnje i formiranje takozvane manjinske vlade s Pokretom, Mostom i SDP-om te manjinama, ali bez SDSS-a. Ako HDZ još padne što nije nemoguće taj plan mogao bi i pokušati realizirati”
Podrška... Sve je bolje od kriminalne na čelu s Briselskim namjesnikom.
Iako za Hrvatsku parlamentarni izbori nisu toliko bitni koliko izbori za veleposlanike, nakon izbora u Americi ili izbori za partijske komesare u Briseelu ,kada se bira vodstvo u našoj zemlji...
Iako za Hrvatsku parlamentarni izbori nisu toliko bitni koliko izbori za veleposlanike, nakon izbora u Americi ili izbori za partijske komesare u Briseelu ,kada se bira vodstvo u našoj zemlji...
meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
immortal likes this post
Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
A ne štovani Melkiore (ovo štovani doista mislim). Ima još. Pa i u krvarini ako triba. Ka ''slavna'' 369.
vuksadinare wrote:Potez očajnika i ništa od toga. Spasavanja vojnika Zokija.. kao prvo sdpovci nece na to pristati jer ideološke razlike su prevelike i vecina je vec rekla ne sa DP-om.. ima problema između DP i MOSTA a to bi se vidjelo u kadroviranju za ministarska mjesta i trece to nece odrzati u saboru ni hdz ni mozemo ni sdss i niti jedan amandmani zakon ne bi prolazili..
Kako će ti prolazit HDZ-ovi globalističko-bruxelleski amandmani i zakoni u DP-u koji se ka resi suprotivnom politikom?
Kako ti misliš nadzirat ikoga ča ima 61 misto, a ti 14?
Jesi ti ikad ču za zakon brojeva?
To znači da će nitko morat progucat velo govno.
Hoćemo se kladit tko će ga progucat?
Ne morem virovati da nitko gleda, a ne vidi.
Evo samo mi objasni dokle će Kenwood Kenon trpit ono ča ni trpi od Mosta?
Pa jebate jesi li ti munjen ili ča?
AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
A ludega čovika. Hrvatska se brani na Dnjepru. Je li?
Hoholo Mudovski wrote:”Predsjednik je spreman na tajnu akciju. Spreman je ponuditi Domovinskom pokretu mogućnost suradnje i formiranje takozvane manjinske vlade s Pokretom, Mostom i SDP-om te manjinama, ali bez SDSS-a. Ako HDZ još padne što nije nemoguće taj plan mogao bi i pokušati realizirati”
Podržavam i ja to, ali mi se to čini malo virojatno.
Joža wrote:AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
A ludega čovika. Hrvatska se brani na Dnjepru. Je li?
nije nego u Časiv Yaru . To je granica naše civilizacije. Istočno od toga je Mordor
melkior wrote:Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
imamo casha. RH je bogata država. Možemo donirati 100milijuna € da UA kupuje granate u Češkoj.
Ne. Zašto bi mi financirali tuđu industriju ?AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
imamo casha. RH je bogata država. Možemo donirati 100milijuna € da UA kupuje granate u Češkoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne. Zašto bi mi financirali tuđu industriju ?AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
Članovi sekte često skrenu u fanatizam
Imamo mi svoju industriju npr strojeve za deminiranje pa ne vidim razloga zašto bi mi drugima financirali industriju granata kad možemo odvojit pare iz proračuna i kupiti im desetak il dvadesetak strojeva za deminiranje.Hoholo Mudovski wrote:RayMabus wrote:Ne. Zašto bi mi financirali tuđu industriju ?AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:Pa ionako smo već sve dali što smo imali.AssadNaPodmornici wrote:meni je bitno da ide oružje za Ukrajinu. stoga radije Plenki + DP nego Zoki + DP.
Članovi sekte često skrenu u fanatizam
Mi smo miroljubivi.
Oni su zadnji u koloni, daleko od bojišnice i napreduju puževim korakom a zovu se divizija "Crveni patuljak" a moto im je: Tamo gdje vi stignete prije mi stignemo puno kasnije.
Ukrajina uskoro očekuje opremu i za razminiranje – kako ono humanitarno, tako i borbeno na bojištima. Pri tome je danas bilo posebno zanimljivo čuti da Ukrajina na polju humanitarnog razminiranja posebno računa i na Republiku Hrvatsku, odnosno na hrvatsko poduzeće DOK-ING iz Zagreba. Uz dansko poduzeće Hydrema, DOK-ING bi trebao krenuti i u lokalizaciju svoje proizvodnje u Ukrajini, a do kraja ove godine iz Zagreba bi put Ukrajine trebalo krenuti i 10 posebnih strojeva za razminiranje, po kojima je ovaj hrvatski proizvođač međunarodno poznat. Iako su ukrajinske potrebe za razminiranjem goleme, za sada se koalicija međunarodnih partnera i donatora organizirala oko slanja iznosa od 244 milijuna USD za humanitarno razminiranje – za koje bi uskoro u Ukrajini trebala biti donesena i posebna strategija postupanja, te uspostavljeno i svojevrsno „tržište razminiranja“. Sve to su poslovi u kojima poduzeća i stručnjaci iz Hrvatske itekako imaju iskustva, pa bi onda mogli i ozbiljnije sudjelovati – na tragu poduzeća DOK-ING, koje je svoj put već otvorilo kvalitetom proizvoda i međunarodnim referencama.
Vojna i civilna pomoć Ukrajini
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Je li ovo sala?Bencicka premijer a SDSS opet u vladi zajedno sa MOSTOM
» Britanska vlada nema plan za Bregzit
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Britanska vlada nema plan za Bregzit
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Plan D propao, idemo na plan E...