Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Sinoć je pogođeno nekoliko ruskih ciljeva na privremeno okupiranom poluotoku Krimu. Ponajprije zračne baze Dzhankoy i Gvardeyskoye (Simferopol), gdje je nebo bilo obasjano vatrom na zemlji, ponovno su bile ugrožene.
Ruski kanali tvrde da se radilo o još jednom valu ATACMS-a, što iako bi moglo biti tako, nije utvrđeno dokazima na terenu. Slike dijelova koje su podijelili nisu imale nikakve sličnosti s podstreljivom M-74 iz ATACMS-a.
Ako ukrajinska vojska nastavi s ovim pritiskom, moguće je da će ruske zračne baze na Krimu podijeliti istu sudbinu kao i zračna baza Berdjansk, koju je nakon bombardiranja raketama ATACMS napustila ruska okupacija.
Ruski kanali tvrde da se radilo o još jednom valu ATACMS-a, što iako bi moglo biti tako, nije utvrđeno dokazima na terenu. Slike dijelova koje su podijelili nisu imale nikakve sličnosti s podstreljivom M-74 iz ATACMS-a.
Ako ukrajinska vojska nastavi s ovim pritiskom, moguće je da će ruske zračne baze na Krimu podijeliti istu sudbinu kao i zračna baza Berdjansk, koju je nakon bombardiranja raketama ATACMS napustila ruska okupacija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Na njemu najbolje možete vidjeti kako izgleda ruski "mesni šturm".
Je li vrijedan osvojenog?
Vojni zapovjednik je zaslužio vješanje na prvoj banderi.
Vojni odgovor na to tvoje pitanje glasi: Da, vrijedan je.Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Ne shvaćaš neke stvari a to je da oni između ostaloga proširuju teritorij, udalju anglosase od Azovskog mora da ih tu ne prekinu, Ukrajincima će poslije biiti teže to oslobađati jer imaju više za oslobađati, ruska avijacija se može bliže približiti da gađa Ukrajince kad znaju da je njihova a ne od Ukrajine vojska tu da im ne bi PZO raketa od tud došla itd, Putinov režim dobija na vremenu ( kad krene anglosaska ofenziva imat će više posla za oslobađat ), također u međuvremenu se jače ruska strana ukopava i utvrđuje za obranu itd.
2014-04-11
Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
7. travanj. 2023: Tema: Bahmut noćas mora pasti
RayMabus wrote:Neka ginu. I onako je riječ o ološu bilo da se radi o zatvorenicima bilo vojsci koja napada drugu državu.RayMabus wrote:Ovi u Bahmutu ko da čitaju šta ja pišem na forumu.Nacisti kreću na Rusiju
by RayMabus Tue 4 Apr -
Sve ih moram učiti.
Bahmut se osvaja tako da postoji središnji dio koji je križanje i nekakvih je oko 1 kilometar promjera i to morate dan noć rokati kako bi tu uništili sve šta se kreće a onda im se vojska mora kretati uz rubove gdje ste opet vi i dolaze na domet vaših minobacača, snajpera i topova.
Tako se to osvaja.
Bahmut noćas mora pasti.
Ne padne li Bahmut past će Putin.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54564p20-nacisti-krecu-na-rusiju
Al bolje napreduju kad im general GF5 objasni KAKO SE TO RADI.
Šta ih više izgine to bolje. Bog sigurno neće plakati za takvima a ja još manje.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54588-bahmut-nocas-mora-pasti
2014-04-11
Jao jao.Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Ti si neki smešan lik.
Ceo svet ti se smije.
Serš ko foka jebote. Tvoj narativ je ovo: ajme koliko je ološa izginulo, kako te ruske zapovijednike nije sram, šmrc šmrc, bolje da ne ginu tako da anglosasija pobjedi.
Ajde goni se više u tri pičke mile materine.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
RayMabus wrote:Jao jao.Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Ti si neki smešan lik.
Ceo svet ti se smije.
Serš ko foka jebote. Tvoj narativ je ovo: ajme koliko je ološa izginulo, kako te ruske zapovijednike nije sram, šmrc šmrc, bolje da ne ginu tako da anglosasija pobjedi.
Pajo, ne pij dok ja vozim.
2016-07-22
2016-07-22
Sereš ko foka.Eroo wrote:RayMabus wrote:Jao jao.Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Ti si neki smešan lik.
Ceo svet ti se smije.
Ja sam anđeoski entitet.
Planeta se čisti ološa.
Ja sam sretan u toj svojoj misiji.
To me ispunjava svijetlom i radošću.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sereš ko foka.Eroo wrote:RayMabus wrote:Jao jao.Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Ti si neki smešan lik.
Ceo svet ti se smije.
Ja sam anđeoski entitet.
Planeta se čisti ološa.
Ja sam sretan u toj svojoj misiji.
To me ispunjava svijetlom i radošću.
Rusi mu popravljaju statistiku koja mu je totalno u qurcu, a on počme kmečati...
Hoholo Mudovski- Posts : 7309
2023-08-31
Krim je vojno neupotrebljiv za uzlijetanje lovačkih aviona ( i držanje istih tamo ).
Rusi će morat sa avio otpada izvuć krš, pobrisat prašinu, malo ih opiturat i parkirat na te mnogobrojne aerodrome po Krimu pa nek anglosasija troši rakete i dronove na to.
Đeneral Šojgu se žali da mu fali motora a treba mu dron Sokol za izviđanje na Krimu a još motor nisu napravili ( na trenutnim Sokolima koriste strane motore ).
Dva dvanaestocilindrična dizelska motora RED A03 /V12 s turbo punjenjem i tekućinskim hlađenjem , razvijena od strane RED Aircraft GmbH uz sredstva ruskog holdinga Finam . Motor posjeduje EASA tipski certifikat i od 2017. godine proizvodi se u Njemačkoj ( Adenau ).
Ovo nemaju više.
Nakon što su Amerikanci uspjeli blokirati opskrbu njemačkog RED A03 / V12, dizajnerski biro nazvan po. Klimov je stvorio motor VK-800V , koji se počeo ugrađivati na Altius i lake ruske helikoptere.
VK-800S
Turboprop modifikacija VK-800S. Dizajniran za ugradnju na zrakoplove L-410 i teške UAV tipa Altair.
Problem je šta ga još nisu dovoljno dobro usavršili i zato uz ono šta sam Eri napisao jel ima to sve vojnog smisla, ovi napadi sada im pomažu da dobiju na vremenu dok ne usavrše motore koje im fale a između ostaloga i za ovo.
Rusi će morat sa avio otpada izvuć krš, pobrisat prašinu, malo ih opiturat i parkirat na te mnogobrojne aerodrome po Krimu pa nek anglosasija troši rakete i dronove na to.
Đeneral Šojgu se žali da mu fali motora a treba mu dron Sokol za izviđanje na Krimu a još motor nisu napravili ( na trenutnim Sokolima koriste strane motore ).
Dva dvanaestocilindrična dizelska motora RED A03 /V12 s turbo punjenjem i tekućinskim hlađenjem , razvijena od strane RED Aircraft GmbH uz sredstva ruskog holdinga Finam . Motor posjeduje EASA tipski certifikat i od 2017. godine proizvodi se u Njemačkoj ( Adenau ).
Ovo nemaju više.
Nakon što su Amerikanci uspjeli blokirati opskrbu njemačkog RED A03 / V12, dizajnerski biro nazvan po. Klimov je stvorio motor VK-800V , koji se počeo ugrađivati na Altius i lake ruske helikoptere.
VK-800S
Turboprop modifikacija VK-800S. Dizajniran za ugradnju na zrakoplove L-410 i teške UAV tipa Altair.
Problem je šta ga još nisu dovoljno dobro usavršili i zato uz ono šta sam Eri napisao jel ima to sve vojnog smisla, ovi napadi sada im pomažu da dobiju na vremenu dok ne usavrše motore koje im fale a između ostaloga i za ovo.
2014-04-11
Rheinmetall Air Defence: Oerlikon Skynex Air Defence System
2016-07-22
Eroo wrote:Za one koji nisu vidjeli ovaj video...
Bez trolanja, moliću lipo.
Skoncetrirajte se na sadržaj teme.
2016-07-22
Traže da im se da sačma da raznesu te dronove muhare.
Napredujemo. Razina inteligencije na površini ove planete i među ljudskom rasom se podiže.
Napomena: Ja sam anđeo Znanja i ne volim glupe ljude. Glupi neka izginu pa će svijet postati pametnije mjesto. Ovaj sa snimke se priziva pameti. To je znak rastuće inteligencije. Idemo dalje.
Ruski vojnik zabrinut je zbog ukrajinskih FPV bespilotnih letjelica, moli svoje sljedbenike za pomoć u nabavi pištolja pumpe da im se suprotstavi.
Napredujemo. Razina inteligencije na površini ove planete i među ljudskom rasom se podiže.
Napomena: Ja sam anđeo Znanja i ne volim glupe ljude. Glupi neka izginu pa će svijet postati pametnije mjesto. Ovaj sa snimke se priziva pameti. To je znak rastuće inteligencije. Idemo dalje.
Ruski vojnik zabrinut je zbog ukrajinskih FPV bespilotnih letjelica, moli svoje sljedbenike za pomoć u nabavi pištolja pumpe da im se suprotstavi.
2014-04-11
Ima i sačma punjenje za ove stvari. Jedna mala kuglica dovoljna je da poremeti i obori taj dron muharu koja ide na pješadiju ( ili tehniku ).
https://www.dnevnik.ba/vijesti/sojgu-pregledao-zarobljeno-ukrajinsko-oruzje-posebno-ga-zainteresirao-hrvatski-bacac-granata-2661276
https://www.dnevnik.ba/vijesti/sojgu-pregledao-zarobljeno-ukrajinsko-oruzje-posebno-ga-zainteresirao-hrvatski-bacac-granata-2661276
2014-04-11
Glupi će odma izginit a ovi malo inteligentniji nešto kasnije.
Otprilike nekako tako no ovi malo inteligentniji imaju puno više šanse da prežive.
Sad fino ginite ko muhe tamo dok se ne opametite.
Otprilike nekako tako no ovi malo inteligentniji imaju puno više šanse da prežive.
Sad fino ginite ko muhe tamo dok se ne opametite.
2014-04-11
Matematika vam je ova: rusku komandu uopće nije brige za te debile šta ih tamo šalju u valovima kao topovsko meso no kad postane kritično s popunom ljudstva a Putin očajnički želi izbjeći masovno novačenje po većim ruskim gradovima ( centrima moći ) onda će doć nareba da se nekako smanji smrtnost među tim topovskim mesom tamo jer nije isto ako ti pješadinac u napadu traje jedan il dva dana jer ako traje jedan dan onda ga moraš već sutradan zamijeniti a ako traje dva dana onda ga tek za dva dana trebaš zamijeniti.
Prevedeno: Šta više povećaju broj dana koliko jedan pješadinac u napadu uspijeva preživjeti na prvoj crti bojišta to će im manje trebati gledano kroz jedinicu protoka vremena novog topovskom mesa da novače po Rusiji i okolo.
Prevedeno: Šta više povećaju broj dana koliko jedan pješadinac u napadu uspijeva preživjeti na prvoj crti bojišta to će im manje trebati gledano kroz jedinicu protoka vremena novog topovskom mesa da novače po Rusiji i okolo.
2014-04-11
Šojgu se žali da su mu skladišta iz SSSR-a sve praznija i praznija a sad kad tisuću GPS granata udari po toj tehnici koju je dovuka u Ukrajinu, bit će još praznija.
General je takođe naložio da se smanji vreme potrebno za popravku motora, sklopova vojne tehnike, kao i da se poveća fond rezervnih delova za brzu popravku naoružanja.
General je takođe naložio da se smanji vreme potrebno za popravku motora, sklopova vojne tehnike, kao i da se poveća fond rezervnih delova za brzu popravku naoružanja.
2014-04-11
2016-07-22
2016-07-22
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II