Iran napao čifutare
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Iran napao čifutare
Ako Izrael odgovori na akcije Irana, sljedeća reakcija Teherana bit će dvostruka sila , javlja iranska agencija Tasnim pozivajući se na izvore.
A baš nas brige oće li im odgovoriti ili neće.Hoholo Mudovski wrote:Ako Izrael odgovori na akcije Irana, sljedeća reakcija Teherana bit će dvostruka sila , javlja iranska agencija Tasnim pozivajući se na izvore.
Ako im ne odgovore onda će svaka šuša umislit da ih mogu nekažnjeno gađat.
Pa tako nek rade šta oće. Koga uopće boli kurac oće li oni odgovoriti ili neće ?
Šta mene brige oće li oni odgovoriti ili neće ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo je zanimljiva situacija jer je ovo prvi put u povijesti da su ovi njih napali ovako izravno i onda se sad ne zna kakvi će bi rasplet ovoga al meni osobno je svjedno.
Mislim njihova stvar kako će oni odgovorit i oće li uopće. Totalno mi puca k.
Nek procijene sami. Imaju analitički um pa nek izanaliziraju i nađu optimalno riješenje. Ako ga uopće traže jer meni se čini da cionistički režim traži nešto drugo tj rasplamsavanje situacije kako bi ostao na vlasti jer su teška pušiona u Gazi i na vojnom i na diplomatskom planu.
Totalno mi se jebe za njih. Daleko im kuća i jednima i drugima i trećima.
Mala napomena: Možda vi kad razmišljate o svemu ovome podsvjesno imate strah od velikog rata il tako dalje al meni je planeta samo jedno mjesto za igru na fizičkoj ravni za koju ja nisam vezan tj znam da je to samo prostor za igru i to je sve pa nestanak cijele planete il civilizacije na istoj mi ne predstavlja ama baš ništa tj sve mi je ravno.
Mislim njihova stvar kako će oni odgovorit i oće li uopće. Totalno mi puca k.
Nek procijene sami. Imaju analitički um pa nek izanaliziraju i nađu optimalno riješenje. Ako ga uopće traže jer meni se čini da cionistički režim traži nešto drugo tj rasplamsavanje situacije kako bi ostao na vlasti jer su teška pušiona u Gazi i na vojnom i na diplomatskom planu.
Totalno mi se jebe za njih. Daleko im kuća i jednima i drugima i trećima.
Mala napomena: Možda vi kad razmišljate o svemu ovome podsvjesno imate strah od velikog rata il tako dalje al meni je planeta samo jedno mjesto za igru na fizičkoj ravni za koju ja nisam vezan tj znam da je to samo prostor za igru i to je sve pa nestanak cijele planete il civilizacije na istoj mi ne predstavlja ama baš ništa tj sve mi je ravno.
2014-04-11
Inkarnirali se tu na neku planetu i sad svi misle da su pametni i sad se tuču među sobom.
Kad se ispleskaju međusobno onda će se opametit ( ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put ).
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel , ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
Kad se ispleskaju međusobno onda će se opametit ( ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put ).
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel , ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
2014-04-11
Šta želite da napravim ?
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
Božanska pravda kaže: Nek donesu sami odluku.
Kakvu odluku donesu ... to je njihov put i daleko im kuća.
Kakvu odluku donesu ... to je njihov put i daleko im kuća.
2014-04-11
Algeria is the first government to announce its support for Iran's attacks.
Načelnik generalštaba iranskih snaga general-major Mohammad Bagheri oglasio se nakon napada Irana na Izrael te je uputio poruku Tel Avivu, ali i zapadnim saveznicima.
U obraćanju koje su prenijele iranske novinske agencije Bagheri je rekao kako je razlog za ovaj napad bio taj jer je Izrael prešao crvenu liniju što Teheran nije mogao tolerisati.
"Napad na konzulat Irana u Damasku bio je akcija na koju je trebalo odgovoriti, a vrhovni vođa je rekao da kaznu treba izvršiti. Hvala Bogu, akcija je izvedena uz zalaganja Iranske revolucionarne garde i drugih oružanih snaga", rekao je Bagheri.
Ponovio je i raniji stav kako Iran nema namjeru nastavljati operaciju protiv Izraela.
"Operacija je prema našem mišljenju završena. Ako cionistički režim izvede još jednu operaciju, naš odgovor će biti opsežniji. Pokušali smo da operacije bude kaznena. Naseljeni centri nisu gađani i definitivno smo spremni braniti našu zemlju. Naše oružane snage su u punoj pripravnosti i nadamo se da će ova operacija biti preteča pobjede potlačenog palestinskog naroda", poručio je.
Također, Bagheri je uputio poruku i Amerikancima.
"Ako Amerika podrži cionistički režim, američke vojne baze neće biti sigurne. Ovu poruku smo prenijeli Sjedinjenim Američkim Državama preko Ambasade Švicarske. Ako Washington bude učestvovao u narednim agresivnim akcijama cionista, američke baze i osoblje neće biti u zoni sigurnosti", zaključio je.
U obraćanju koje su prenijele iranske novinske agencije Bagheri je rekao kako je razlog za ovaj napad bio taj jer je Izrael prešao crvenu liniju što Teheran nije mogao tolerisati.
"Napad na konzulat Irana u Damasku bio je akcija na koju je trebalo odgovoriti, a vrhovni vođa je rekao da kaznu treba izvršiti. Hvala Bogu, akcija je izvedena uz zalaganja Iranske revolucionarne garde i drugih oružanih snaga", rekao je Bagheri.
Ponovio je i raniji stav kako Iran nema namjeru nastavljati operaciju protiv Izraela.
"Operacija je prema našem mišljenju završena. Ako cionistički režim izvede još jednu operaciju, naš odgovor će biti opsežniji. Pokušali smo da operacije bude kaznena. Naseljeni centri nisu gađani i definitivno smo spremni braniti našu zemlju. Naše oružane snage su u punoj pripravnosti i nadamo se da će ova operacija biti preteča pobjede potlačenog palestinskog naroda", poručio je.
Također, Bagheri je uputio poruku i Amerikancima.
"Ako Amerika podrži cionistički režim, američke vojne baze neće biti sigurne. Ovu poruku smo prenijeli Sjedinjenim Američkim Državama preko Ambasade Švicarske. Ako Washington bude učestvovao u narednim agresivnim akcijama cionista, američke baze i osoblje neće biti u zoni sigurnosti", zaključio je.
2014-04-11
Teško se ne složiti s ovim načelnikom iranskog general štaba.
A mislim u pravu je. Nema se šta na to dodat.
A mislim u pravu je. Nema se šta na to dodat.
2014-04-11
opet će se mujage čudit kada izrael izraketira pol irana
židovi pošalju tri rakete. jedna je marker druge dvije spizde im generala. direkt
slava židima
smrt rusima
židovi pošalju tri rakete. jedna je marker druge dvije spizde im generala. direkt
slava židima
smrt rusima
2014-12-30
Rekoše da su već ispucali 300 kom, što je respektabilna količina.Hoholo Mudovski wrote:Ako Izrael odgovori na akcije Irana, sljedeća reakcija Teherana bit će dvostruka sila , javlja iranska agencija Tasnim pozivajući se na izvore.
Zna li se koji su učinci?
Kognitivna pristranost je posljedica neznanja, prije svega, a onda i bigoterije.
Ima bigoterija raznih vrsta, a jedna od njih se odnosi i na tebe.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Ma šta veliš? Sad ga je tek naeba Israel. Deve rls...OJXAAA..Hoholo Mudovski wrote:Algeria is the first government to announce its support for Iran's attacks.
2016-07-22
Izrael...to bjese ona tvorevina koja je zakonski zabranila krscansku vjeru
I onda neki podrzavaju to sranje
I onda neki podrzavaju to sranje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hoholo Mudovski wrote:Ako Izrael odgovori na akcije Irana, sljedeća reakcija Teherana bit će dvostruka sila , javlja iranska agencija Tasnim pozivajući se na izvore.
Što će biti izraelske mete?
Što bi Izraelci mogli gađati? Sasvim sigurno sve vezano uz iranski nuklearni program jer ih ništa drugo ne brine. Možda i pokoje zapovjedništvo Iranske revolucionarne garde.Naravno, krajnja opcija je samo jedan balistički (ili krstareći) projektil s nuklearnom bojnom glavom koja bi izbrisala Teheran s lica zemlje. Da je iranski napad bio uspješan, to bi eventualno bila opcija. No, kako je potpuno propao, nuklearni udar na Teheran ipak se neće dogoditi. Barem ne u ovom napadu.
vili40-
2015-08-02
Vlasnika ovog forumčića molim da izbriše (ili ozvjezdiči) ono antisemitsko "čifutare".
Bolje da to sam učini nego da to činim ja po jednom drugom putu.
Nerado to činim, ali ako me se prisili-hoću!
PS: Ako bi umjesto "čifutare" pisalo "cioniste" moglo bi proći, ali ovako...
Bolje da to sam učini nego da to činim ja po jednom drugom putu.
Nerado to činim, ali ako me se prisili-hoću!
PS: Ako bi umjesto "čifutare" pisalo "cioniste" moglo bi proći, ali ovako...
Iran je pogodio dosta Izraelskih vojnih meta. Iako Izrael tvrdi da su oborili 99% toga, prema snimkama bilo je dosta pogodaka na desetke a možda i stotina pogodaka.
Međutim ovako izgleda da su mete bile vojne baze ne civili što je dobro.
Druga stvar, ne znamo razmjere štete ali moja osobna procjena je da je šteta minimalna.
Jer napad je bio najavljen, Iran navodi da su pogodili ovu - onu bazu gdje su Izraelski avioni, možeš misliti da su njih čekali avioni tamo. Vjerojatno su oštetili piste, možda srušili koji kontrolni toranj, dakle malo cementa i to je to.
Međutim ovako izgleda da su mete bile vojne baze ne civili što je dobro.
Druga stvar, ne znamo razmjere štete ali moja osobna procjena je da je šteta minimalna.
Jer napad je bio najavljen, Iran navodi da su pogodili ovu - onu bazu gdje su Izraelski avioni, možeš misliti da su njih čekali avioni tamo. Vjerojatno su oštetili piste, možda srušili koji kontrolni toranj, dakle malo cementa i to je to.
Hoholo Mudovski likes this post
Ovaj može obarati iranske rakete prije nego što prijeđu iransku granicu.
Snimak ispod pokazuje upravo to: povratak nakon uspješne misije.
RCS ovoga viona je =0.0001.
Može neopaženo prijeći Jordan i Irak, sve do granice Irana, a možda i dublje.
Naime, za suvremene radare(AESA) je nevidljiv do udaljenosti 60 km.
Samo zamislite šta je sposobna uraditi formacija od 10.-ak israelskih F-35.
Snimak ispod pokazuje upravo to: povratak nakon uspješne misije.
RCS ovoga viona je =0.0001.
Može neopaženo prijeći Jordan i Irak, sve do granice Irana, a možda i dublje.
Naime, za suvremene radare(AESA) je nevidljiv do udaljenosti 60 km.
Samo zamislite šta je sposobna uraditi formacija od 10.-ak israelskih F-35.
2016-07-22
Izrael napao konzulat u Siriji, nisu tada osudili, ali jesu napad Irana i stali u odbranu Izraela.
Prave podele u Svetu, jer se ljudi dele.
Izraelu je sve dopusteno, ostalima nista.
Netanjahu je napravio problem, kada su mu uleteli sa Ninja Kawasaki i paraglajdingom, ovi im pobise civile i ovi se pogubise u Gazi kasnije.
Zatim nastavili da divljaju.
Otprilike, dele Svet.
Ovih nekoliko zemalja ide po Svetu da glume Svetskog policajca a zatim upere prst u Putina.
Kompletna anarhija.
Prave podele u Svetu, jer se ljudi dele.
Izraelu je sve dopusteno, ostalima nista.
Netanjahu je napravio problem, kada su mu uleteli sa Ninja Kawasaki i paraglajdingom, ovi im pobise civile i ovi se pogubise u Gazi kasnije.
Zatim nastavili da divljaju.
Otprilike, dele Svet.
Ovih nekoliko zemalja ide po Svetu da glume Svetskog policajca a zatim upere prst u Putina.
Kompletna anarhija.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Iran napao Ukrajinu
» Iran napao Saudijsku Arabiju?
» Iran torpedima napao dva tankera
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
» Iran napao Ukrajinu
» Iran napao Saudijsku Arabiju?
» Iran torpedima napao dva tankera
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
Page 6 of 13