ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Page 50 of 52
Page 50 of 52 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52
Re: ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Nemam pojma. To je rečeno u kontekstu da su izbori u demokraciji svako četiri godine a ja koljem Komšičevce.vili40 wrote:jesi li siguran da će ta vlada trajati četiri godine?RayMabus wrote:Imaš izbore opet za četiri godine pa pokušaj ponovo.vili40 wrote:samo naprijed i živio Komšić još sto godinaRayMabus wrote:Sretno i sve najbolje novoj vladi u njenom budućem četverogodišnjem mandatu.
Sad fino podijelit fotelje, zaposliti ženu, djecu, rodbinu, podijelit plijen ( državni proračun itd ) i idemo dalje do idućih izbora a koji su vam za četiri godine.
Ne znam šta želiš da ti ja kažem ?
Đeneral vasione tj ja je u vojnom pohodu.
----
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemam pojma. To je rečeno u kontekstu da su izbori u demokraciji svako četiri godine a ja koljem Komšičevce.vili40 wrote:jesi li siguran da će ta vlada trajati četiri godine?RayMabus wrote:Imaš izbore opet za četiri godine pa pokušaj ponovo.vili40 wrote:samo naprijed i živio Komšić još sto godinaRayMabus wrote:Sretno i sve najbolje novoj vladi u njenom budućem četverogodišnjem mandatu.
Sad fino podijelit fotelje, zaposliti ženu, djecu, rodbinu, podijelit plijen ( državni proračun itd ) i idemo dalje do idućih izbora a koji su vam za četiri godine.
Ne znam šta želiš da ti ja kažem ?
Đeneral vasione tj ja je u vojnom pohodu.
----
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
vili40-
2015-08-02
Samo Bog i vremenski putnici znaju budućnost a pošto ja nisam ni jedno od tog dvoje onda je moj odgovor na tvoje pitanje Ne znam.
E a sad .... tako je kako je. Istrpi.
Istrpi jer je jedna opasna beštija upravo na vojnom pohodu a ta beštija je vojno nepobijediva osim ako nisi i sam Bog il drugi anđeo Prijestolnik il više njih pa da mi staneš na žulj.
A nisi.
Nitko od vas.
Istrpi jer je jedna opasna beštija upravo na vojnom pohodu a ta beštija je vojno nepobijediva osim ako nisi i sam Bog il drugi anđeo Prijestolnik il više njih pa da mi staneš na žulj.
A nisi.
Nitko od vas.
2014-04-11
Bog je za vas onaj starac s Mikelangelove slike na stropu sikstinske kapele.
Apstratkan pojam. Nešto nacrtano. A onda kad je nacrtano onda to ni ne postoji pa je onda kao neka bajka za malu djecu.
Kad van polomim svaku kost u tijelu vidjet ćete vi šta je i tko je bajka za malu djecu.
Apstratkan pojam. Nešto nacrtano. A onda kad je nacrtano onda to ni ne postoji pa je onda kao neka bajka za malu djecu.
Kad van polomim svaku kost u tijelu vidjet ćete vi šta je i tko je bajka za malu djecu.
2014-04-11
Sretno i sve najbolje novoj vladi u njenom budućem četverogodišnjem mandatu.
2014-04-11
Prva mjera koju su obećali provesti u svom programu je financijsko poticanje sklapanja braka. Novim bračnim parovima DP bi dao porezne olakšice u razdoblju od barem jedne godine.
Kažu i da je potrebno stvarati "društveno okuženje u kojem bi obitelji s više djece bivale društveno prihvatljive i predstavljale uzor, za razliku od trenutačno uvriježenog podcjenjivačkog i omalovažavajućeg javnog stava prema takvim obiteljima."
U svom programu imaju i mjeru koja podsjeća na "roditelje-odgojitelje". Radi se o naknadi koja bi "stimulirala majčin odgojni i kućni posao barem do polaska u školu najmlađeg djeteta, a koja bi rasla povećanjem broja djece u obitelji". Žele i veću uključenost očeva oko brige o djeci.
Povećanjem broja djece u obitelji, prema DP-u, rastao bi udio subvencija za priuštivo stanovanje, bilo u formi dugoročnog najma ili u formi udjela za otplatu nekretnine. Najavili su i "izrazite porezne olakšice" razmjerno broju djece u obitelji.
Obitelji s više djece koje žive u gradovima bi plaćale manji stambeni kredit, dok bi obitelji koje se odluče preseliti na selo bile oslobođene plaćanje poreza na najmanje 10 godina.
dobili su mandat od gradjana neka probaju uredovati , sve 5
vise bi volio cuti tko kako kada i koliko to sve kosta tj. ekonomsku racunicu plana
država trebala baviti poticanjem doseljenika iz drugih dijelova svijeta, prvenstveno Južne Amerike, smatraju u DP-u.
To bi postigli otvaranjem Centara za povratnike diljem svijeta, a posebno u zemljama Južne Amerike, plaćanjem troškova preseljenja, oslobađanjem od PDV-a na najmanje 10 godina, pomoć oko dokumenata, obrazovanja i dobivanja zdravstvene pomoći.
Kažu da u Južnoj Americi postoji veliki interes za preseljenjem u Hrvatsku te da su ti potomci Hrvata sačuvali hrvatski identitet, kulturu, jezik i tradiciju.
ovo upitno , tko je htio doci dosao sad privuku talog kriminal i kupljene putovnice te vecina privucenih nakon pocuckanih mjera ode koristiti blagodati EU stecenom putovnicom , ostavljam mogucnost da se varam ne pratim nasu zajednicu juzne amerike
Promptna deratifikacija Istanbulske konvencije i "potpuni otklon od rodne ideologije" bi također potaknule demografski rast, smatraju u DP-u. U programu navode da žele zaustaviti "promidžbe promjene spola" i "prestanak aktivnosti u smjeru promjene spola."
Inzistiraju da se u vrtićima, školama, sportskim i javnim objektima, pa čak i zatvorima odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije.
Navode i povećanje kapaciteta za smještaj trudnica i mladih majki, pojednostavljenja procedure posvojenja te potpunu zabranu usvajanja djece iz tzv. Trećih zemalja.
Demografsku obnovu DP bi omogućio i potpunom zabranom posvajanja i udomljavanja djece homoseksualnim parovima bez iznimki.
U programu piše i da čvrsto vjeruju da obitelj predstavlja zajednicu žene i muškarca. Iz ovog proizlazi da DP smatra da istospolni parovi ne mogu činiti obitelj, ali nisu objasnili znači li to da po njima ni samohrani roditelj i djeca ne mogu biti obitelj.
Protive se pobačaju, surogat majčinstvu i eutanaziji. Kažu da se eutanazija u nekim europskim zemljama provodi "pod krinkom pomoći teško oboljelima u oslobađanju od nesnosnih patnji." DP smatra da bi te nesnosne patnje trebalo pokušati ublažiti, no da "nitko nema ingerencije nad završetkom života."
opet ove pizdarije za glasace sto im jeska pupovac van vlade dakle niskog IQ nije vrijedno komentara
Kažu i da je potrebno stvarati "društveno okuženje u kojem bi obitelji s više djece bivale društveno prihvatljive i predstavljale uzor, za razliku od trenutačno uvriježenog podcjenjivačkog i omalovažavajućeg javnog stava prema takvim obiteljima."
U svom programu imaju i mjeru koja podsjeća na "roditelje-odgojitelje". Radi se o naknadi koja bi "stimulirala majčin odgojni i kućni posao barem do polaska u školu najmlađeg djeteta, a koja bi rasla povećanjem broja djece u obitelji". Žele i veću uključenost očeva oko brige o djeci.
Povećanjem broja djece u obitelji, prema DP-u, rastao bi udio subvencija za priuštivo stanovanje, bilo u formi dugoročnog najma ili u formi udjela za otplatu nekretnine. Najavili su i "izrazite porezne olakšice" razmjerno broju djece u obitelji.
Obitelji s više djece koje žive u gradovima bi plaćale manji stambeni kredit, dok bi obitelji koje se odluče preseliti na selo bile oslobođene plaćanje poreza na najmanje 10 godina.
dobili su mandat od gradjana neka probaju uredovati , sve 5
vise bi volio cuti tko kako kada i koliko to sve kosta tj. ekonomsku racunicu plana
država trebala baviti poticanjem doseljenika iz drugih dijelova svijeta, prvenstveno Južne Amerike, smatraju u DP-u.
To bi postigli otvaranjem Centara za povratnike diljem svijeta, a posebno u zemljama Južne Amerike, plaćanjem troškova preseljenja, oslobađanjem od PDV-a na najmanje 10 godina, pomoć oko dokumenata, obrazovanja i dobivanja zdravstvene pomoći.
Kažu da u Južnoj Americi postoji veliki interes za preseljenjem u Hrvatsku te da su ti potomci Hrvata sačuvali hrvatski identitet, kulturu, jezik i tradiciju.
ovo upitno , tko je htio doci dosao sad privuku talog kriminal i kupljene putovnice te vecina privucenih nakon pocuckanih mjera ode koristiti blagodati EU stecenom putovnicom , ostavljam mogucnost da se varam ne pratim nasu zajednicu juzne amerike
Promptna deratifikacija Istanbulske konvencije i "potpuni otklon od rodne ideologije" bi također potaknule demografski rast, smatraju u DP-u. U programu navode da žele zaustaviti "promidžbe promjene spola" i "prestanak aktivnosti u smjeru promjene spola."
Inzistiraju da se u vrtićima, školama, sportskim i javnim objektima, pa čak i zatvorima odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije.
Navode i povećanje kapaciteta za smještaj trudnica i mladih majki, pojednostavljenja procedure posvojenja te potpunu zabranu usvajanja djece iz tzv. Trećih zemalja.
Demografsku obnovu DP bi omogućio i potpunom zabranom posvajanja i udomljavanja djece homoseksualnim parovima bez iznimki.
U programu piše i da čvrsto vjeruju da obitelj predstavlja zajednicu žene i muškarca. Iz ovog proizlazi da DP smatra da istospolni parovi ne mogu činiti obitelj, ali nisu objasnili znači li to da po njima ni samohrani roditelj i djeca ne mogu biti obitelj.
Protive se pobačaju, surogat majčinstvu i eutanaziji. Kažu da se eutanazija u nekim europskim zemljama provodi "pod krinkom pomoći teško oboljelima u oslobađanju od nesnosnih patnji." DP smatra da bi te nesnosne patnje trebalo pokušati ublažiti, no da "nitko nema ingerencije nad završetkom života."
opet ove pizdarije za glasace sto im jeska pupovac van vlade dakle niskog IQ nije vrijedno komentara
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
član pregovaračkog tima HDZ-a Marko Milić je kazao resor gospodarstva, koji će se zbog objektivnih okolnosti i izazova - na neki način raspodijeliti zbog obima posla. Dio će pripasti DP-u, a dio većinskom partneru - HDZ-u
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
.... i sacuvati ojacati ova tri stupa drzave.. vojsku policiju i vatrogasce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sad ste pali na 12,koji je otpao?vuksadinare wrote:.... i sacuvati ojacati ova tri stupa drzave.. vojsku policiju i vatrogasce
vili40-
2015-08-02
jurcevic.. zbog ministar. kulture.. to je bila šansa da zgazi o komunjare sdpenjare možemiste i drugu titoisticku bulumentu kako zbori jurcevic.. budi sretan vili jer taj da je dosao za ministra kulture oko peđe trava rasla ne bivili40 wrote:sad ste pali na 12,koji je otpao?vuksadinare wrote:.... i sacuvati ojacati ova tri stupa drzave.. vojsku policiju i vatrogasce
2015-09-08
https://www.dnevno.hr/vijesti/macan-komentirao-sto-je-danas-bilo-s-anusicem-i-radicem-netko-ih-je-jako-dobro-istrenirao-2424207/
2015-09-08
Glasači DP-a napali i izvrijeđali Penavu na Facebooku. "Foteljaški pokret, obraz đon"
NAKON što je Domovinski pokret dogovorio parlamentarnu većinu i vladu s HDZ-om, brojni glasači DP-a izrazili su svoje nezadovoljstvo tom odlukom.
Izdvojili smo neke od komentara.
"Cijeli izbori su prijevara: i rezultati izbora i ovaj dogovor. Ako nitko ne može smisliti HDZ, kako su oni uopće pobijedili, a vi najgoru stranku podržavati? Sramota."
"Jednom ste me preveslali, nećete vise. Smradu!"
"Mrš, izdajice i prodane duše."
"Nikada više glas za DP."
"Novi Zekanović, kome sam ja dao glas."
"Što su birači birali?"
"Jučer su gamad, danas je najbolji premijer. Samo imbecili su glasali za ovu prevaru."
"Foteljaški pokret, baš ste ljige".
"Izdajnik, obraz đon".
"Dobro vas je Kenwood Kenon namagarčio. Neka je, prevarili ste nas. Obećali ste da ćete voditi resore MUP, kulturu i pravosuđe, a dobili ste izmišljenu glupost."
"Manipulatori i lažljivci, sve za fotelju"
"Podržavaju te samo oni koji podržavaju i HDZ, svi koji su ti dali glad, dali su ti ga jer ste govorili da nećete s HDZ-om."
"DP se nasukao. Kenwood Kenon je ipak igrač."
"HDZ1 + HDZ2 = 4 iduće godine s*anja. Prvi koji bude s*ao protiv HDZ-a u Slavoniji, treba ga napucati nogom u guzicu."
"S vama će završiti isto kao s Mostom".
"Vratite nam glasove, sramota".
“A da vam skupljamo pare pa da se ne bavite politikom?”
“E nećeš više izdajico.”
“Ti si Juda, politički si se ubio.”
NAKON što je Domovinski pokret dogovorio parlamentarnu većinu i vladu s HDZ-om, brojni glasači DP-a izrazili su svoje nezadovoljstvo tom odlukom.
Birači DP-a žestoko napali Penavu, najviše spominjali izdaju
Nakon što je predsjednik DP-a Ivan Penava na Facebooku objavio svoju izjavu kojom je potvrdio koaliciju s HDZ-om, u komentarima su se javili brojni razočarani birači i simpatizeri Domovinskog pokreta, ogorčeni tim potezom Penave i njegove stranke. Sijevale su i brojne uvrede na račun Penave i njegovih kolega, a najviše se spominjala riječ izdaja.Izdvojili smo neke od komentara.
"Cijeli izbori su prijevara: i rezultati izbora i ovaj dogovor. Ako nitko ne može smisliti HDZ, kako su oni uopće pobijedili, a vi najgoru stranku podržavati? Sramota."
"Jednom ste me preveslali, nećete vise. Smradu!"
"Mrš, izdajice i prodane duše."
"Nikada više glas za DP."
"Novi Zekanović, kome sam ja dao glas."
"Što su birači birali?"
"Jučer su gamad, danas je najbolji premijer. Samo imbecili su glasali za ovu prevaru."
"Foteljaški pokret, baš ste ljige".
"Izdajnik, obraz đon".
"Dobro vas je Kenwood Kenon namagarčio. Neka je, prevarili ste nas. Obećali ste da ćete voditi resore MUP, kulturu i pravosuđe, a dobili ste izmišljenu glupost."
"Manipulatori i lažljivci, sve za fotelju"
"Podržavaju te samo oni koji podržavaju i HDZ, svi koji su ti dali glad, dali su ti ga jer ste govorili da nećete s HDZ-om."
"DP se nasukao. Kenwood Kenon je ipak igrač."
"HDZ1 + HDZ2 = 4 iduće godine s*anja. Prvi koji bude s*ao protiv HDZ-a u Slavoniji, treba ga napucati nogom u guzicu."
"S vama će završiti isto kao s Mostom".
"Vratite nam glasove, sramota".
“A da vam skupljamo pare pa da se ne bavite politikom?”
“E nećeš više izdajico.”
“Ti si Juda, politički si se ubio.”
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:.... i sacuvati ojacati ova tri stupa drzave.. vojsku policiju i vatrogasce
koje sranje
godišnje zar nisu stupovi države OBRAZOVANJE; KULTURA I ZDRAVSTVO
fakat se vidi i po tebi da NISU
Desničarska oporba u Sjevernoj Makedoniji odnijela je veliku pobjedu na parlamentarnim i predsjedničkim izborima u srijedu, u noći u kojoj je ta balkanska zemlja također izabrala svoju prvu ženu za šeficu države.
Komšić ( Soroš ) izgubio izbore i u S.Makedoniji
Komšić ( Soroš ) izgubio izbore i u S.Makedoniji
2014-04-11
komentar izbora
Hrvati otkrivaju demokraciju
najprije su ko djeca navalili na stranke pa ih imamo 150
da bi se skužila elementarna logika da je za ovakvu demokarciju dovoljno samo dvije i da će uvijek na svakim izborima biti stvar podijele birača između lijeve i desne opcije
kašto je u većini drugih država
i onda neka treća kao vaga,..
zato ne znam čemu se čuditi kaj se okupljaju koalicije
neka se okupljaju, pa kakva bi to bila vlada da ima deset stranaka u sastavu
i neka nastave krasti u miru božjem , jel tak, samo s par novih junaka
Hrvati otkrivaju demokraciju
najprije su ko djeca navalili na stranke pa ih imamo 150
da bi se skužila elementarna logika da je za ovakvu demokarciju dovoljno samo dvije i da će uvijek na svakim izborima biti stvar podijele birača između lijeve i desne opcije
kašto je u većini drugih država
i onda neka treća kao vaga,..
zato ne znam čemu se čuditi kaj se okupljaju koalicije
neka se okupljaju, pa kakva bi to bila vlada da ima deset stranaka u sastavu
i neka nastave krasti u miru božjem , jel tak, samo s par novih junaka
Soroševe utvrde po Europi padaju kao kule od karata.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elections_in_2024#Europe
A vidi ih a na jesen su im izbori:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Austrian_legislative_election
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elections_in_2024#Europe
A vidi ih a na jesen su im izbori:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Austrian_legislative_election
2014-04-11
Siguran sam da kad bi cijene enrgenata a samim time i hrane i ostaloga još više skočile da bi ovi dobili još više glasova na tim izborima na jesen u Austriji a onda bi bilo gotovo nemoguće stvoriti vladu bez njih.
2014-04-11
Anđelko Milardovic, politolog i analitičar:'Zaista je fascinantno i fantazija radikalnih desnih i lijevih grupacija da mogu samostalno krojiti vlast u Hrvatskoj. To nikad nije bilo moguće niti će biti,bez HDZ-a ili SDP-a. To je apsolutno nezrela politika i nezrelost takvih političara tipa Kolakušića, Peovičke, DP-a, Mosta,Možemo.Njihova retorika 'ako mi nismo vlast ili bar ako nisu glavni u koaliciji, graniči sa bedastočama. Doista nekad mislim da je potrebno psihijatrijskoj mišljenje osoba koje pretendiraju da uđu u politiku.'
2015-09-08
abraham and Šandor Winnetou like this post
A sve je tako jednostavno:RayMabus wrote:
A nisi.
Nitko od vas.
1. Izrokaš im sve rafinerije po Rusiji koje možeš dohvatiti
2. Cijene nafte skaću
3. Biden jer su mu izbori u Americi donosi privremenu odluku o zabrani izvoza naftnih derivata
4. To održava cijenu nafte u SAD stabilnom ali u Japanu i Europi koje su veliki uvoznici iste cijena nafte ide u nebesa
5. Na izborima u Austriji jer su cijene nafte u Europi a samim time i standard građana otišle u nebesa raja glasa za one koje nisu Komšičevci
Last edited by RayMabus on 9/5/2024, 13:52; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare wrote:Anđelko Milardovic, politolog i analitičar:'Zaista je fascinantno i fantazija radikalnih desnih i lijevih grupacija da mogu samostalno krojiti vlast u Hrvatskoj. To nikad nije bilo moguće niti će biti,bez HDZ-a ili SDP-a. To je apsolutno nezrela politika i nezrelost takvih političara tipa Kolakušića, Peovičke, DP-a, Mosta,Možemo.Njihova retorika 'ako mi nismo vlast ili bar ako nisu glavni u koaliciji, graniči sa bedastočama. Doista nekad mislim da je potrebno psihijatrijskoj mišljenje osoba koje pretendiraju da uđu u politiku.'
Ne seri. Od vašeg programa ništar.
Zač?
Zato ča HDZ i dalje drži ministarstva unutarnjih poslova, obrane, financija, kulture ... sve ča je važno ča se tiče pinez i ideologije.
Vama su u ruke dani vrući krumpiri i koliko vidim po vašim pridlozima za rišenje već padate na ispitu.
Isukrsta vam, ne morete prekopirati nike dobre stvari zvanka nego i tu padate.
Sora wrote:vuksadinare wrote:.... i sacuvati ojacati ova tri stupa drzave.. vojsku policiju i vatrogasce
koje sranje
godišnje zar nisu stupovi države OBRAZOVANJE; KULTURA I ZDRAVSTVO
fakat se vidi i po tebi da NISU
Sere on debelo.
Ka njemu tj. DP-u je važno ojačati vojsku, policiju itd., a oni uopće neće imati ta ministarstva.
Od Vlaja niska čela i kockaste glave nima se ča bolje očekivati.
Valjda će dogovoriti nike pineze za svoj OPG kojega ima samo na papiru.
Ako niti to ..... mandril.
Page 50 of 52 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51, 52
Page 50 of 52