ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
Page 22 of 52
Page 22 of 52 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 37 ... 52
Re: ANKETA:1.HDZ 2.SDP3.DP...
DP je odustao od ministarstava kao što su gospodarstvo i poljoprivreda, ali za sebe traže najmanje četiri resora: kultura, unutarnji poslovi, pravosuđe i regionalni razvoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
DP baš napeto iščekuje penetraciju anemičnog mlohavog kurca. A jadni li smo svi skupa i s pozicijom i opozicijom...sve nade sam polagao u Milanovića jer bismo sigurno zaratili sa nekom zapadnom državom pa bi nas napokon netko okupirao za stvarno.
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:DP je odustao od ministarstava kao što su gospodarstvo i poljoprivreda, ali za sebe traže najmanje četiri resora: kultura, unutarnji poslovi, pravosuđe i regionalni razvoj.
Fuko je zače jist svoj popis zahtiva. Ufam se da ima dobre zube jerbo će mu inače tribat blender pa će si zahtive srkat kroz slamku.
Na koncu od zahtiva ostat će samo ''Pupi i njegov SDSS''.
E jebem ti državu da ti stoput jebem državu kojoj je Pupi najveći problem.
Rekoh davno kako je naša livica debilna, to je utvrdjeno gradivo mantavi do zla boga i nima se ča dodat, ali hrvatska desnica je mili bože desetput gora.
To su takovi imbečili i kretini da ih svit još ni vidi.
Sve ča taknu useru toliko da se iza njih barem pedeset godišća ćuti vonj najgore moguće kloake.
Ima ona pisan Gomnaida od Palmotića.
Djaval ga odni, ma kako je pripozna narav ljudsku to je čudo jedno.
Govnušinu pripjevati
spravite se, pjesni moje!
Nećete se izmrljati
zasve er gnusno djelo to je,
čim svud siva zrak sunčani.
Sva si govnena, ''desnico'' usrana!
pa da ponovimo proročanstvo Svetog Andreja zaštitnika kleplomana:
“Taj Penava postoji, moja baba pokojna bi mogla biti gradonačelnica Vukovara… sve što se tamo napravi, oni nisu sami napravili ništa. Ništa. Nula. I uzeo na sebe žrtvu ljudi kojih nema. I postao predsjednik, usput i gradonačelnik zato što se Marija Budimir ozvučila. To su kvarni ljudi. Zli ljudi s kojima nećemo imati posla. Nemojte biti zavarani, joj to su desni, naši su Hrvati. Nisu. Oni su srušili Kolindu, sutra će srušiti nas. To morate znati”
“Taj Penava postoji, moja baba pokojna bi mogla biti gradonačelnica Vukovara… sve što se tamo napravi, oni nisu sami napravili ništa. Ništa. Nula. I uzeo na sebe žrtvu ljudi kojih nema. I postao predsjednik, usput i gradonačelnik zato što se Marija Budimir ozvučila. To su kvarni ljudi. Zli ljudi s kojima nećemo imati posla. Nemojte biti zavarani, joj to su desni, naši su Hrvati. Nisu. Oni su srušili Kolindu, sutra će srušiti nas. To morate znati”
vili40-
2015-08-02
poigrala se sudbina plenkijem pa sad mora silom prilika sa tim najgorima sjediti i dijeliti sve što se ima jer nitko drugi ne želi sa njima.Na kraju se ipak posložilo:kriminalna+imovinska=držte gaće i bješte tko još stigne
vili40-
2015-08-02
O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
Sad mi hrvatska povjest postaje sve jasnija i jasnija.
Sve ima logično objašnjenje i ničemu se više ne čudim.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
nego ero ti si ovim veseljacima već oprostio kad su oni glavni krivci što je Kolinda izgubila?
vili40-
2015-08-02
kaj ti hoćeš?vili40 wrote:je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
nego ero ti si ovim veseljacima već oprostio kad su oni glavni krivci što je Kolinda izgubila?
i ja sam glasao za zločinačku.
kao ambrozija će nestati.
kada se svi isele ne bu baze za vuka, žetone i slične spodobde.
2014-12-30
ne znam ali sve je dokumentirano i ne znam kako ih sad nije stidveber wrote:kaj ti hoćeš?vili40 wrote:je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
vili40-
2015-08-02
mora baza otići
onda će vuk, marc, četnici cvilit jer nema mirovina, zdravstvenog.
onda će vuk, marc, četnici cvilit jer nema mirovina, zdravstvenog.
2014-12-30
ostavi se ti vuka na miru i bolje razmisljaj da ti kakav atomik ne doleti.. nije daleko od togaveber wrote:kaj ti hoćeš?vili40 wrote:je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vi ste politicke budale... DP rakuzgovara sa HDZ-om kao sto je prije koji dan razgovarao sa SDP-om u cemu je problem?... Uvjeti za sve se znaju.. tko ih prihvati moze sa DP.. ima jedan za koji znam.. a to je da ako zele DP... ministar kulture ce biti hasanbegovic.. a znam tko to nece prihvatiti jer bi rastavljeni od svojih na faktore
2015-09-08
ja sam za to da se moskva i područje do urala zastakli.vuksadinare wrote:ostavi se ti vuka na miru i bolje razmisljaj da ti kakav atomik ne doleti.. nije daleko od togaveber wrote:kaj ti hoćeš?vili40 wrote:je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
samo čekam. prvi koji krene spalt će ruse.
kina će šutjet.
2014-12-30
koji hasanbegović?Taj je sa liste bošnjačke manjine ili će mijenjati Kolakušića u saboru? Daj vuče,koje ministarstvo kulture,pa plenkija bi u briselu objesili za jaja.Dobit ćete dio plijena ili ako vam je tako draže nagradu,Radić zeleno svjetlo za daljnje haračenje zajedno sa Vujnovcem,još neki foteljicu na kojoj piše tu sjedi i ništa ne diraj a vi sitni godišnju pretplatu na Glovo.I tako to polako ćete nestajati a da toga nećete ni biti svjesni.Pa-pavuksadinare wrote:Vi ste politicke budale... DP rakuzgovara sa HDZ-om kao sto je prije koji dan razgovarao sa SDP-om u cemu je problem?... Uvjeti za sve se znaju.. tko ih prihvati moze sa DP.. ima jedan za koji znam.. a to je da ako zele DP... ministar kulture ce biti hasanbegovic.. a znam tko to nece prihvatiti jer bi rastavljeni od svojih na faktore
vili40-
2015-08-02
... Ja ti kazem.. kao sto sam rekao prije da ce DP krojiti vlast dok si ti i slicni tebi 'prognozirali' 5%"i koji mandat.. ja sam rekao da je to jedan od uvjeta.. moze se prihvatiti a i ne mora.. svakom po volji.. bankomat ljevicarski udruga i 'filmaša' i 'umetnika' treba staviti pod kontrolu.. zaboravil si da plenki vise nema takvu moc u stranci ko prije izbora sad je spreman i na razgovor sa DP sto je gotovo bilo i ne moguce prije izbora.. cak i pupovac prizna da su se po njega dramatično promijenile okolnosti ocito ni joker plenki vise nije jak jokervili40 wrote:koji hasanbegović?Taj je sa liste bošnjačke manjine ili će mijenjati Kolakušića u saboru? Daj vuče,koje ministarstvo kulture,pa plenkija bi u briselu objesili za jaja.Dobit ćete dio plijena ili ako vam je tako draže nagradu,Radić zeleno svjetlo za daljnje haračenje zajedno sa Vujnovcem,još neki foteljicu na kojoj piše tu sjedi i ništa ne diraj a vi sitni godišnju pretplatu na Glovo.I tako to polako ćete nestajati a da toga nećete ni biti svjesni.Pa-pavuksadinare wrote:Vi ste politicke budale... DP rakuzgovara sa HDZ-om kao sto je prije koji dan razgovarao sa SDP-om u cemu je problem?... Uvjeti za sve se znaju.. tko ih prihvati moze sa DP.. ima jedan za koji znam.. a to je da ako zele DP... ministar kulture ce biti hasanbegovic.. a znam tko to nece prihvatiti jer bi rastavljeni od svojih na faktore
2015-09-08
vuče,to što je plenki od vas dobio bolnu menstruaciju mene posebno veseli jer ta njegova bahatost otišla je predaleko.Ali lijepo ti kažem da će vas na kraju posvađati i rastaviti u komadiće.
vili40-
2015-08-02
Višnja Starešina
'Slabljenjem pozicije Milanovića ali i Plenkovića, još jedan čovjek neposredno gubi dio svog utjecaja u Hrvatskoj a to je Milorad Dodik. Svakako da bi u Sarajevu bili zadovoljni takvim raspletom slabljenjem političkih pozicija Milanovića i Plenkovića, čime automatski i sam Dodik više ne može računati na podršku naročito od strane predsjednika Milanovića koji bi se morao fokusirati da spasi izglede za drugi predsjednički mandat. Poznato je da Domovinskom pokretu nije baš po volji vezivanje uz Dodika koji uzgred ima dobre odnose sa Pupovcem. Također ni desno krilo HDZ-a ne gleda sa simpatijama na Dodika. '
'Slabljenjem pozicije Milanovića ali i Plenkovića, još jedan čovjek neposredno gubi dio svog utjecaja u Hrvatskoj a to je Milorad Dodik. Svakako da bi u Sarajevu bili zadovoljni takvim raspletom slabljenjem političkih pozicija Milanovića i Plenkovića, čime automatski i sam Dodik više ne može računati na podršku naročito od strane predsjednika Milanovića koji bi se morao fokusirati da spasi izglede za drugi predsjednički mandat. Poznato je da Domovinskom pokretu nije baš po volji vezivanje uz Dodika koji uzgred ima dobre odnose sa Pupovcem. Također ni desno krilo HDZ-a ne gleda sa simpatijama na Dodika. '
2015-09-08
Nedo vam Bog da bi vam ja vladu formirao, letjelo bi perje na sve strane.vili40 wrote:je,krivo sam u brzini napisao,trebao sam zločinačka+imovinskaEroo wrote:O čemu to vi u'vo vrime godišća? Ste morti upravo z Marsa opali?
Uvijek sam poštivao svoje suradnike, ali se je znalo tko kosi i tko vodu nosi.
Jednako sam poštivao i čistaticu ureda. Sve mačke, bez obzira na njihovu boju,
su morale uspješno loviti miševe ili su nestale iz moga tima.
Ako nisu znale, nisam ih satrao već sam im našao posao koji znaju raditi.
Svi su na kraju znali da sam ja tu, ko i oni uostalom, zbog posla i ne zbog ljubavi.
Isto sam se ponašao i do vlastite djece. Tada to nisu razumjeli, a danas me baš
zbog toga neizmjerno cijene, da mi je ponekad neugodno.
Kolinda? Ona je mačka koja uspješno lovi miševe, a to premalo koristite. Šteta.
2016-07-22
vuksadinare wrote:Višnja Starešina
Sredite najprije svoju državu i ne miješajte kruške i jabuke.
Nije politika ono što čuješ iz medija, pa tako ni od Višnje Starešine.
Kao i u svakom biznisu (i politika je neke vrste projekat) moraš
najprije imati plan, ustvari barem tri plana: A, B i C.
A je maksimum poželjnog rezultata, A je realno očekivani rezultat i C gubitnički.
Gdje vam je nestala prijeko potrebna mudrost?
I šutnja je često znak mudrosti, a isprazno blebetanje je...bolje da sad ušutim.
2016-07-22
danas nije riječ o kingmakeru ovdje je riječ o tome tko će prvi pojesti govno
https://www.autograf.hr/pojesti-govno-ozbiljna-je-i-sudbonosna-stvar/
dobar
https://www.autograf.hr/pojesti-govno-ozbiljna-je-i-sudbonosna-stvar/
dobar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 22 of 52 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 37 ... 52
Page 22 of 52