Kastela obracun Longie
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kastela obracun Longie
Ne mora bit žensko uopće.
Samo se deset posto duše inkarnira a kad se oćeš spojit s ostatkom onda ljubičast zraka.
To dođe ono ko da si između dvi žice koje nisu spojene sad prikačija treću i teče struja.
Taj neikarnirani dio on ima na bezbroj života i jednostavno sad ta druga osoba koja je inkarnirana misli da priča s inkarniranim tj samo s njime a u biti priča s nekim tko je u osnovi tisuće života iskustvo.
I samo se smije. Šta će ? Onda postavlja namjerno glupa pitanja ko da neće samo da se može nasmijati idiotu s druge strane komunikacije.
Zato san tamo prije napisa da general galaksije zajebva inkarnirane idiote na ovoj planeti a nešto posli da je to ko iz onog vica: Adolfe prestani zajebavati Židove.
To je taj ljubičasti.
Samo se deset posto duše inkarnira a kad se oćeš spojit s ostatkom onda ljubičast zraka.
To dođe ono ko da si između dvi žice koje nisu spojene sad prikačija treću i teče struja.
Taj neikarnirani dio on ima na bezbroj života i jednostavno sad ta druga osoba koja je inkarnirana misli da priča s inkarniranim tj samo s njime a u biti priča s nekim tko je u osnovi tisuće života iskustvo.
I samo se smije. Šta će ? Onda postavlja namjerno glupa pitanja ko da neće samo da se može nasmijati idiotu s druge strane komunikacije.
Zato san tamo prije napisa da general galaksije zajebva inkarnirane idiote na ovoj planeti a nešto posli da je to ko iz onog vica: Adolfe prestani zajebavati Židove.
To je taj ljubičasti.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne treba ništa.
Seks, veze, ljubav ovo ono, djeca, stvaranje obitelji, cijela ta igra.
Ništa to ne treba.
Taj ljubičasti je to već proživija bezbroj puta tako da mu nije bitno da opet to prođe.
Već viđeno.
Shvačaš ?
Seks, veze, ljubav ovo ono, djeca, stvaranje obitelji, cijela ta igra.
Ništa to ne treba.
Taj ljubičasti je to već proživija bezbroj puta tako da mu nije bitno da opet to prođe.
Već viđeno.
Shvačaš ?
2014-04-11
Dobro pošteno nećeš obaveze.
Mogao bi ozbiljnu lovu zaraditi na ovim science fiction pričama.
To generali te nekakve duše te inkarnacije anđeoska hijerarhija GF odakle ti to? Gdje to čitaš?
To generali te nekakve duše te inkarnacije anđeoska hijerarhija GF odakle ti to? Gdje to čitaš?
YekeYeke-
2019-05-13
To ti je ovo: Dođe film u kno i ti ga nisi gleda i tebi je on napet. Jel tako ? Je.
Puf ljubičasta žica, spajanje a kad tamo na stotine takvih života.
A to si već gleda.
A to je to.
Jel ti zanimljiv film ?
Nije više.
Amo dalje.
Ne treba.
Ja ti kažem da ne treba.
Možemo tako do u beskonačno a ja ću ti uvik govorit da ne treba.
Puf ljubičasta žica, spajanje a kad tamo na stotine takvih života.
A to si već gleda.
A to je to.
Jel ti zanimljiv film ?
Nije više.
Amo dalje.
Ne treba.
Ja ti kažem da ne treba.
Možemo tako do u beskonačno a ja ću ti uvik govorit da ne treba.
2014-04-11
Ma nebitno. Gledaj to ka forumsku zajebanciju. Meni je to ioanko sprdanje jer se taj ljubičasti ionako samo keseri.YekeYeke wrote:Dobro pošteno nećeš obaveze.
Ono: Ja bi se dobro udala.
I onda čuješ ono: Aha ha ha hahhhaa hahaha ahhahah ha ha
Očeš još šta ?
2014-04-11
YekeYeke likes this post
Za ovakve je Stividen odavno napisa pismu:RayMabus wrote:Otac ranjenog HGSS-ovca je opisao što se dogodilo sinoć.
"Moj sin je do 19 sati bio dežuran na Malačkoj, a kad se vratio kući, zbog orkanskog juga parkirao je na ulici gdje inače ne običava stati, pred kućom muškarca koji ga je napao, koji tvrdi da je to njegovo, ali to je ulica.
---
Viš koja je to raca. Vlaška posla.
To je ulica i zato on to može i to je parking jer je to ulica i štaš ti njemu tu pametovat sad jel jer sve šta je ničije to je odma njegovo. Automatski je sve šta je ničije njegovo.
Vidiš mentalni sklop.
Onda se netko čudi šta mu je sina koji je od njega pokupija ta razmišljanja i to je tako, fino izrešeta i njega i to njegovo auto.
Pa tako s takvima i treba.
To samo taj jezik razumi ta stoka poput ovakvih.
2014-04-11
Dobro ovce nisu poveli sa sobom kad su se spuštali sa brda na more.
On tebi objašnjava da je to ulica. Jer fala Bogu ulica je za parkiraranje. To je sve livada pa onda pustiš ovce di oćeš, konja zavežeš di tebi paše i jebe se tebe.
Par metaka u noge i jebi mater.
Tako se s takvima raspravlja.
Jel ti to ulica pa je cila ulica tvoj parking ?
Evo ti malo olova pa lipo žvači.
On tebi objašnjava da je to ulica. Jer fala Bogu ulica je za parkiraranje. To je sve livada pa onda pustiš ovce di oćeš, konja zavežeš di tebi paše i jebe se tebe.
Par metaka u noge i jebi mater.
Tako se s takvima raspravlja.
Jel ti to ulica pa je cila ulica tvoj parking ?
Evo ti malo olova pa lipo žvači.
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Hoholo Mudovski wrote:Prvo drago mi je da je Longi dobro, a drugo iznenađenje je što srpski mediji pišu u realnom vremenu o barbarima sa sjekirama na jadranskoj obali u susret sezoni.
Preuzimaju vest…
Zamisli turistu, zajebe se i parkira im da upita nesto u radnji…
Izadje a ono sekire pistolji…
pa imamo previše turista
treba to otirati doma
nek ostavu lovu samo prije toga
heroinska maglicaYekeYeke wrote:Dobro pošteno nećeš obaveze.
2014-12-30
kaj je kravo?Sora wrote:Serbinho-3 wrote:Hoholo Mudovski wrote:Prvo drago mi je da je Longi dobro, a drugo iznenađenje je što srpski mediji pišu u realnom vremenu o barbarima sa sjekirama na jadranskoj obali u susret sezoni.
Preuzimaju vest…
pa imamo previše turista
treba to otirati doma
zbudila se iz zimskog sna?
spremaš opet krađu stanova i kuća, pride i zemljišta?
2014-12-30
RayMabus wrote:Ma nebitno. Gledaj to ka forumsku zajebanciju. Meni je to ioanko sprdanje jer se taj ljubičasti ionako samo keseri.YekeYeke wrote:Dobro pošteno nećeš obaveze.
Ono: Ja bi se dobro udala.
I onda čuješ ono: Aha ha ha hahhhaa hahaha ahhahah ha ha
Očeš još šta ?
Evo ljubičastog
YekeYeke-
2019-05-13
veber wrote:kaj je kravo?Sora wrote:Serbinho-3 wrote:Hoholo Mudovski wrote:Prvo drago mi je da je Longi dobro, a drugo iznenađenje je što srpski mediji pišu u realnom vremenu o barbarima sa sjekirama na jadranskoj obali u susret sezoni.
Preuzimaju vest…
pa imamo previše turista
treba to otirati doma
zbudila se iz zimskog sna?
spremaš opet krađu stanova i kuća, pride i zemljišta?
a nije lako biti jugošvabo jelda
za razliku od tebe, ja sam hrvat.
i za razliku od vas mujaga, partizana i ostalog smeća, ja sam kupio kuću u Njemačkoj. nisam ju ukrao.
kada prodam stan u ZG ne bum se više vraćao, kći dolazi kod mene studirat, sin je u švici.
to su nama naše komunjare dale.
i za razliku od vas mujaga, partizana i ostalog smeća, ja sam kupio kuću u Njemačkoj. nisam ju ukrao.
kada prodam stan u ZG ne bum se više vraćao, kći dolazi kod mene studirat, sin je u švici.
2014-12-30
veber wrote:za razliku od tebe, ja sam hrvat.
pa naravno
domoljubi samo uzimaju
to je sitna razlika između komunjara i domoljuba
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Sta je bre ovo Longie?
» Longie, nasao sam ti posao!
» Ero & Longie za Front Spremni
» Longie, ovo neki tvoji, ali rade...
» Sta je bre ovo Longie?
» Longie, nasao sam ti posao!
» Ero & Longie za Front Spremni
» Longie, ovo neki tvoji, ali rade...
Page 4 of 4