Izborne prognoze forumaša
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izborne prognoze forumaša
crobarometra baci pogled na omiljeni ti indexdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:kojim porazom?.. si vidio danas nju anketu.. o porazu moze govoriti ne-mozemodebotoijusto wrote:epikur37 wrote:HDZ uzima izbore i formira većinu s dosadašnjim partnerima.
vrlo vjerojatno , imovinski pokret se , nakon jos jednih izgubljenih izbora , raspadne na DP miroslav skoro zatim cisti DP i DP 24.02.2022
kolega lijepo vas vidjeti , zdravlje sluzi ?
mozemoa nece propast u oporbi gdje realno pripada dok imovinskom drzavna kesica imperativ opstanka... koje ankete ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ankete su uvijek HDZ-u davali manje nego što objektivno imaju,jer zbog svog tog ozračja koje se stvara kroz medije,mnogi koji simpatiziraju HDZ.kao da se srame javno to reći,pa radije kažu neštoi drugo ili da su neodlučni.vuksadinare wrote:crobarometra baci pogled na omiljeni ti indexdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:kojim porazom?.. si vidio danas nju anketu.. o porazu moze govoriti ne-mozemodebotoijusto wrote:epikur37 wrote:HDZ uzima izbore i formira većinu s dosadašnjim partnerima.
vrlo vjerojatno , imovinski pokret se , nakon jos jednih izgubljenih izbora , raspadne na DP miroslav skoro zatim cisti DP i DP 24.02.2022
mozemoa nece propast u oporbi gdje realno pripada dok imovinskom drzavna kesica imperativ opstanka... koje ankete ?
Prijašnjih izbora kad su anketa davale prednost SDP-u i privjescima,HDZ ih je pregazio kao plitak potok,tak da bi zahvaljuujući onoj budaletini Milanoviću,ovaj put HDZ mogao proći još bolje nego prje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Šandor Winnetou likes this post
Privid da nešto odlučujemo, a zapravo se biraju ljudi koji će provesti ono što je Brisel zacrtao i nebitno hoće li pobjednici slaviti s
pršutom na čelu ili dildom u guzici isto se piše.
Vuco je bio jedini ozbiljni kandidat koji je mogao ispuniti izborno obećanja nudeći napaćenom narodu pečeno 2 puta tjedno, jednom kući, a jednom u restoranu...
A dobili smo što smo dobili, kugu, svinjsku jelte...
pršutom na čelu ili dildom u guzici isto se piše.
Vuco je bio jedini ozbiljni kandidat koji je mogao ispuniti izborno obećanja nudeći napaćenom narodu pečeno 2 puta tjedno, jednom kući, a jednom u restoranu...
A dobili smo što smo dobili, kugu, svinjsku jelte...
e sad bas necu nego otvorim dnevnikvuksadinare wrote:crobarometra baci pogled na omiljeni ti indexdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:kojim porazom?.. si vidio danas nju anketu.. o porazu moze govoriti ne-mozemodebotoijusto wrote:epikur37 wrote:HDZ uzima izbore i formira većinu s dosadašnjim partnerima.
HDZjot je zbio redove SDP nakon pocetne euforije niskorisnim milanovicem lagano pada mozemoa isto ponesto rast desnih bukaca potaknutih prevarom od kolakusica ... uglavnom sve oko statisticke pogreske
ocekivano pred pocetak kampanje niskih udaraca svih ostalih a ne samo dvoje glavnih ovnova
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
HDZ i vjeran i nezahtjevan koalicijski partner APIS = koliko treba. Naravno, etnoniznismeni i žetončići i učas nove većine
Rusi možda umiješaju svoje prste, ali sumnjam.
Ali ne sumnjam da Milanović neće dati mandat AP, i eto paralize.
Rusi možda umiješaju svoje prste, ali sumnjam.
Ali ne sumnjam da Milanović neće dati mandat AP, i eto paralize.
niels-
2021-04-26
....ja sam rekao da hdz pobjeđuje ali sdp-u ogroman problem ce biti slab rezultat ne mozemovaca sto je sve vidljivije ovi drugi su pikzibneri..ali najveću uslugu hdzu je napravio milanovic ali u neku ruku i dp-u.. a to je odleprsavsi grbinu puljku papriki ipak dokazao da je lazni desnicara i da mu je to trebalo samo da pokupi glasove za drugi mandat.. ali ocito je ovaj drugi zov lijevi prevagnuo i bio oduvijek prisutan.. sva ta bulumenta od grbina na dalje su globalisticka woke lijeva ekipa nesklona Hrvatima u bh-a a sklona komšiću i toj ekipi.. i veli zoki suverenistIL Risorto wrote:Ankete su uvijek HDZ-u davali manje nego što objektivno imaju,jer zbog svog tog ozračja koje se stvara kroz medije,mnogi koji simpatiziraju HDZ.kao da se srame javno to reći,pa radije kažu neštoi drugo ili da su neodlučni.vuksadinare wrote:crobarometra baci pogled na omiljeni ti indexdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:kojim porazom?.. si vidio danas nju anketu.. o porazu moze govoriti ne-mozemodebotoijusto wrote:epikur37 wrote:HDZ uzima izbore i formira većinu s dosadašnjim partnerima.
Prijašnjih izbora kad su anketa davale prednost SDP-u i privjescima,HDZ ih je pregazio kao plitak potok,tak da bi zahvaljuujući onoj budaletini Milanoviću,ovaj put HDZ mogao proći još bolje nego prje.
2015-09-08
debotoijusto wrote:e sad bas necu nego otvorim dnevnik
HDZjot je zbio redove SDP nakon pocetne euforije niskorisnim milanovicem lagano pada mozemoa isto ponesto rast desnih bukaca potaknutih prevarom od kolakusica ... uglavnom sve oko statisticke pogreske
ocekivano pred pocetak kampanje niskih udaraca svih ostalih a ne samo dvoje glavnih ovnova
Ako me pamćenje dobro služi,obojica smo predvidjeli da će se upravo to dogodit,što je siting odbacio.
Sve sam više uvjeren da je Milanović zapravo ubačeni HDZov trol da razbije ljevicu,baš kao što im je svojevremeno Đapić poslužio da razbije pravaše.
2015-07-23
Alka Vuica
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/doznali-smo-sva-imena-na-sdp-ovim-listama-upala-i-alka-vuica-neki-vazni-clanovi-povukli-se-iz-protesta-15443149
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/doznali-smo-sva-imena-na-sdp-ovim-listama-upala-i-alka-vuica-neki-vazni-clanovi-povukli-se-iz-protesta-15443149
2015-09-08
IL Risorto wrote:debotoijusto wrote:e sad bas necu nego otvorim dnevnik
Ako me pamćenje dobro služi,obojica smo predvidjeli da će se upravo to dogodit,što je siting odbacio.
Sve sam više uvjeren da je Milanović zapravo ubačeni HDZov trol da razbije ljevicu,baš kao što im je svojevremeno Đapić poslužio da razbije pravaše.
je , ocekujem vise stete nego koristi u narednim danima ... ne bi tako daleko isao miki jednostavno u ovoj igri nema sto izgubiti a ako prodje prodje... SDP stavio sve na 36 crveno i rulet se trenutno vrti mozemoa moze ojacati a ako ne nece biti drame most nece propast a imovinski se bude raspao nakon izbora jer HDZjot nece trebati njihove usluge poted zetoncica koje vec jeftino posjeduje
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
SDP je mrtva stranka,ovo su im zadnji trzaji,ali se nadam da će bar Možemo mudro odigrat,te se profilirat u jednu kvalitetnu progresivnu stranku,što SDP to nije.
SDP je sebi zakucao zadnji čavao prvo s Berom,pa onda s tulavim Grbinom a Milanović je lešinar.
Ne znam,ne mogu shvatit da nema razboritosti unutar te stranke,pa da pored jednog Picule oni vade ove karikature.
Picula bi vrlo lako mogao bit SDPov Kenwood Kenon,jer ima profil pravog civiliziranog EU birokrata.
Pa i Zlatko Komadina,koji nema neki šarm,ali je ok čovjek i pristojan političar,mogao i trebao bit više istaknut.
Ne znam,ne znam,ne mogu dokučit nikakvu logiku unutar te stranke,kao da se trude bit silos za političku besperspektivnost.
Ne bih se ni malo iznenadio,ako bi za novog predsjednika SDP-a nakon Grbina postavili još veći panj,onog Marasa.
SDP je sebi zakucao zadnji čavao prvo s Berom,pa onda s tulavim Grbinom a Milanović je lešinar.
Ne znam,ne mogu shvatit da nema razboritosti unutar te stranke,pa da pored jednog Picule oni vade ove karikature.
Picula bi vrlo lako mogao bit SDPov Kenwood Kenon,jer ima profil pravog civiliziranog EU birokrata.
Pa i Zlatko Komadina,koji nema neki šarm,ali je ok čovjek i pristojan političar,mogao i trebao bit više istaknut.
Ne znam,ne znam,ne mogu dokučit nikakvu logiku unutar te stranke,kao da se trude bit silos za političku besperspektivnost.
Ne bih se ni malo iznenadio,ako bi za novog predsjednika SDP-a nakon Grbina postavili još veći panj,onog Marasa.
2015-07-23
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
IL Risorto wrote:SDP
je sebi zakucao zadnji čavao prvo s Berom,pa onda s tulavim Grbinom a Milanović je lešinar.
Mamuzaju konja koji lipsaje, ovo će samo ubrzati kraj SPDa, ljevice tip 1945 i njenu zamjenu ljevicom 2030 ( Možemo ). kod koje je lova... Hdz ima samo što opljačka, a ovi su Soroševe uzdanice s bjanko čekom i bez dana staža, dakle političari novog kova.
Možemovci su iznjeli gotovo čisti ideološki program, abortus u ustav, rodna ideologija i pljuvanje po HDZu, SDPov program je još gori, ne laprdaju o ničemu drugom nego o HDZu, mahniti ujutro zavrti rulet da vidi koga će taj dan izvrjeđati ili više njih... dakle katastrofa od kampanje pa nije ni čudo što su opet u slobodnom padu.debotoijusto wrote:IL Risorto wrote:debotoijusto wrote:e sad bas necu nego otvorim dnevnik
je , ocekujem vise stete nego koristi u narednim danima ... ne bi tako daleko isao miki jednostavno u ovoj igri nema sto izgubiti a ako prodje prodje... SDP stavio sve na 36 crveno i rulet se trenutno vrti mozemoa moze ojacati a ako ne nece biti drame most nece propast a imovinski se bude raspao nakon izbora jer HDZjot nece trebati njihove usluge poted zetoncica koje vec jeftino posjeduje
prvi put od kada mogu dati glas, jebe me se za izbore.
država nam sada ekonomski stoji, korupcija je na dobrom levelu, HDZ ne može ništa poboljšati značajno,a iskreno niti se isplati poboljšavati ekonomsko stanje jer će dolaziti samo još više "inžinjera i doktora".
Trebalo bi začepiti granicu, i za to možeš jedino dati glas MOST/DP i tu sam ja.
ovo ostalo sa lijeve strane je katastrofa.
ako izađen na izbore onda MOST vjv ali generalno me nije briga
država nam sada ekonomski stoji, korupcija je na dobrom levelu, HDZ ne može ništa poboljšati značajno,a iskreno niti se isplati poboljšavati ekonomsko stanje jer će dolaziti samo još više "inžinjera i doktora".
Trebalo bi začepiti granicu, i za to možeš jedino dati glas MOST/DP i tu sam ja.
ovo ostalo sa lijeve strane je katastrofa.
ako izađen na izbore onda MOST vjv ali generalno me nije briga
Član prve izborne jedinice uzeo dan godišnjeg u Holdingu u srijedu za dan festivala demokracije i otišao po ćaću na groblje u Ljubuški da da glas našem Andreju...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pobuna-u-redovima-sdp-a-picula-u-emisiji-uzivo-prozvao-grbina-i-milanovica-ovo-nije-prvi-put-15443391
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» hnl - prognoze forumaša od prije godinu dana...
» Izborne ankete:'3 i 4 izborna jedinice. HDZ i SDP vodeći DP treći. Rezime anketa prve 4 izborne jedinice=HDZ i SDP u vodstvu DP se učvrstio na trećem mjestu.'
» prognoze
» pogodi ime forumaša
» Analiza forumaša
» Izborne ankete:'3 i 4 izborna jedinice. HDZ i SDP vodeći DP treći. Rezime anketa prve 4 izborne jedinice=HDZ i SDP u vodstvu DP se učvrstio na trećem mjestu.'
» prognoze
» pogodi ime forumaša
» Analiza forumaša
Page 2 of 2