emmanuel macron je, čini se, još više poremećen nego što se to do sada smatralo...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: emmanuel macron je, čini se, još više poremećen nego što se to do sada smatralo...
i ta candance je isto pukla ko kokica. zemlja ravna ploča vidim zagovara, i šta još neće. e da je mjesec udaljen koliko 30 000km?
macron je babojebač, lik je ko klinac oženio ovu brigitte koja pazi ima troje djece iza sebe a ta njezina djeca su starija od macrona :)
iako vjerojatno macron jebava sa strane, ako jebava sa strane onda je "normalan" a sve skupa je babojebac ne treba mu dodavati još neke pizdarije.
ne treba izmišljati pizdarije, odete na google i vidite slike te brigitte macron dok je bila mlađa, ima 3djece, sve to javne francuske ličnosti koje su poznate preko pola stoljeća
naravno to ne znači da je diktator u Rusiji koji šalje Ruse u samoubilačke napade, koji se za vrijeme novinarske gripe zaključao kao jedan forumaš u podrum 2godine i psihički je puka i covid mjerama je terorizirao ruse, koji glumi da je faca, namješta izbore, a sa druge strane kada je prigožin bio 500km udaljen od Moskve ovaj je ko pička utekao iz grada.
takva osoba nije alternativa babojebaču.
macron je babojebač, lik je ko klinac oženio ovu brigitte koja pazi ima troje djece iza sebe a ta njezina djeca su starija od macrona :)
iako vjerojatno macron jebava sa strane, ako jebava sa strane onda je "normalan" a sve skupa je babojebac ne treba mu dodavati još neke pizdarije.
ne treba izmišljati pizdarije, odete na google i vidite slike te brigitte macron dok je bila mlađa, ima 3djece, sve to javne francuske ličnosti koje su poznate preko pola stoljeća
naravno to ne znači da je diktator u Rusiji koji šalje Ruse u samoubilačke napade, koji se za vrijeme novinarske gripe zaključao kao jedan forumaš u podrum 2godine i psihički je puka i covid mjerama je terorizirao ruse, koji glumi da je faca, namješta izbore, a sa druge strane kada je prigožin bio 500km udaljen od Moskve ovaj je ko pička utekao iz grada.
takva osoba nije alternativa babojebaču.
Re: emmanuel macron je, čini se, još više poremećen nego što se to do sada smatralo...
dok god vaša strana dodaje predsjedniku ruske federacije, naša će dodavati predsjedniku francuske...
i izmišljati također...
što ipak nije slučaj na ovoj temi...
jer nema njezinih fotografija od ranije, ima ih 5 sve zajedno, kada je već postao/la brigitte...
nema joj ni muža (navodnog) iz prvog braka...
ne postoji ta osoba uopće...
i izmišljati također...
što ipak nije slučaj na ovoj temi...
jer nema njezinih fotografija od ranije, ima ih 5 sve zajedno, kada je već postao/la brigitte...
nema joj ni muža (navodnog) iz prvog braka...
ne postoji ta osoba uopće...
Hoholo Mudovski likes this post
gle boli me kurac za babojebača. on je babojebač, korona fašist kao i putin. ja ga neman potrebe branit jer mi ništa ne predstavlja, dapače on je neprijatelj hrpe ljudi kao i Putin. samo je razlika između njega i putina što jedan šalje stotine tisuća muškaraca u samoubilačke napade, drugi ih "za sada ne šalje" da napadaju Belgiju gdje većina u državi priča Francuski..
jedino pozitivno što je napravio u svojoj karijeri jest što pomaže Ukrajini i pošto Rusi non stop prijete nuklearnim bombama svima, i rade animacije gdje uništavaju zapadne gradove, jedini je rekao njima, da i on ima par stotina atomskih bombi .. sada da li jebava babu , ili didu sa kurčinom, isti mi je kurac. bolesnik i on i safet i putin, sve je to ista bagra.
jedino pozitivno što je napravio u svojoj karijeri jest što pomaže Ukrajini i pošto Rusi non stop prijete nuklearnim bombama svima, i rade animacije gdje uništavaju zapadne gradove, jedini je rekao njima, da i on ima par stotina atomskih bombi .. sada da li jebava babu , ili didu sa kurčinom, isti mi je kurac. bolesnik i on i safet i putin, sve je to ista bagra.
Idiote, ne radi se o sukobu već o invaziji na Ukrajinu, koja se brani...crvenkasti wrote:
Ali Victoria Nuland je otišla i upravo sada, Bidenova administracija očajnički traži izlaz za ovaj sukob,...
"Sukob" prestaje istoga trenutka kad Ukrajinu napusti i zadnji ruski vojnik.
Do tada će ruski agresori gnjojiti ukrajinsku zemlju kao i do sada.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Skini mi se s qrtza već jednom, budaletino bolesna.AssadNaPodmornici wrote:gle boli me kurac za babojebača. on je babojebač, korona fašist kao i putin. ja ga neman potrebe branit jer mi ništa ne predstavlja, dapače on je neprijatelj hrpe ljudi kao i Putin. samo je razlika između njega i putina što jedan šalje stotine tisuća muškaraca u samoubilačke napade, drugi ih "za sada ne šalje" da napadaju Belgiju gdje većina u državi priča Francuski..
2016-07-22
Dapače, sotone....ako smo mislili na isto.T. wrote:sotonizam...
2016-07-22
Kabala zna tko koga jebe i kome muda iz guzice vire...T. wrote:
Odgovor Macrona stalnim prijetnjama Moskve nulearnim oružjem, je došao
u pravom trenutku. Iteligentan potez, to se mora priznati.
Odgovor odprilike glasi: Hoćete WW3 - imat ćete ga.
S time je ruski blef pao u vodu.
Možete zamisliti i promjenu paradigme kod notornog Trumpa, u čiju košaru
je Putin stavio sva jaja. Čak i svoja.
u pravom trenutku. Iteligentan potez, to se mora priznati.
Odgovor odprilike glasi: Hoćete WW3 - imat ćete ga.
S time je ruski blef pao u vodu.
Možete zamisliti i promjenu paradigme kod notornog Trumpa, u čiju košaru
je Putin stavio sva jaja. Čak i svoja.
2016-07-22
Hm hm
Terapija protiv hemeroida za prvu "damu" i vrhovnog zapovjednika Fr vojske...catabbath wrote:Hm hm
Čini mi se da Makaron nije samo babojebac
Treba na pravi način razumjeti Macronovu izjavu.
Rekao je da nije isključeno da Fr pošalje vojsku u Ukrajinu.
Putin na to nebi imao pravi odgovor.
Genijalno smišljeno.
Razmislite o ovome.
Genijalno smišljeno.
Razmislite o ovome.
2016-07-22
T. and Hoholo Mudovski like this post
Djedojebcatabbath wrote:Čini mi se da Makaron nije samo babojebac
Burkina Faso zato ima odgovorEroo wrote:Treba na pravi način razumjeti Macronovu izjavu.
Genijalno smišljeno.
Razmislite o ovome.
jesi dobro razmislio prije nego si odgovorio ?Hoholo Mudovski wrote:Burkina Faso zato ima odgovorEroo wrote:Treba na pravi način razumjeti Macronovu izjavu.
Genijalno smišljeno.
Razmislite o ovome.
ipak je dedojebac genijalno smislio plan...
T. wrote:jesi dobro razmislio prije nego si odgovorio ?Hoholo Mudovski wrote:Burkina Faso zato ima odgovorEroo wrote:Treba na pravi način razumjeti Macronovu izjavu.
Genijalno smišljeno.
Razmislite o ovome.
ipak je dedojebac genijalno smislio plan...
Tko ti je kriv što ti nisi genijajalac. Cinične dosjetke slaba su utjeha.
crvenkasti-
2014-04-17
2015-09-24
Ma uvijek se sjetim Erinog sroljenja,o svemocnoj NASAi..Hrpa muljatora,koji kao i oni u JPL koji ne znaju danas napraviti raketni motor samo za orbitalni doseg..imam hrpu videa ali ovaj forum ne daje direktno prebacivanje na njega
Hartmann wrote:
Ma uvijek se sjetim Erinog sroljenja,o svemocnoj NASAi..Hrpa muljatora,koji kao i oni u JPL koji ne znaju danas napraviti raketni motor samo za orbitalni doseg..imam hrpu videa ali ovaj forum ne daje direktno prebacivanje na njega
Što se tiče slike onda bi trebala ići na drugu temu u kojoj Ero kao samoproglašeni počasni konzul Marsa širi lažne vijesti...
Similar topics
» Emmanuel Macron oštro je kritizirao Iran
» Emmanuel Macron: Smanji bolan malo
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Jeli u 2016.umrlo više poznatih osoba,ili nam se to čini?
» Emmanuel Macron: Smanji bolan malo
» Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Jeli u 2016.umrlo više poznatih osoba,ili nam se to čini?
Page 2 of 3