Kina: Kosovo je Srbija
Page 1 of 1
Kina: Kosovo je Srbija
Ministar spoljnih poslova Kine Vang Ji izjavio je da će ta zemlja nastaviti da čvrsto podržava Srbiju u očuvanju njenog suvereniteta, bezbednosti i teritorijalnog integriteta.
NASTAVIĆEMO DA PODRŽAVAMO SRBIJU: Kineski šef diplomatije - Vučic će voditi srpski narod ka većim dostignućimaSlabo to vi nešto. Triba vam spucat eu carine na sve i svašta tako da vam ovi Zapadni Balkan koji nije dio EU bude još bitniji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kina: Kosovo je Srbija
Kako su fino Rusi dobili zapadne sankcije i odma došli u BiH da jebu Komšića. Tako ćemo i vama eu carine pa da vas gledam dole malo kako mi guzlate Komšu i anglosase.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56770-rusija-najveci-strani-ulagac-u-bih#2158466
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56770-rusija-najveci-strani-ulagac-u-bih#2158466
2014-04-11
Kina se protivi američkim sankcijama kineskim tvrtkama zbog suradnje s Rusijom
Kina će poduzeti mjere za zaštitu svojih tvrtki ako SAD uvede sankcije zbog suradnje s Rusijom.
/Ministarstvo vanjskih poslova NR Kine/
Kina će poduzeti mjere za zaštitu svojih tvrtki ako SAD uvede sankcije zbog suradnje s Rusijom.
/Ministarstvo vanjskih poslova NR Kine/
2014-04-11
Dóra Győrffy, profesorica ekonomije na Sveučilištu Corvinus u Budimpešti, kaže da je malo vjerojatno da će sigurnosni pakt dati Kini dodatni utjecaj u Mađarskoj, ali je simbolično koristan za obje strane. Orbán je predstavio Mađarsku kao dostojnog primatelja kineskih investicija, a Peking je dobio daljnje uporište u EU.
Orban nastavlja prkositi Americi: Po uzoru na Vučica potpisao važan sporazum s Kinom
Orban nastavlja prkositi Americi: Po uzoru na Vučica potpisao važan sporazum s Kinom
2014-04-11
.. Jbt tko sa kinezima posluje.. pitaj srbe i crnogorce..srecom mi smo imali jedan projekt.. i tu stali..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovako je knez Miloš pisao prvom ambasadoru Srbije u Turskoj
'Sultan voli pare i muško dupe a mi para nemamo...'
'Sultan voli pare i muško dupe a mi para nemamo...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Srbija&Kina
» Kosovo je Srbija
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Srbija&Kina
» Kosovo je Srbija
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
Page 1 of 1