Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
opet si preskoćio tabletice.
nema GF, nisi nikaj niti si nešto.
obični ćanki u programu odvikavanja.
ne lupetaj.
nema GF, nisi nikaj niti si nešto.
obični ćanki u programu odvikavanja.
ne lupetaj.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Na međedu Vebere, na međedu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57185-pao-je-grad-koji-su-rusi-osvajali-gotovo-10-godina-tek-sad-pocinju-pravi-problemi
Evo ga dolazi. Jaše na međedu i ide prema Evropi. Da vam se najebe svima majke usrane.
Enlarge this imageClick to see fullsize
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57185-pao-je-grad-koji-su-rusi-osvajali-gotovo-10-godina-tek-sad-pocinju-pravi-problemi
Evo ga dolazi. Jaše na međedu i ide prema Evropi. Da vam se najebe svima majke usrane.
Enlarge this imageClick to see fullsize
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sta cemo sad Longi. Pade Avedejevka
YekeYeke-
2019-05-13
Jebe mi se.YekeYeke wrote:Sta cemo sad Longi. Pade Avedejevka
To ti i piše u mom upisu iz 23.01.2022 godine dakle punih mjesec dana prije napada Rusije na Ukrajinu.
Evo ti pa čitaj:
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić. Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
2014-04-11
Kako navode mediji, dogovor triju vladajućih klubova o dokumentu iznenadio je “čak i pristaše radikalnije vojne potpore Kijevu”, jer su do sada zastupnici SPD-a zauzimali vrlo suzdržan stav po pitanju isporuke raketa Taurus. Ipak, kako je primijetio anonimni izvor blizak klubu socijaldemokrata, većina u stranci došla je do zaključka da u sadašnjim uvjetima Njemačka “mora poslati signal”.RayMabus 17.02.2024 napisao: wrote:
Tvoje mišljenje je potpuno nebitno.
Ja sam general galaksije.
Sprovest ću svoju volju.
Ja sam zakon na fizičkoj ravni ( ovaj vaš materijalni svemir ).
https://www.geopolitika.news/vijesti/njemacka-planira-isporuke-raketa-taurus-ukrajini-ne-spominjuci-ime-rakete/
2014-04-11
RayMabus 17.02.2024 napisao: wrote:
Tvoje mišljenje je potpuno nebitno.
Fino ćeš povećati dužinu i promjer rakete ako treba i dobit ćeš dodatni domet koliko treba i onda to poslat Ukrajincima da skidaju ruske lovce bombardere da ti se isti ne namnože i krenu preko Baltika na Njemačku itd.
A ja ću piti kaficu i gledati kako se Njemačka i Rusija biju a ja sam uložio nula kuna i ti fino njemu skidaš lovce bombardere a on tebi jebe mater a možda ti i zavrne plin.
Kokice.
Ja sam general kaosa.
Lijepo mi uživaj u igri koju sam vam pripremio.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE
» ''Novo dramatično upozorenje UN-a: Čovječanstvu prijeti izumiranje''
» David Attenborough poslao dramatično upozorenje: "Počela je era ljudi..."
» DRAMATIČNO UPOZORENJE:Ove godine Europi prijete veliki i koordinirani teroristički napadi
» Dramatično upozorenje Billa Gatesa: Genetski inženjering će ubiti milijune ljudi
» ''Novo dramatično upozorenje UN-a: Čovječanstvu prijeti izumiranje''
» David Attenborough poslao dramatično upozorenje: "Počela je era ljudi..."
» DRAMATIČNO UPOZORENJE:Ove godine Europi prijete veliki i koordinirani teroristički napadi
» Dramatično upozorenje Billa Gatesa: Genetski inženjering će ubiti milijune ljudi
Page 3 of 3