Pala Avdivka
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pala Avdivka
Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Snimak ti je zaqratz. Rađe pogledaj onaj koji sam ja postavio, a radi se o istom : Robotine.crvenkasti wrote:Ukrajinci su u neredu povlačili, a odvratni Rusi su ih gađali dok jadni trče po polju.
Rusi su to bitci izgubili 17 kom oklopa, a onda je uslijedila bježanija.
Džaba droge i te stvari...
2016-07-22
Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Slom ukrajinskih obrambenih linija, potpuna zračna nadmoć Rusije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Odakle ti taj podtak? Zašto onda ubija političke protivnike i novinare?Hoholo Mudovski wrote:Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Zašto bi to netko radio ako ima podršku 80%?
Ne pije ti ta tvrdnja vode.
A Sirija, kao što sam već jednom rekao, ne postoji!
2016-07-22
odakle mi taj podatak veliš?Eroo wrote:Odakle ti taj podtak? Zašto onda ubija političke protivnike i novinare?Hoholo Mudovski wrote:Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Imaš neki koji bi tvrdio drugačije?
Hoholo Mudovski wrote:odakle mi taj podatak veliš?Eroo wrote:Odakle ti taj podtak? Zašto onda ubija političke protivnike i novinare?Hoholo Mudovski wrote:Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Pa majkumu, zašto ne odgovoriš na pitanje, pa onda možeš postaviti i svoje pitanje.
Nauči se argumentirano raspravljati, a ne pisati ili citirati samo ono šta ti se dopada.
Ne, nemam ja nikakav podatak, kao što ga nema niti jedan Rus.
2016-07-22
podatak je javan, a ako si po posebnim potrebama i ne možeš ga naći onda mi daj potvrdu od doktora pa ću ti uvažiti hendikep i pomoći ti naći.Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:odakle mi taj podatak veliš?Eroo wrote:Odakle ti taj podtak? Zašto onda ubija političke protivnike i novinare?Hoholo Mudovski wrote:Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Pa majkumu, zašto ne odgovoriš na pitanje, pa onda možeš postaviti i svoje pitanje.
Nauči se argumentirano raspravljati, a ne pisati ili citirati samo ono šta ti se dopada.
“Od ukrajinskih nacionalista oslobođeno je područje od 31,75 četvornih kilometara. Neprijateljski gubici u borbama za Avdejevku samo u posljednja 24 sata premašili su 1500 ljudi. Pod stalnom ruskom vatrom samo su raštrkane skupine ukrajinskih militanata uspjele pobjeći, napuštajući oružje i vojnu opremu. Trenutačno se poduzimaju mjere za čišćenje grada od militanata i zatvaranje ukrajinskih snaga koje su pobjegle iz naselja i učvrstile se u koksnoj i kemijskoj tvornici Avdejevka”, priopćilo je Ministarstvo obrane.
Šojgu se pohvalio Putinu: Imamo kontrolu nad Avdijivkom, ali su Ukrajinci zadržali jedno uporište
Borba se nastavlja.
Šojgu se pohvalio Putinu: Imamo kontrolu nad Avdijivkom, ali su Ukrajinci zadržali jedno uporište
Borba se nastavlja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:“Od ukrajinskih nacionalista oslobođeno je područje od 31,75 četvornih kilometara. Neprijateljski gubici u borbama za Avdejevku samo u posljednja 24 sata premašili su 1500 ljudi. Pod stalnom ruskom vatrom samo su raštrkane skupine ukrajinskih militanata uspjele pobjeći, napuštajući oružje i vojnu opremu. Trenutačno se poduzimaju mjere za čišćenje grada od militanata i zatvaranje ukrajinskih snaga koje su pobjegle iz naselja i učvrstile se u koksnoj i kemijskoj tvornici Avdejevka”, priopćilo je Ministarstvo obrane.
Borba se nastavlja.
Šta kaže ataše Galaktičke federacije?
Nije li bežanija bila malo pretjerana s obzirom da se 10 godina nije uspjelo osvojiti to selo.
Što se dogodilo prvoj vojnoj sili Europe i drugoj u Svijetu.
Mars u Akvariusu?
Brige me. Reka san već prije par dana da mi je svejedno koji je ishod te bitke. Mene zanima nešto drugo a to drugo ti piše ovdje:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57184p20-dramaticno-upozorenje-evropi-preti-napad#2166845
Eto prebacit ću ti taj upis:
Znaš koji me dio najviše veseli ?
Kako je to velikog dometa onda ta raketa završi na njegovom teritoriju pa je on prouči i skuži da je tvoja ( njemačke proizvodnje ).
Pa ti jebe mater.
A možda ti i zavrti plin.
A to se poklapa s onim da sam ja u operaciji klanja Soroševca ( SPD, Liberali, Zeleni i CDU/CSU kad je Njemačka u pitanju ).
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57184p20-dramaticno-upozorenje-evropi-preti-napad#2166845
Eto prebacit ću ti taj upis:
Znaš koji me dio najviše veseli ?
Kako je to velikog dometa onda ta raketa završi na njegovom teritoriju pa je on prouči i skuži da je tvoja ( njemačke proizvodnje ).
Pa ti jebe mater.
A možda ti i zavrti plin.
A to se poklapa s onim da sam ja u operaciji klanja Soroševca ( SPD, Liberali, Zeleni i CDU/CSU kad je Njemačka u pitanju ).
2014-04-11
General galaksije ima druge ciljeve a to je klanje Komšičevaca. Zna da Putin neće odustat a te klizne bombe se bacaju s 40-ak km udaljenosti pa ako nemaš PZO većeg dometa on ih samo na onoj stepi masakrira ( a već su u problemu s popunom ljudstva ).
Isto tako zna šta Ukrajina ima od PZO sistema te da ove SSSR sisteme kad potroši ostaju samo zapadni sistemi a te sisteme dometa večeg od 40 km malo država proizvodi pa će mali Švabo uskočiti jer inače eto Putina na međedu i galopom ide prema Europi.
Kub - 24 km domet
https://en.wikipedia.org/wiki/2K12_Kub
Buk - 30 km domet
https://en.wikipedia.org/wiki/Buk_missile_system
Ovdje vam je popis svih PZO sistema koje Ukrajina ima:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force
Izdvojio sam ova dva čisto da vam dam primjer: Znači to je Vojvodina, sve je ravno i ti držiš rov tamo i on s 40 km udaljenosti ti na taj rov šikne 500 kg bombu i masakrira ukrajinske kopnene snage. Ova dva sistema koja sam izdvojio ne mogu ništa jer im je domet kratak. Ujedno ih troši na obaranje krstarečih raketa koje general Šojgu svako malo ispaljuje na Kijev i drugo. To je SSSR proizvodnja i to kad potroše onda više nema.
To je jedna priča a druga je da sad imaju ( uglavnom ) samo Patriote i S-300 od PZO večeg dometa koji mogu skidat te avione koji ispaljuju klizne bombe od 500 kg s 40 km udaljenosti. Kad potroši te S-300 onda isto nema jer je to SSSR proizvodnja a Amerikanci su zauzeti Kinom, Bliskim istokom ( Izrael itd ) i onda nastaje manjak.
---
Evo ga dolazi. Jaše na međedu i ide prema Evropi. Da vam se najebe svima majke usrane.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Isto tako zna šta Ukrajina ima od PZO sistema te da ove SSSR sisteme kad potroši ostaju samo zapadni sistemi a te sisteme dometa večeg od 40 km malo država proizvodi pa će mali Švabo uskočiti jer inače eto Putina na međedu i galopom ide prema Europi.
Kub - 24 km domet
https://en.wikipedia.org/wiki/2K12_Kub
Buk - 30 km domet
https://en.wikipedia.org/wiki/Buk_missile_system
Ovdje vam je popis svih PZO sistema koje Ukrajina ima:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force
Izdvojio sam ova dva čisto da vam dam primjer: Znači to je Vojvodina, sve je ravno i ti držiš rov tamo i on s 40 km udaljenosti ti na taj rov šikne 500 kg bombu i masakrira ukrajinske kopnene snage. Ova dva sistema koja sam izdvojio ne mogu ništa jer im je domet kratak. Ujedno ih troši na obaranje krstarečih raketa koje general Šojgu svako malo ispaljuje na Kijev i drugo. To je SSSR proizvodnja i to kad potroše onda više nema.
To je jedna priča a druga je da sad imaju ( uglavnom ) samo Patriote i S-300 od PZO večeg dometa koji mogu skidat te avione koji ispaljuju klizne bombe od 500 kg s 40 km udaljenosti. Kad potroši te S-300 onda isto nema jer je to SSSR proizvodnja a Amerikanci su zauzeti Kinom, Bliskim istokom ( Izrael itd ) i onda nastaje manjak.
---
Evo ga dolazi. Jaše na međedu i ide prema Evropi. Da vam se najebe svima majke usrane.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Fino. Usrali se. Kafica. Nije moj problem. Tko vas jebe.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europa-je-u-strahu-pred-rusijom-ove-zemlje-bi-bile-prve-na-udaru/2538902.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europa-je-u-strahu-pred-rusijom-ove-zemlje-bi-bile-prve-na-udaru/2538902.aspx
2014-04-11
Ako ti vjeruješ onakvom ruskom podatku onda ti jednostavno nema pomoći.Hoholo Mudovski wrote:podatak je javan, a ako si po posebnim potrebama i ne možeš ga naći onda mi daj potvrdu od doktora pa ću ti uvažiti hendikep i pomoći ti naći.Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:odakle mi taj podatak veliš?Eroo wrote:Odakle ti taj podtak? Zašto onda ubija političke protivnike i novinare?Hoholo Mudovski wrote:Ako nisu uspjeli promjeniti režim u Siriji u kojoj je +60% kozojeba, ne znači da se neće uspjeti promjeniti režim u Rusiji kojeg podržava 80% Rusa.Eroo wrote:Zar postoji Sirija? Drago mi je ako postoji, ali nešto sumnjam.AlfaOmega wrote:Što si ti safete baš uvijek na strani luzera? I u Siriji si bija na strani luzera, i za vrijeme korone, sad i ovdi. Ne znaš potefiti stranu ili pak voliš da si luzer?
Žalibože što si pismen.
2016-07-22
Ostali dio ekipe je očigledno bio drogiran.
U "mesni šturm" ne idu normalni ljudi.
U "mesni šturm" ne idu normalni ljudi.
Ero, Ukrajina ti jede govna. Avdivka je pala, u Americi je kaos, bijesni rat na Bliskom istoku, Kina jača .... ove godine očito ništa od te ukrajinske ofenzive, u defenzivi su očito a Putin će ih rokat a oni će potrošit svu SSSR PZO u ovih godinu dana ...
I šta ćemo onda ?
I šta ćemo onda ?
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Bit će toga sve više i više. Prikrivanje to ne može spriječiti.
Kad u brigadi pogine 70% ljudi, nitko od preživjelih ne može biti više normalan.
Kad u brigadi pogine 70% ljudi, nitko od preživjelih ne može biti više normalan.
Sad triba dovest te S-300 PZO sisteme iza te koksare u Avdivki da obara ruske Suhoje i brani to šta još Ukri drže od Avdivke kako im ne bi ovi mogli preko stepe projurit dalje u unutrašnjost Ukrajine prema Europi.
Fino trošiš te rakete dugog dometa sovjetske proizvodnje i obaraš ruske Suhoje i GF5 uvijek pobijeđuje.
Ti gubiš PZO rakete dugog dometa a on lovce/bombardere Suhoje.
Fino trošiš te rakete dugog dometa sovjetske proizvodnje i obaraš ruske Suhoje i GF5 uvijek pobijeđuje.
Ti gubiš PZO rakete dugog dometa a on lovce/bombardere Suhoje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ero, Ukrajina ti jede govna. Avdivka je pala, u Americi je kaos, bijesni rat na Bliskom istoku, Kina jača .... ove godine očito ništa od te ukrajinske ofenzive, u defenzivi su očito a Putin će ih rokat a oni će potrošit svu SSSR PZO u ovih godinu dana ...
I šta ćemo onda ?
Ne bi ni Mister Spock iz zvjezdane federacije bolje sročio.
Page 5 of 9