Zašto nam natalitet sve više pada?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto nam natalitet sve više pada?
Treća lekcija koju ćete naučiti je: da vas to podilaženje njima vodi u bankrot.
Zašto je to podilaženje ? Zato šta ćete vi podići poticaje za rađanje al nećete ukiniti emanicipaciju jel tako ? E.
Zašto je to podilaženje ? Zato šta ćete vi podići poticaje za rađanje al nećete ukiniti emanicipaciju jel tako ? E.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I ajde ti sad šetaj po Hrvatskoj i viči da treba ukinit emanicipaciju pa vidi šta će ti društvo ( većina istog ) reči.
A vidi seljačine zaostale, nismo u srednjem vijeku itd.
Ajd dobro.
PA PA
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
U samo dvije godine pad od pet tisuća.
A vidi seljačine zaostale, nismo u srednjem vijeku itd.
Ajd dobro.
PA PA
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
U samo dvije godine pad od pet tisuća.
2014-04-11
iza te tzv. emancipacije stoje muskarci, za razliku od ruskog "muskog" komunizma koji je koristio radnike i seljake ovaj zapadni koristi zene. Empatijom bez mudrosti do istog cilja, a u oba slucaja (i ruskog i zapadnog) u pozadini stoji i rukovodi muska patologija
2014-04-19
immortal likes this post
Zna se zasto.
1. Longi, nista od njega, samo ratuje okolo
2. Debo, nista od njega , samo ganja pedercine
3. Prcko, nista od njega, emigrirao u australiju i tamo pomaze natalitet:)
1. Longi, nista od njega, samo ratuje okolo
2. Debo, nista od njega , samo ganja pedercine
3. Prcko, nista od njega, emigrirao u australiju i tamo pomaze natalitet:)
dijagram-
2015-08-09
ja bi podcrtala ovu tvoju rečenicu ali ju ne bi vezala isključivo za ženski svijetRayMabus wrote:... lekcija koju ćete naučiti je: da vas to podilaženje njima vodi u... gubitke, propast, uništenje
2014-04-16
Tako je. Pogodila si. Emanicipacija je EGO. Podilaženje ženskom egu. A isto tako može biti i muškom jer očito se radi o podilaženju nečijim ( bez obzira na spol ) mušicama i šta netko oće i sebi je upumpa u glavu da mu netko drugi triba ovo il ono pa eto ako mi se nešto onda kao eto jer si mi podilazio i jer mi podilaziš ja ću kao biti malo ok prema tebi jer mi se ti ulizuješ ( godiš mome EGU ).immortal wrote:ja bi podcrtala ovu tvoju rečenicu ali ju ne bi vezala isključivo za ženski svijetRayMabus wrote:... lekcija koju ćete naučiti je: da vas to podilaženje njima vodi u... gubitke, propast, uništenje
Tako je Mortal, pogodila si: To ( podilaženje nečijim mušicama i šta on/ona hoće neće itd ) je glađenje nečijeg ega ( od tog zanovijetala koje stalno nešto traži ).
2014-04-11
Gomila tupila oko nas.
Najdraže mi je kad čitam one savjete o vezama šta stalno pišu po novinama, kako moraš ovo, kako moraš ono, pa šta on ne voli, šta one ne voli i druge pizdarije.
Ne triba mi ništa od toga, samo ODJEBTE U SKOKOVIMA.
One bi nas dresirale kakvi mi moramo biti i šta njima paše ( godi njihovom egu ).
Nemoj se udat nit imat djecu.
Tko ti jebe mater šta bi ti, šta tebi paše i šta bi ti tila.
MA ZAMISLI.
Najdraže mi je kad čitam one savjete o vezama šta stalno pišu po novinama, kako moraš ovo, kako moraš ono, pa šta on ne voli, šta one ne voli i druge pizdarije.
Ne triba mi ništa od toga, samo ODJEBTE U SKOKOVIMA.
One bi nas dresirale kakvi mi moramo biti i šta njima paše ( godi njihovom egu ).
Nemoj se udat nit imat djecu.
Tko ti jebe mater šta bi ti, šta tebi paše i šta bi ti tila.
MA ZAMISLI.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Ukrajini pada natalitet
» Zašto će nizak natalitet u Evropi izazvati ‘zapanjujuću društvenu promjenu’?
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Splitska liječnica: Natalitet nam je u padu jer se žene sve više boje poroda i to je jako zabrinjavajuće
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
» Zašto će nizak natalitet u Evropi izazvati ‘zapanjujuću društvenu promjenu’?
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Splitska liječnica: Natalitet nam je u padu jer se žene sve više boje poroda i to je jako zabrinjavajuće
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
Page 2 of 2