Vedrana Rudan "Hrvati su smeće od naroda"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vedrana Rudan "Hrvati su smeće od naroda"
n_razbojnik wrote:zabranimo blogspot!
pa rakićka bi to mogla ukloniti s blogspota, tim više što je hr domena, samo navodim kao primjer kriterija mirjane rakić
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
što maknuti...srušiti internet na tri danamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:zabranimo blogspot!
pa rakićka bi to mogla ukloniti s blogspota, tim više što je hr domena, samo navodim kao primjer kriterija mirjane rakić
n_razbojnik-
2014-04-15
Opet joj netko ulio vodu u piće...
darth_vader-
2014-04-17
Uvaljali joj neku jebenu drogu u heroinjasambrend wrote:Opet joj netko ulio vodu u piće...
Guest- Guest
"Danas, danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bijedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svjetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže."
Odlična analiza i zaključak gospođe Rudan, istina malo pregrub rječnik za sofisticiranu publiku, ali no...
Odlična analiza i zaključak gospođe Rudan, istina malo pregrub rječnik za sofisticiranu publiku, ali no...
Kermit-
2014-04-17
Tssss....al je neko pd djoleta dobio nekad davno po pici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
zar ne živi ona u Belomgradu?asilovski wrote:"Danas, danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bijedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svjetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže."
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:zar ne živi ona u Belomgradu?asilovski wrote:"Danas, danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bijedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svjetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže."
i puknut će je srce od ovoliko kritičkog razmišljanja i analize..
Guest- Guest
Ma da živi u i kalifatu zaključak je ispravann_razbojnik wrote:zar ne živi ona u Belomgradu?asilovski wrote:"Danas, danas živim u sprdačini od zemlje i oči mi padaju od srama kao da sam sama kriva za to. Nisam! Nisam glasala za HDZ! Nisam glasala za SDP! Nisam glasala za pljačku naroda! Nisam glasala za rat! Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bijedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svjetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže."
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA: