Ted Cruz dobio cirkus u Iowi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ted Cruz dobio cirkus u Iowi
http://www.jutarnji.hr/ted-cruz-pobijedio-trumpa--clinton-i-sanders-izjednaceni-trumpov-zamah-mogao-bi-biti-smanjen--demokratski-kandidati-na-mrtvoj-tocki/1511793/
Kermit-
2014-04-17
Re: Ted Cruz dobio cirkus u Iowi
Nije dobro, baš sam se nadao da će Trump dobiti kad li ono ovo đubre neoconovo koje je u biti nastavak svih govana do sada...Klintonica je varala pa Sanders nije dobio, ono Cruz meskički neokonzervativac i govno i Clintonica o kojoj se ne treba puno pričati, pa ovo je gore od našeg sranja, ali jbg-a Soroš i Murdoch su tu imali svoje kandidate, a izborni ciklus je tolika sprdačina da možeš varati na 1001 način
Kermit-
2014-04-17
Ne Ted hoć ezaratiti sa Iranom, napasti Rusiju a u Damasku instalirati kalifat, Clintonica isto to plus od Evrope napraviti emigrantski mega logor, tko god ove dvoje pobijedi najebalo je pola planeteStanojko wrote:Ne valja...
Kermit-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Trump se ne uzima za ozbiljno, da je malo poradio na finoći, a ne glumio krkana 10x goreg od Keruma mogo se furat na uspjehe u bizmisu, ovako ga niko ne doživljava preozbiljno.
Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kako se gleda? tko pobjedi u 50 država pa se zbroji?gargamel0101 wrote:Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
Guest- Guest
pa i prva država je u pitanjugargamel0101 wrote:Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
n_razbojnik-
2014-04-15
Ma polako, to je tek jedna runda. Bit će tu svašta...
Amerikancima se uopće ne može vjerovati kad je politika u pitanju. Meni je Donald Trump sve samo ne realan kandidat za predsjednika.
Više izgleda kao najobčnija predstava za budale nakon koje Trump završava jednu od epskih spektakla u predsjedničkoj nominaciji kao gubitnik i USA nastavlja po starom i još gorem kursu nego prethodnici.
I na kraju kad bi Trump pobjedio u republikanskim redovima i nakon toga ušao u Bijelu kuću, tko garantira da će se bilo što promijeniti? Garancija jednostavno nema, a korporacije i lobije još nitko nije zgazio od WW2.
Više izgleda kao najobčnija predstava za budale nakon koje Trump završava jednu od epskih spektakla u predsjedničkoj nominaciji kao gubitnik i USA nastavlja po starom i još gorem kursu nego prethodnici.
I na kraju kad bi Trump pobjedio u republikanskim redovima i nakon toga ušao u Bijelu kuću, tko garantira da će se bilo što promijeniti? Garancija jednostavno nema, a korporacije i lobije još nitko nije zgazio od WW2.
Guest- Guest
Ma mislio sam na debate ne samo na izbore po državama.n_razbojnik wrote:pa i prva država je u pitanjugargamel0101 wrote:Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
upravo_sa_jebachine wrote:kako se gleda? tko pobjedi u 50 država pa se zbroji?gargamel0101 wrote:Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
Ne. A to je ono najgore jer netko može imati veći broj izravnih glasova
naroda ali odlučuju glasovi -elektora-
Nema tu D od demokracije.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pola Demokrata je glasalo za Cruza samo da eliminira Trumpa.asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/ted-cruz-pobijedio-trumpa--clinton-i-sanders-izjednaceni-trumpov-zamah-mogao-bi-biti-smanjen--demokratski-kandidati-na-mrtvoj-tocki/1511793/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Demokratima je bilo koji republikanski kandidat osim Trumpa prihvatljiviji pa i pod cijenu da Clintonica izvisi.Yehudi wrote:upravo_sa_jebachine wrote:kako se gleda? tko pobjedi u 50 država pa se zbroji?gargamel0101 wrote:Koliko sam shavtio Cruz ima jaču bazu i Iowi od Trumpa. Međutim Cruzu je ovo tek prva pobjeda tako da....upravo_sa_jebachine wrote:kako to da je Trump izgubio?
Ne. A to je ono najgore jer netko može imati veći broj izravnih glasova
naroda ali odlučuju glasovi -elektora-
Nema tu D od demokracije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ne bih rekao jer tu biraju elektori iz svake stranke, tj. mogu varati, ali ovako ne, iako Trump je puno veća opasnost za Klintonicu od ovog jada od Cruza, u biti ja ne vidim razliku između Cruza i ove vješticemelkior wrote:Pola Demokrata je glasalo za Cruza samo da eliminira Trumpa.asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/ted-cruz-pobijedio-trumpa--clinton-i-sanders-izjednaceni-trumpov-zamah-mogao-bi-biti-smanjen--demokratski-kandidati-na-mrtvoj-tocki/1511793/
Kermit-
2014-04-17
Kaže klintonica dobila bacanjem novčića i to 4 puta?!? hahahah
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Kaos na demokratskim predizborima u Iowi, rezultati kasne
» Nije Kolinda, ali je Cruz
» Sjećate se?Eden i Cruz
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Kaos na demokratskim predizborima u Iowi, rezultati kasne
» Nije Kolinda, ali je Cruz
» Sjećate se?Eden i Cruz
Page 1 of 2