Novac H-alteru dodjeljivali ljudi koji su u njihovom impressumu
Page 1 of 1
Novac H-alteru dodjeljivali ljudi koji su u njihovom impressumu
Nakon odluke ministra Hasanbegovića da raspusti povjerenstvo za neprofitne medije, tko će nadgledati kako će Hajrudin Hromadžić potrošiti sredstva koja je sam sebi dodjelio? To je duboko nedemokratski i vrlo neanifašistički da čovjek ne može nadgledati kako troši novac koji svi mi uplaćujemo u proračun, a koji je sam sebi dodjelio. Ako se odluka o smjeni ne povuče i Hajrudin Hromadžić ne bude mogao sam sebe nadgledati kako troši novac koji je sam sebi dodjelio, moglo bi doći do zlouporaba.
Zamislite da u nekoj državi EU-a u povjerenstvu za dodjelu bespovratnih sredstava sjedi čovjek koji odluči da se ta sredstva dodjele nekom poslovnom subjektu u kojem radi ili udrugi koje je član, ili mediju u čijem je impressumu.
Takva situacija u zapadnim zemljama, na koje se pozivaju protivnici odluke o raspuštanju Stručnog povjerenstva za neprofitne medije koju je donio ministar kulture Hasanbegović, nezamisliva je i bila bi prvorazredan skandal. Kod nas je do nedavno (do odluke ministra da ih raspusti) u Stručnom povjerenstvu za neprofitne medije koje je odlučivalo o dodjeli bespovratnih sredstava sjedio i o dodjeli sredstava odlučivao i Hajrudin Hromadžić.
Navedeni gospodin je tako sudjelovao u donošenju odluke da se portalu H-alter dodjeli najveći iznos od 250 000 kuna, dok u isto vrijeme taj portal navedenog Hajrudina Hromadžića ima u svom impressumu
Navedeni gospodin je tako sudjelovao u donošenju odluke da se portalu H-alter dodjeli najveći iznos od 250 000 kuna, dok u isto vrijeme taj portal navedenog Hajrudina Hromadžića ima u svom impressumu
....
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/novac-h-alteru-dodjeljivali-ljudi-koji-su-u-njihovom-impressumu-889058
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: Novac H-alteru dodjeljivali ljudi koji su u njihovom impressumu
Kila mozga...dajem samo da prodam hahaha
deri Hasane!
deri Hasane!
2014-04-15
hrvatsko pravosuđe će imati za čistiti za ovim ljuckopravnim prvoborcima
2014-04-15
Jebote koja alternativa. Jucer je gostovao kod novinarke tuznog lika. Najgore je da je mislio da ga nitko nece "provaliti". Shizofrenija,brale. Sto i kako ce se Maja oprati?? Lijevi Bujanec na drzvanoj ,javnoj, tv. Muhahahahahaaaaa Da, kukali su i da nece biti kontrole trosenja odobrenih novaca??? Sam sebe kontrolira????
2014-04-14
Da, cudi me da se lkjevicari tako ponasaju. Alternativa za Hrvacku.Nes ti alternative.
2014-04-14
ima tu i elemenata kaznenih djela, kazneni zakon čl. 291. stavak 1. i stavak 2. i čl. 292. stavak 2.abraham wrote:Jebote koja alternativa. Jucer je gostovao kod novinarke tuznog lika. Najgore je da je mislio da ga nitko nece "provaliti". Shizofrenija,brale. Sto i kako ce se Maja oprati?? Lijevi Bujanec na drzvanoj ,javnoj, tv. Muhahahahahaaaaa Da, kukali su i da nece biti kontrole trosenja odobrenih novaca??? Sam sebe kontrolira????
hajrudin izgleda nije ni svjestan da bi mogao doć u priliku da detaljnije pročita svoju knjigu (Konzumerizam. Potreba, životni stil, ideologija).
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Maske su pale. Sto Milanovic rekao, ili mi ili oni. Tlo se ljulja pod nogama.
2014-04-14
Pa valjda dodjeljivati nekom drugom, za sebe zna kako će potrošiti novac, netko drugi bi mogao novac zlorabiti.
Zašto ne i ostatak ekipe iz "stručnog" povjerenstva kojega je zlajo raspustio? Pa i oni su držali ljestve hajri u cijeloj priči.michaellcmacha wrote:ima tu i elemenata kaznenih djela, kazneni zakon čl. 291. stavak 1. i stavak 2. i čl. 292. stavak 2.abraham wrote:Jebote koja alternativa. Jucer je gostovao kod novinarke tuznog lika. Najgore je da je mislio da ga nitko nece "provaliti". Shizofrenija,brale. Sto i kako ce se Maja oprati?? Lijevi Bujanec na drzvanoj ,javnoj, tv. Muhahahahahaaaaa Da, kukali su i da nece biti kontrole trosenja odobrenih novaca??? Sam sebe kontrolira????
hajrudin izgleda nije ni svjestan da bi mogao doć u priliku da detaljnije pročita svoju knjigu (Konzumerizam. Potreba, životni stil, ideologija).
Guest- Guest
Koja jebena drskost. Jucer kod novinarke tuznog lika, kuka kako nece biti kontrole nad trosenjem novca???
2014-04-14
Pitam se gdje su forumaški drugovi da brane antifašistu hajrudina?? Pa čak ni šitinga nema, što se to događa ljudi moji
Guest- Guest
Eto nadao se da ga neće prepoznati po pekmezu na licu a o prstima da ne govorimo.abraham wrote:Koja jebena drskost. Jucer kod novinarke tuznog lika, kuka kako nece biti kontrole nad trosenjem novca???
Guest- Guest
Neka je potaraco ove opskurne portalčiće koje niko ne čita, a najmanje ovi koji se bune za njihov opstanak, ali mene više brinu oni pravi gutači love, ovi potroše 3 miliona godišnje, a ima udruga koje stuku 40 milja ko onaj klub jugokomunističkog naziva "Dinamo"
što kazati, hasio ga šuknio hajri....
lika je inače bilo degutantno gledati i slušati jučer kod voditeljice s najvećim ušima u hrvata, nije znao ni gdje bi s rukama i nogama ni što bi kazao, pa je izrecitirao par standarednih floskula....
lika je inače bilo degutantno gledati i slušati jučer kod voditeljice s najvećim ušima u hrvata, nije znao ni gdje bi s rukama i nogama ni što bi kazao, pa je izrecitirao par standarednih floskula....
abraham wrote:Da, cudi me da se lkjevicari tako ponasaju. Alternativa za Hrvacku.Nes ti alternative.
U boldanom je odgovor. Alternativa posprdno navedenoj Hrvatskoj je: Yu govnarska ljepota u svoj svojoj punini.
Guest- Guest
Similar topics
» Novac H-alteru dodjeljivali ljudi koji su u njihovom impressumu
» Allah neće blagosloviti narod koji ne brani prava slabih i ne sprečava zulumćare u njihovom zulumu
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
» Allah neće blagosloviti narod koji ne brani prava slabih i ne sprečava zulumćare u njihovom zulumu
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Papa šalje novac za pomoć migrantima koji žele ući u SAD
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
Page 1 of 1