'' NOVI SPOR IZMEĐU HDZ-a i MOSTA? Šuker: 'Direktore javnih tvrtki imenovat ćemo politički, natječaji zasad nisu mogući', Petrov: 'Ići će se na javne natječaje' ''
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: '' NOVI SPOR IZMEĐU HDZ-a i MOSTA? Šuker: 'Direktore javnih tvrtki imenovat ćemo politički, natječaji zasad nisu mogući', Petrov: 'Ići će se na javne natječaje' ''
Je, Srpkinja sam, sto mi brojiš zrnca antifasistu?red wolf wrote:To ti srpski pobjegao, jel'?kaja_333 wrote:Ma umrecu od smijeha... Hehehehahahihired wolf wrote:Tebi nije?...kaja_333 wrote:I to je smiješno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '' NOVI SPOR IZMEĐU HDZ-a i MOSTA? Šuker: 'Direktore javnih tvrtki imenovat ćemo politički, natječaji zasad nisu mogući', Petrov: 'Ići će se na javne natječaje' ''
Ne. Ali, što dalje od mene...kaja_333 wrote:Je, Srpkinja sam, sto mi brojiš zrnca antifasistu?red wolf wrote:To ti srpski pobjegao, jel'?kaja_333 wrote:Ma umrecu od smijeha... Hehehehahahihired wolf wrote:Tebi nije?...kaja_333 wrote:I to je smiješno?
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/hrvatska/josip-budimir-ne-vjerujem-da-ce-uopce-biti-druge-ture-ministara-1056938
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
A vidi ti fašiste prikrivenog.. Ccccccred wolf wrote:Ne. Ali, što dalje od mene...kaja_333 wrote:Je, Srpkinja sam, sto mi brojiš zrnca antifasistu?red wolf wrote:To ti srpski pobjegao, jel'?kaja_333 wrote:Ma umrecu od smijeha... Hehehehahahihired wolf wrote:Tebi nije?...kaja_333 wrote:I to je smiješno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam ja fašist...Samo se makni od mene.kaja_333 wrote:A vidi ti fašiste prikrivenog.. Ccccccred wolf wrote:Ne. Ali, što dalje od mene...kaja_333 wrote:Je, Srpkinja sam, sto mi brojiš zrnca antifasistu?red wolf wrote:To ti srpski pobjegao, jel'?kaja_333 wrote:Ma umrecu od smijeha... Hehehehahahihired wolf wrote:Tebi nije?...kaja_333 wrote:I to je smiješno?
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» ''Izrael se sprema za mogući rat između SAD-a i Irana''
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» ''Izrael se sprema za mogući rat između SAD-a i Irana''
» Mario Draghi nije “politički analitičar” nego zasad najvještiji talijanski političar u XXI stoljeću
Page 4 of 4