Iran prijeti zatvaranjem Mediterana zbog Pojasa Gaze
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Iran prijeti zatvaranjem Mediterana zbog Pojasa Gaze
Najnepopularniji je premijer već sad u povijesti Njemačke.
Izbori su mu 2025 a sad ga čeka 2024 a već se vidi da će biti samo još veći kaos.
Sjedi ko fikus u svojoj premijerskoj fotelji i čeka da general galaksije dođe i odrubi mu glavu.
Izbori su mu 2025 a sad ga čeka 2024 a već se vidi da će biti samo još veći kaos.
Sjedi ko fikus u svojoj premijerskoj fotelji i čeka da general galaksije dođe i odrubi mu glavu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Želim mu da izdrži još ove dvije godine kao premijer. Ne znam oće li al ću vam objasnit šta mi je plan:
Kad su glasali tamo u njemačkom parlamentu vezano uz izborni zakon onda je i CDU ( desni centar ) podržao ljevičare a to u osnovi znači Komšića jer su ovi o tome glasali tamo na prijedlog semafor koalicije ( ljevičari - zeleni - liberali ).
Znači ja nemam koristi od same smjene Šolza nego i da se kaos pojača i da gledam da AfD prestigne u anketama i CDU a izbori za dvije godine.
Bude šou.
Kad su glasali tamo u njemačkom parlamentu vezano uz izborni zakon onda je i CDU ( desni centar ) podržao ljevičare a to u osnovi znači Komšića jer su ovi o tome glasali tamo na prijedlog semafor koalicije ( ljevičari - zeleni - liberali ).
Znači ja nemam koristi od same smjene Šolza nego i da se kaos pojača i da gledam da AfD prestigne u anketama i CDU a izbori za dvije godine.
Bude šou.
2014-04-11
Žetva generala se nastavlja
Zašto je Iran uključen u svaki rat na ovoj planeti može li mi netko objasniti?
kic likes this post
AssadNaPodmornici wrote:Zašto je Iran uključen u svaki rat na ovoj planeti može li mi netko objasniti?
Nisu u svaki, sigurno misliš na Ameriku...
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
Vojni stručnjak Fayez al-Duwairi rekao je da bi odgovor Amerike jemenskim Husima na njihove napade na izraelske brodove ili brodove koji idu ka Izraelu preko Crvenog mora mogao izazvati rat širokih razmjera.
Dodao je da su dešavanja proširena do 180 nautičkih milja od zapadne indijske obale. Optužbe su upućene ka Iranu, a Terehan je porekao optužbe. Na zahtjev Amerike da izvrši pritisak na Huse, odgovorio je da njegova uloga „nije da gasi požare koje Washington pali“.
Al-Duwairi je zaključio da bi svaka reakcija Amerike u Crvenom moru izazvala eskalaciju Husa, čime bi Washington ušao u asimetrični rat, što bi, kako je rekao, zapalilo regiju.
Vojni stručnjak: Bilo kakav odgovor Amerike Husima izazvat će rat širokih razmjera
Dodao je da su dešavanja proširena do 180 nautičkih milja od zapadne indijske obale. Optužbe su upućene ka Iranu, a Terehan je porekao optužbe. Na zahtjev Amerike da izvrši pritisak na Huse, odgovorio je da njegova uloga „nije da gasi požare koje Washington pali“.
Al-Duwairi je zaključio da bi svaka reakcija Amerike u Crvenom moru izazvala eskalaciju Husa, čime bi Washington ušao u asimetrični rat, što bi, kako je rekao, zapalilo regiju.
Vojni stručnjak: Bilo kakav odgovor Amerike Husima izazvat će rat širokih razmjera
2014-04-11
--
Loše gospodo draga saborski zastupnici RH.
Đeneral galaksije će se jako sad naljutiti.
--
by RayMabus Fri 15 Dec - 16:07
Moga bi vam uskoro cijeli taj arapski svijet postat jedan veliki Afganistan pa vam ta šema da žicate Hrvatsku i potkupljujete političare kako bi poslali pripadnike državne vojske od te države da se dole bije za vaše američke interese postat vojno nebitno jer ćete živjeti u noćnoj mori.
--
Puno vam se toga desilo u ovih deset dana otkako sam se ja naljutio jer ste žicali kod nas vojnike za misiju u Iraku koja je odavno nezakonita. Znači od 15.12.2023 od kada sam reagirao.
Prvo su vam pred cijelim svijetom vaši najveći saveznici odjebali i neće s vama u tu međunarodnu koaliciju i sad ste ostali sami i imate izbor il da se povućete ( dakle ono šta sam i tražio u Iraku ) ili da će vam cijeli arapski svijet postat Afganistan i noćna mora.
Uživajte.
--
Najveća svjetska sila i apsolutni gospodar svjetskih oceana našla se pred izborom dakle pravilo slobodne volje koju Bog traži je ispoštovano i sad mogu da biraju dal da pojedu govno il da pojedu govnasti proljev.
I to je izbor mislim. Bog vam je dao slobodnu volju al nije rekao između čega.
Ako ne natamburaju te Hute tako da više nikome ne padne na pamet da ih zajebava s dronovima od šerploče sve po 12 kuna sutra će im se pojavit drugi kod Indonezije, Giblatara, Tajvana, Kariba i di god je to moguće a ako krenu tamburat a istovremeno naoružavaju cionistički režim u Izraelu bombama da ubija arapsku dječicu onda su i otvoreno na strani genocida nad arapskim stanovništvom.
Lijepo. Izaberite nešto. ( Mislim da su odlučili ovo pod broj 2. )
--
[size=13]
[/size]
--
Sabor odobrio sudjelovanje Hrvatske u nezakonitoj okupaciji Iraka
by RayMabus Fri 15 Dec - 15:50Loše gospodo draga saborski zastupnici RH.
Đeneral galaksije će se jako sad naljutiti.
--
by RayMabus Fri 15 Dec - 16:07
Moga bi vam uskoro cijeli taj arapski svijet postat jedan veliki Afganistan pa vam ta šema da žicate Hrvatsku i potkupljujete političare kako bi poslali pripadnike državne vojske od te države da se dole bije za vaše američke interese postat vojno nebitno jer ćete živjeti u noćnoj mori.
--
Puno vam se toga desilo u ovih deset dana otkako sam se ja naljutio jer ste žicali kod nas vojnike za misiju u Iraku koja je odavno nezakonita. Znači od 15.12.2023 od kada sam reagirao.
Prvo su vam pred cijelim svijetom vaši najveći saveznici odjebali i neće s vama u tu međunarodnu koaliciju i sad ste ostali sami i imate izbor il da se povućete ( dakle ono šta sam i tražio u Iraku ) ili da će vam cijeli arapski svijet postat Afganistan i noćna mora.
Uživajte.
--
Najveća svjetska sila i apsolutni gospodar svjetskih oceana našla se pred izborom dakle pravilo slobodne volje koju Bog traži je ispoštovano i sad mogu da biraju dal da pojedu govno il da pojedu govnasti proljev.
I to je izbor mislim. Bog vam je dao slobodnu volju al nije rekao između čega.
Ako ne natamburaju te Hute tako da više nikome ne padne na pamet da ih zajebava s dronovima od šerploče sve po 12 kuna sutra će im se pojavit drugi kod Indonezije, Giblatara, Tajvana, Kariba i di god je to moguće a ako krenu tamburat a istovremeno naoružavaju cionistički režim u Izraelu bombama da ubija arapsku dječicu onda su i otvoreno na strani genocida nad arapskim stanovništvom.
Lijepo. Izaberite nešto. ( Mislim da su odlučili ovo pod broj 2. )
--
[size=13]
[/size]
2014-04-11
Trodnevna operacija etničkog čišćenja rezervata sa semitskim urođenicima zapela...
2023-08-31
Citam naslov i stajem..... Hm, koji krmak ovaj napoj moze progutati.... Kila mozga....
2014-04-14
Slabo analiziraš sve, površno. Dronovima od šerploče sve po 12 kuna a dometa najmanje 200 km al i više se može cijeli Mediteran blokirati ... iz zapadne Libije koju podržava Iran.abraham wrote:Citam naslov i stajem..... Hm, koji krmak ovaj napoj moze progutati.... Kila mozga....
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Dobro jutro radni narode Crne Gore.
Sad fino kad cionisti izrokaju Hute jer moraju jer će ih u protivnom svi zajebavati a Amerika je globalni vladar svjetskih ocena a ujedno im je taj prolaz bitan između američke flote smještene u Napulju i ove smještene u Perzijskom zaljevu, diže se arpski svijet a u zapadnoj Libiji Iran podržava neke grupe.
Dron od šerploče svepo 12 kuna, sastaviš ga u garaži i uputiš na neki tanker koji plovi srednjim Mediteranom i odma imaš ovo:
1. Više nitko ne ide u Libiju ukrcat naftu, cijene nafte u Europi skaću
2. Svi zaobilaze taj put i eventualno idu kroz onaj prolaz između Sicilije i Apeninskog poluotoka.
3. Mali Švabo jede govna
Stavka 3 je najbitnija
Sad fino kad cionisti izrokaju Hute jer moraju jer će ih u protivnom svi zajebavati a Amerika je globalni vladar svjetskih ocena a ujedno im je taj prolaz bitan između američke flote smještene u Napulju i ove smještene u Perzijskom zaljevu, diže se arpski svijet a u zapadnoj Libiji Iran podržava neke grupe.
Dron od šerploče svepo 12 kuna, sastaviš ga u garaži i uputiš na neki tanker koji plovi srednjim Mediteranom i odma imaš ovo:
1. Više nitko ne ide u Libiju ukrcat naftu, cijene nafte u Europi skaću
2. Svi zaobilaze taj put i eventualno idu kroz onaj prolaz između Sicilije i Apeninskog poluotoka.
3. Mali Švabo jede govna
Stavka 3 je najbitnija
2014-04-11
Što više Njemačka propadne to više će se migranti United Colors of Benetton osjećati kao kod kuće...RayMabus wrote:Dobro jutro radni narode Crne Gore.
3. Mali Švabo jede govna
Stavka 3 je najbitnija
2023-08-31
Neće propast ( prije će propast neke afričke vukojebine nego ove bogatije države jer te bogatije države imaju para u pričuvi da to pokriju ). Morat će dignit kamatne stope u EU zbog inflacije ( poskupljenje roba i usluga ) a onda krajnja desnica obara rekorde.
2014-04-11
Kod Libije je još zgodno to šta ti tankeri nafte moraju doć do obale da bi ukrcali naftu dakle uopće ti ne treba ni taj 200 km dometa dron a nit neko navođenje, dovoljno ti je da ga čipušneš na 30-ak km od obale i idućih mjesec dana se nitko neće približit.
Kako Libija proizvodi miljon barela a šta nije zanemarivo i sve ide na evropsko tržište više manje a s obzirom na ovu situaciju dodatno tamo istočnije .... to znači negdje oko 95 dolar će biti cijene nafte a evropska centralna banka biti će prisiljena dignuti kamatne stope za bar 0.5% bodova.
Baš uživam. Ko malo prase.
Kako Libija proizvodi miljon barela a šta nije zanemarivo i sve ide na evropsko tržište više manje a s obzirom na ovu situaciju dodatno tamo istočnije .... to znači negdje oko 95 dolar će biti cijene nafte a evropska centralna banka biti će prisiljena dignuti kamatne stope za bar 0.5% bodova.
Baš uživam. Ko malo prase.
2014-04-11
Ministarstvo vanjskih poslova Maroka:
IRGC je prisutan u južnom Alžiru i pokušava naoružati pokret Polisario. Namjera Irana je kontrolirati Gibraltarski tjesnac i promet unutar njega, kroz kontrolu tog prometa
-
Malo su daleko ti dole za Giblatar.
IRGC je prisutan u južnom Alžiru i pokušava naoružati pokret Polisario. Namjera Irana je kontrolirati Gibraltarski tjesnac i promet unutar njega, kroz kontrolu tog prometa
-
Malo su daleko ti dole za Giblatar.
2014-04-11
Viši vojni savjetnik Iranske revolucionarne garde ubijen je u ponedjeljak u izraelskom zračnom napadu kod sirijskog glavnog grada Damaska, rekla su tri izvora iz sigurnosnih službi i iranski državni mediji.
Iran je poslao stotine pripadnika Garde kao "savjetnike" radi obuke i organizacije tisuće šijitskih boraca iz Iraka, Afganistana i Pakistana kako bi pomogli vladi u građanskom ratu. Borci iz libanonskog Hezbolaha također su blisko surađivali s iranskim vojnim zapovjednicima u Siriji.
Iranska državna TV prekinula program: ‘Generala su ubili Izraelci! Patit će zbog toga...‘
Iran je poslao stotine pripadnika Garde kao "savjetnike" radi obuke i organizacije tisuće šijitskih boraca iz Iraka, Afganistana i Pakistana kako bi pomogli vladi u građanskom ratu. Borci iz libanonskog Hezbolaha također su blisko surađivali s iranskim vojnim zapovjednicima u Siriji.
Iranska državna TV prekinula program: ‘Generala su ubili Izraelci! Patit će zbog toga...‘
2014-04-11
Izgleda da su ovi u Teheranu ljuti jer su im čifuti ubili nekakvog generala u Siriji.
A čuj navikavajte se na to pomalo. Istrijebit će vas. Vi stojite organizacijski iz one akcije Hamasa.
A čuj navikavajte se na to pomalo. Istrijebit će vas. Vi stojite organizacijski iz one akcije Hamasa.
2014-04-11
Iran najavljuje osvetu čifutima jer su im ubili nekakvog generala u Siriji.
Čuj treba gađat brodove koji žele uplovit u izraelske luke a posebno ove tankere šta prevoze naftu jer Merkave i drugo ide na naftu pa bez nafte nema ni proboja u Gazu.
---
Sad ćemo napast i ove u Mediteranu šta plove prema izraelskim lukama i dovode te američke bombe da ovi bacaju po islamskoj nejači. Usput ćemo dodatno urušit ekonomiju Izraela tako da cionisti imaju još manje para u proračunu te razvuč ovu američku cionističku koaliciju na moru i u Mediteran.
---
Motor: MTU 12V883 1119 kW (1501 KS) turbo dizelski motor
Merkava tenk
Čuj treba gađat brodove koji žele uplovit u izraelske luke a posebno ove tankere šta prevoze naftu jer Merkave i drugo ide na naftu pa bez nafte nema ni proboja u Gazu.
---
Sad ćemo napast i ove u Mediteranu šta plove prema izraelskim lukama i dovode te američke bombe da ovi bacaju po islamskoj nejači. Usput ćemo dodatno urušit ekonomiju Izraela tako da cionisti imaju još manje para u proračunu te razvuč ovu američku cionističku koaliciju na moru i u Mediteran.
---
Motor: MTU 12V883 1119 kW (1501 KS) turbo dizelski motor
Merkava tenk
2014-04-11
irak, siriju, yemen, libanon, palestinu, ukrajinu i rusiju. pa imaju okršaj sa afganinstanskim talibanima i azerbeđancima.Oholo Mudovski wrote:AssadNaPodmornici wrote:Zašto je Iran uključen u svaki rat na ovoj planeti može li mi netko objasniti?
praktički svaki konflikt na ovoj planeti iran je uključen. možda nije u sudanu i maliju, ali možda. tamo više wagner operira možda zato.
AssadNaPodmornici wrote:Zašto je Iran uključen u svaki rat na ovoj planeti može li mi netko objasniti?
pitaj Asilovskog :))
AssadNaPodmornici wrote:irak, siriju, yemen, libanon, palestinu, ukrajinu i rusiju. pa imaju okršaj sa afganinstanskim talibanima i azerbeđancima.Oholo Mudovski wrote:AssadNaPodmornici wrote:Zašto je Iran uključen u svaki rat na ovoj planeti može li mi netko objasniti?
praktički svaki konflikt na ovoj planeti iran je uključen. možda nije u sudanu i maliju, ali možda. tamo više wagner operira možda zato.
e, ali Zli Zapad!
neg, pogledaj ovo kratko je, 12min
ulica gdje se nalazi predsjednička palača u Teheranu, se zove po "zlom zapadnjackom" znanstveniku..
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» izrael povukao "elitnu" golani brigadu iz pojasa gaze...
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Iran prijeti osvetom SAD-u
» Iran prijeti Americi: gađat ćemo vaše nosače
» Iran zbog SAD-a traži sastanak sa velesilama
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Iran prijeti osvetom SAD-u
» Iran prijeti Americi: gađat ćemo vaše nosače
» Iran zbog SAD-a traži sastanak sa velesilama
Page 3 of 7