Bloomberg i liberalne elite zahtijevaju ukidanje gotovog novca
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bloomberg i liberalne elite zahtijevaju ukidanje gotovog novca
deda na aparatima wrote:crvenkasti wrote:
Dolar ne može tržišno izgibiti na vrijednosti. Kao da imaš tiskaru u kojoj tiskaš koliko god hoćeš love.
Ako amerikanci ne tiskaju stalno novi novac, od kud će ga dobiti svi drugi koji ne žive u americi? Ako u svijetu postoji potražnja za dolarima, američka centralna banka i bankarski sektor moraju zadovoljiti tu potražnju.
Zamisli da jedini praviš nekakve pikule od bezvrijednog stakla i da si zabranio svim drugima da ih proizvode.
Onda silom zauzmeš sve izvore i rezervoare vode ili nafte, tako nešto, uvedeš pravilo da se to može kupovati samo za tvoje pikule.
Ti sam određuješ koliko košta tvoja pikula.
Zamisli koliko bi love imao.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Brain32 wrote:Opet ćeš platit porez na to dapače možda i veći nego da si ga prijavio na standardnu hrvatsku crkavicu...deda na aparatima wrote:Pa ne vodiš tekući račun na tvrtku nego na svoje ime. Odkud da država zna tko koristi tvoju karticu, možda ju pegla ljubavnica.crvenkasti wrote:deda na aparatima wrote:sve se može zaobićiasilovski wrote:
1. konjak ili cigare sam rekao usput, ali u svakom slučaju tvoj radnik neće moći platiti režije ili stanaranu to je dovoljno
npr. otvoriš novi tekući račun, s drugog računa na taj prebaciš iznos za plaću radniku
karticu i pin daš radniku da troši i plaća što god treba
kad rad na crno bude okončan ili ti radnik vrati karticu, ili jednostavno zatvoriš račun
I kako ćeš to knjigovodstveno pravdati, genije?
Kako god okreneš, najmanje 15 %.
crvenkasti-
2014-04-17
Widim da was žulja lowa ....nije ni čudo ...fali je pa swima triba.
Daj položi dwa tri osnowna tečaja u scinetologjiji o owim stwarima ima da letiš ekonomski.
Daj položi dwa tri osnowna tečaja u scinetologjiji o owim stwarima ima da letiš ekonomski.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
paypall sam naveo kao primjer, jer ga svi znaju a ima milijun drugih gdje se vrti lova.. dapače paypall i nije popularan u tom businessu, jer ima dosta nedostataka.. inače prvi put čujem da vlada može ući u paypall, to mi pari kao znanstvena fantastika, idem baš googlatiBrain32 wrote:Stari nemoj biti tako siguran da država to ne vidi. Ajd' još bitcoin ali direct lova je zajeb, koliko mi je poznato čak niti payoneer nije siguran a paypal ti je povezan sa našom poreznom.upravo_sa_jebachine wrote:a nevirujem da će baš kontrolirati gotovinu, ja i živim od raznih transkacija virtualnom lovom, i gle čuda nitko me nemože kontrolirati.. dapače puno je teže ako se malo razumiješ nego itko..
tko će kontrolirati vaše transakcije bitcoinom lol? nemože CIA/FBI/KGB/FSB/MOSSAD zajedno ući u bitcoin i kontrolirati kamo li će vukojebina poput RH..
a ima i drugih načina.. ako koga zanima ti detalji mogu na pp.. ja doslovno sebi izvlačim zarađenu lovu preko posebnih bankomata, i jebe me se, nema straha.
država dapače neće ništa nadzirati tko se razumije.
Kvaka je u tome kaj te porezna ispočetka neće ganjat ali je bilo ljudi kojima su nakon par godina došli na vrata sa izlistom svih transakcija i fino pras kaznetina da se smrzneš + buksara...
recimo ruski webmoney, misliš da naša vlada i porezna može zaviriti u to? dapače u internet businessu često se i ne koristi paypall jer često nije siguran za prodavača.. recimo čitam trgovci zlatom isporuče robu, ovaj plati paypallom, onda ovaj napravi "dispute" i paypall u 99% slučajeva ovima što su prodali uzme pare.. zbog toga dosta ljudi napušta paypall.. idem googlati ovo o poreznoj i paypallu
Guest- Guest
je istina čitam da američka vlada(ne znam za našu) može zatražiti izlist paypall transakcija i dobiti će ih.
vjerojatno smo mi "američki saveznici" pa bi možda i RH vlada to mogla jer ova će firma dati.
ALi recimo Ruski webmoney, sumnjam da će dati ikakve podatke našoj vladi. a ima hrpa metoda, ne želim svašta niti pričati, a čak niti ja ne znam sve. (paypall koristim inače minimalno upravo radi nekih nedostataka)
A bitcoin je najsigurniji glede toga, u bitcoin nemogu sve vlade svijeta provaliti
vjerojatno smo mi "američki saveznici" pa bi možda i RH vlada to mogla jer ova će firma dati.
ALi recimo Ruski webmoney, sumnjam da će dati ikakve podatke našoj vladi. a ima hrpa metoda, ne želim svašta niti pričati, a čak niti ja ne znam sve. (paypall koristim inače minimalno upravo radi nekih nedostataka)
A bitcoin je najsigurniji glede toga, u bitcoin nemogu sve vlade svijeta provaliti
Guest- Guest
- The government loses an important alternative to pay for its debts, namely by printing true-to-the-letter paper money. This is why Greece may have to leave the euro, since its inability or unwillingness to adopt more austerity measures, a precondition to secure more euro loans, will force it to print drachma bills to pay for its debts;
- Paper money costs you nothing to hold and carries no incremental risk (other than physical theft); converting it into bank deposits will cost you fees (and likely earn a negative interest) and expose you to a substantial loss if the bank goes under. After all, you are giving up currency directly backed by the central bank for currency backed by your local bank;
- This could have grave consequences for retirees, many of whom are incapable of transacting using plastic. Not to mention that they will disproportionately bear the costs of having to hold their liquid savings entirely in a (costly) bank account;
- Ditto for very poor people, many of whom don’t have access to the banking system; this will only make them more dependent, in fact exclusively dependent, on government handouts;
- We wonder if the banks would actually like to deal with the administrative hassle of handling millions of very small cash transactions and related customer queries;
- Illegal immigrants would be out of a job very quickly – a figure that can reach millions in the US, creating the risk for substantial social unrest;
- If there is an event that disrupts electronic transactions (e.g. extensive power outage, cyberattack, cascading bank failures) people in that economy will not be able to transact and everything will grind to a halt;
- Of course enforcing a government mandate to ban cash transactions must carry penalties. This in turns means more regulations, disclosure requirements and compliance costs, potentially exorbitant fees and even jail time;
- Banning cash transactions might even propel the demise of the US dollar as the world’s reserve currency. The share of US dollar bills held abroad has been estimated to be as high as 70% (according to a 1996 report by the US Federal Reserve). One thing is to limit the choices of your own citizens; another is trying to force this policy onto others, which is much harder. Foreigners would probably dump US dollar bills in a hurry and flock to whichever paper currency that can offer comparable liquidity.
Kermit-
2014-04-17
upravo_sa_jebachine wrote:je istina čitam da američka vlada(ne znam za našu) može zatražiti izlist paypall transakcija i dobiti će ih.
dakle vlada može zatražiti izlist (američka) paypall transakcija i dobit će ih, ali to ove jedino rade ako sumnjaju da se baviš tipa financiranjem terorizma, ili šta ja znam, ako si low profile nebi te smio nitko dirati..
opet paypall je glede sigurnosti transkacija danas najgora opcija, a recimo bitcoin je najbolja, a ima mali milijun njih između, dapače razvoj tehnologije tko je zna koristiti ide u tom smjeru da može sakrivati svoje informacije..
recimo još jedna opcija
https://www.neteller.com/en
možete doslovno kupiti virutalnu kreditnu karticu i preko nje plaćati, bez da će vam vaši pravi podaci doći u rizik.. itd
Guest- Guest
kakvim financiranjem terorizma, uzmu izlistanje čim misle da prodaješ nešto na crno i zarađuješ a nećeš dati tatarima njihovu polovicu
Kermit-
2014-04-17
https://www.ewallet-optimizer.com/neteller/neteller-vs-skrill/
ovaj neteller mi se čini šema
Guest- Guest
Yoda ne ulaziti ti Karamarko u program nego programer ......koji je za to plačen i ima owlasti.
NOrmalno da ti swe transakčije može prelistati.
NEKA PRELISTA TRANSAKČIJE SA NEKE IGRIČE NPR IMPERIA ON LINE KAD NEKI PROGRAMER KAO JA NAPRAWI TAMO PODATOTEKU POSEBAN NOWAČ I PREBAČUJE GA NA KAJMANSKA OSTRWA NEKOM DRUGOM PAJDI U KOJEG IMA POWJERENJE.
NEMA TEORIJE.
NOrmalno da ti swe transakčije može prelistati.
NEKA PRELISTA TRANSAKČIJE SA NEKE IGRIČE NPR IMPERIA ON LINE KAD NEKI PROGRAMER KAO JA NAPRAWI TAMO PODATOTEKU POSEBAN NOWAČ I PREBAČUJE GA NA KAJMANSKA OSTRWA NEKOM DRUGOM PAJDI U KOJEG IMA POWJERENJE.
NEMA TEORIJE.
2014-04-11
SWE ŠTA TI NAĐEŠ NA INTERENTU NAČI ĆE I PROGRAMER.upravo_sa_jebachine wrote:https://www.ewallet-optimizer.com/neteller/neteller-vs-skrill/
TEŠKO JE NAČI NEŠTO ZA ŠTA UOPČE NEMAŠ PODATAK DA POSTOJI.
KUŽIŠ INTELIGENČIJU OWOGA O ČEMU PRIČAM ?
2014-04-11
Hebala was owa tema. Wi nemate tri kune u đepu ( bit če ste još i u minusu na kartićama ) i mozgate kako da wam se ne wide transkačije ....presmiješno .....to da imaš miljone ....platiš meni prowiziju 1% i ja ti prebacim koliko oćeš gdje god oćeš ....nitko nikad to nee nači da je transakćija izvršena ....on line igriće poddatoteke ....posebna lowa ....oznaćena u wirtualnom nowču ....nikad kreirana ...kreira se na zahtjew ......prowizija 1% .....koliko god hoćeš .....samo reči.
INače ono šta sam priča o blokadi interneta , nestanku struje ....ne može se keš naprawit da ga nema uopće jer ti treba struja i internet i te šeme tako da je to malo tehnički neizediwo ....može se minimalizirat njegowo korištenje i to je swe al to je ok tako da ....
INače ono šta sam priča o blokadi interneta , nestanku struje ....ne može se keš naprawit da ga nema uopće jer ti treba struja i internet i te šeme tako da je to malo tehnički neizediwo ....može se minimalizirat njegowo korištenje i to je swe al to je ok tako da ....
2014-04-11
Čuo sam da su i neteller i skrill isto u banani...tko god prima ozbiljniju lovu bolje mu je firmu napravit...upravo_sa_jebachine wrote:https://www.ewallet-optimizer.com/neteller/neteller-vs-skrill/
Brain32-
2014-04-15
ali ne ovdje već vaniBrain32 wrote:Čuo sam da su i neteller i skrill isto u banani...tko god prima ozbiljniju lovu bolje mu je firmu napravit...upravo_sa_jebachine wrote:https://www.ewallet-optimizer.com/neteller/neteller-vs-skrill/
Kermit-
2014-04-17
Uwatite se wi Arapa i ww3 pametnije wam je jer was to čeka ....srće mi je zaigralo od sreće kad sam u som mistu ispod kuće u owom jednom kafiću widio izwješenu owu zastawu usred bijela dana u entru mista posred čijele uliće .........južnjačka .....
Izgleda da se u mom selu ekipa weč sprema ....sami su izwjesili zastawu ...a kafić je inaće ...ono ekipa iz četrte tu zalazi i tako ta ekipa.
Izgleda da se u mom selu ekipa weč sprema ....sami su izwjesili zastawu ...a kafić je inaće ...ono ekipa iz četrte tu zalazi i tako ta ekipa.
2014-04-11
a ništa izgleda da je bitcoin najsigurniji
Guest- Guest
Hodam ja selom a ono južnjačka zastawa nabijena na štapu standardno welika i lipo na ulazu iz kafića posred čijele uliče usred bijelog dana ....stoji i wisi .......ha ha ha ha najjači su.
To je isto ko da u Splitu neki kafić izjesi na štapu gore prawu weliku zastawu južnjačku ispred ulaza i ista strši na pola Riwe ....usred bijela dana i to stoji tako i NITKO NE SMIJE TAKNIT.
To je isto ko da u Splitu neki kafić izjesi na štapu gore prawu weliku zastawu južnjačku ispred ulaza i ista strši na pola Riwe ....usred bijela dana i to stoji tako i NITKO NE SMIJE TAKNIT.
2014-04-11
Bit če weselo kad owi Arapi nawale owamo u Dalmačiju ....owi moji oko mene su swi nabrijani .....sami od sebe.
2014-04-11
i deep webupravo_sa_jebachine wrote:a ništa izgleda da je bitcoin najsigurniji
Kermit-
2014-04-17
Točno Asila.
Uprawo sam to i rekao : bitkon plus duboki internet tj zamaskiranje transkačije ...a di češ bolje od on line igriča i onda naprawiš posebnu lowu ( nowi program ) koju ne mogu kupit obični igrači nego samo powlašteni jel a to su oni koji trguju od točke A do točke B ......i prebačuješ miljone ..prowizija 1% ....tome se ne može ui u trag nikako a ako i uđe dokaži da je to transakčija.
ONo šta ja ne mogu otkrit neče moč ni najbolji programer swijeta a to su uprawo owe šeme jer je owo nemoguča misija da otkriješ ako ti netko owo zna naprawit a znaju mnogi ( u smislu u swijetu programra pogtowo samoukih kao ja jer ti koriste mozak kad nešto rade )......samo kaži gdje tj u kojoj zemlji hočeš lowu da ti prebačim ....prowizija 1% ...intelektualni rad jel .....nitko ne radi za đabe.
Ne moraš u lowi platit ....nije u šoldima swe ....nešto je i u zlatu , dijamantima ....ha ha ha
Uprawo sam to i rekao : bitkon plus duboki internet tj zamaskiranje transkačije ...a di češ bolje od on line igriča i onda naprawiš posebnu lowu ( nowi program ) koju ne mogu kupit obični igrači nego samo powlašteni jel a to su oni koji trguju od točke A do točke B ......i prebačuješ miljone ..prowizija 1% ....tome se ne može ui u trag nikako a ako i uđe dokaži da je to transakčija.
ONo šta ja ne mogu otkrit neče moč ni najbolji programer swijeta a to su uprawo owe šeme jer je owo nemoguča misija da otkriješ ako ti netko owo zna naprawit a znaju mnogi ( u smislu u swijetu programra pogtowo samoukih kao ja jer ti koriste mozak kad nešto rade )......samo kaži gdje tj u kojoj zemlji hočeš lowu da ti prebačim ....prowizija 1% ...intelektualni rad jel .....nitko ne radi za đabe.
Ne moraš u lowi platit ....nije u šoldima swe ....nešto je i u zlatu , dijamantima ....ha ha ha
Last edited by RayMabus on 1/2/2016, 19:27; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bloomberg: najveća praonica novca na svijestu su SAD-a
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Dalmacija u panici: sezonci zahtijevaju plaću!!!
» Njemačka poslala 1200 vojnika u Siriju, SAD zahtijevaju još !
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Dalmacija u panici: sezonci zahtijevaju plaću!!!
» Njemačka poslala 1200 vojnika u Siriju, SAD zahtijevaju još !
Page 4 of 9