Europu čeka građanski rat
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Europu čeka građanski rat
Francuska vam je nešto ko Jugoslavija kad se gleda ekonomski sistem: hrpa tzv privatnih a u osnovi poduzeća od državnog značaja koje ta ista država šitit i financijski potiće kad su u krizi da ne propadnu i zatvore jer bi se onda i sama francuska ekonomija onda srozala.
I zato se zadužuju da njih pokriju i kad to više ne budu bili u stanju BY BY FRANCE.
U osnovi će im Švabo kupit državne pozajmice jer nije ni njemu u interesu da ovi propadnu skroz al onda je Francuska u dužičnom ropstvu Njemačke.
I zato se zadužuju da njih pokriju i kad to više ne budu bili u stanju BY BY FRANCE.
U osnovi će im Švabo kupit državne pozajmice jer nije ni njemu u interesu da ovi propadnu skroz al onda je Francuska u dužičnom ropstvu Njemačke.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Makron prodaje maglu. U osnovi je on netko za čijeg mandata se Francuska još više zadužila kako bi on ispao divan i krasan i dobio glasove itd. Tko iza njega zasjedne u tu fotelju za vladanje Francuskom imat će gomilu financijskih rupa koje neće moći pokriti nikako osim oštrim rezovima štednje ili opet novim zaduživanjem.
2014-04-11
Agencija za rejting mora u petak navečer ažurirati svoju ocjenu sposobnosti Francuske da reformira i očisti svoje račune. Država, koja se bori da smanji svoju potrošnju, sada duguje više od 3000 milijardi eura svojim vjerovnicima.
Ovo je posebno očekivana odluka, s obzirom na kontekst francuskih javnih financija. Ako je Francuska ove jeseni izbjegla snižavanje svog kreditnog rejtinga - Moody's i Fitch zadržali su svoj rejting, nepromijenjen u listopadu, napetost raste u Bercyju, dok treća velika rejting agencija, S&P, zauzvrat mora donijeti svoju presudu o francuskom dugu u petak večer.
Trenutačno, ocjena francuskog javnog duga , AA, ima negativne izglede. Uglavnom, smanjenje rejtinga od strane S&P-a moglo bi uzrokovati povećanje cijene novca za Francusku na tržištima, u kontekstu u kojem ukupni porast kamatnih stopa povećava teret duga. Situacija je već sada alarmantna jer će teret duga biti najveća rashodna stavka države u 2027. godini, ispred nacionalnog proračuna za obrazovanje.
Ovo je posebno očekivana odluka, s obzirom na kontekst francuskih javnih financija. Ako je Francuska ove jeseni izbjegla snižavanje svog kreditnog rejtinga - Moody's i Fitch zadržali su svoj rejting, nepromijenjen u listopadu, napetost raste u Bercyju, dok treća velika rejting agencija, S&P, zauzvrat mora donijeti svoju presudu o francuskom dugu u petak večer.
Trenutačno, ocjena francuskog javnog duga , AA, ima negativne izglede. Uglavnom, smanjenje rejtinga od strane S&P-a moglo bi uzrokovati povećanje cijene novca za Francusku na tržištima, u kontekstu u kojem ukupni porast kamatnih stopa povećava teret duga. Situacija je već sada alarmantna jer će teret duga biti najveća rashodna stavka države u 2027. godini, ispred nacionalnog proračuna za obrazovanje.
"Drži 4-4"
Tijekom svoje posljednje revizije, u lipnju, S&P je posebno istaknuo "rizike" koji se odnose na izvršenje proračunskih obveza...https://www.lefigaro.fr/conjoncture/dette-l-executif-suspendu-au-verdict-de-s-p-20231130
2014-04-11
Situacija je već sada alarmantna jer će teret duga biti najveća rashodna stavka države u 2027. godini, ispred nacionalnog proračuna za obrazovanje.
2014-04-11
Šta će vam ministarstvo obrazovanja kad ste ionako glupi.
Ako ste sad velikim zaduživanjem održali unutarnju potrošnju i tako uspijeli izbjeć recesiju pa ste bili iznad nule s 0,5% gospodarskog rasta a koliki će vam bit rast i BDP a samim time i omjer duga prema tom BDP-u koji bude manji ?
Dug će vam biti veći kad se BDP smanji jer je to omjer.
Ako ste sad velikim zaduživanjem održali unutarnju potrošnju i tako uspijeli izbjeć recesiju pa ste bili iznad nule s 0,5% gospodarskog rasta a koliki će vam bit rast i BDP a samim time i omjer duga prema tom BDP-u koji bude manji ?
Dug će vam biti veći kad se BDP smanji jer je to omjer.
2014-04-11
Amerikanac na benzinskoj postaji čita o sustavu racioniranja benzina u poslijepodnevnim novinama; znak u pozadini navodi da nema benzina. 1974. godine
https://en.wikipedia.org/wiki/1973_oil_crisis#
2014-04-11
Sviđa mi se.
Samo sad bi ovo potaklo i ubrzalo skok prema e-autićima.
Mogli bi nešto tako i izvest u narednom vremenskom periodu.
Samo sad bi ovo potaklo i ubrzalo skok prema e-autićima.
Mogli bi nešto tako i izvest u narednom vremenskom periodu.
2014-04-11
Ugl ... traje kampanja o promjeni temeljnog ugovora EU, a to je ukidanje jednoglasja i uvođenje kvalificirane većine na svim razinama glasovanja. Izašli smo iz A-U i uletili u još veće govno. Izašli smo iz Juge i opet uletili u mega govno. Gubimo državu u svim njezinim temeljnim elementima, ali glavno da debili na čelu vukovarske kolone u crnini revaju Juru i Bobana i ZDS, a gore Zegejom rula Prijovićka. I narafski - Slava nacifašistima Ukrajine koji kao brane europske vrijednosti. Idiokracijia samo još par koraka do vrhunca. A onda tko živ, tko mrtav.
Pitam generala GF-a ima li koje slobodno mjesto kad se uputi u Alfu Centauru, mere i k'o mehaničar neki!
Pitam generala GF-a ima li koje slobodno mjesto kad se uputi u Alfu Centauru, mere i k'o mehaničar neki!
Šta ćeš tamo ? Tamo su svi reptili.
Davno prije sisavaca na ovoj planeti se razvio inteligentni oblik iz gmazova jer su oni hodali uspravno na dvije noge ( vidi kokoši kako hodaju ) i Centauriji su humanodini reptili orginalno s planete Zemlja tj ove na kojoj smo mi sada.
Pozitivci. Reptil, sisavac il neki drugi oblik je samo oblik nižeg životnog oblika koji je evolucijom razvio mozak i onda se u taj životni oblik dakle vrstu mogla inkarnirati inteligentan svijest ( u usporedbi s npr biljnom il životinjskom sviješću koje su manje jedinice ).
Globalna kabala bi da oni vladaju preko mikrofona koji se javlja iza zavjese. To su sve mučke njihove.
Davno prije sisavaca na ovoj planeti se razvio inteligentni oblik iz gmazova jer su oni hodali uspravno na dvije noge ( vidi kokoši kako hodaju ) i Centauriji su humanodini reptili orginalno s planete Zemlja tj ove na kojoj smo mi sada.
Pozitivci. Reptil, sisavac il neki drugi oblik je samo oblik nižeg životnog oblika koji je evolucijom razvio mozak i onda se u taj životni oblik dakle vrstu mogla inkarnirati inteligentan svijest ( u usporedbi s npr biljnom il životinjskom sviješću koje su manje jedinice ).
Globalna kabala bi da oni vladaju preko mikrofona koji se javlja iza zavjese. To su sve mučke njihove.
2014-04-11
Mogu zaboravit na tu priču o tome da će oni preko osovine Francuska Njemačka s kojima šuruju ( Amerika a ista je samo terenski izvođač radova za pokoravanje ostatka čovječanstva od strane Orion carstva, nađu saveznika na planeti koji će onda pokorit sve ostale jer im je tako najlakše sisat resurse ) solit pamet ostalim narodima i državama u Europi.
Proučija sam ja to davno i moj odgovor je ne a glavni razlog je šta ti ne možeš formirat nekakvu EU vojsku ili EU odred i poslat ga negdje bez odobrenja neke države članice jer ako se ista s time nije složila to znači da ti nju uvlačiš u rat.
Ne dolazi u obzir i KRAJ RASPRAVE.
Proučija sam ja to davno i moj odgovor je ne a glavni razlog je šta ti ne možeš formirat nekakvu EU vojsku ili EU odred i poslat ga negdje bez odobrenja neke države članice jer ako se ista s time nije složila to znači da ti nju uvlačiš u rat.
Ne dolazi u obzir i KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
Francuskoj fali para a Njemačkoj je zbog nacističke i ranije prošlosti ( prvi svjetski rat ) neugodno da ona ide negdje s nazivom njemačka vojska pa bi to kamuflirali u EU i onda da to financira EU dakle sve članice i onda bi sad da oni odlučuju di će oni to slat ( a slat će tamo di njima triba i di oni oće a triba im resursa pa bi to bila njihova neokolinijalna vojska ) i onda bi bez pitanja takvu vojsku kojoj na kacigi piše EU slali di oni oće.
I onda pošalješ negdi di Grčka neće jer joj je to vanjskopolitički problem a oni te gledaju kako ti u njihovo ime ( oznaka EU označava sve članice EU ) bez pitanja tu im radiš rat.
To je totalno besmislena rasprava i odgovor je ne može i BOG.
I onda pošalješ negdi di Grčka neće jer joj je to vanjskopolitički problem a oni te gledaju kako ti u njihovo ime ( oznaka EU označava sve članice EU ) bez pitanja tu im radiš rat.
To je totalno besmislena rasprava i odgovor je ne može i BOG.
2014-04-11
Jel ti znaš da san ja izbacija Francuze iz Afrike tj ovih država Sahare koje nemaju izlaz na more jer Boreli to upire a to su francuski interesi tamo dakle njihov lutak a onda u BiH zabranjuje Hrvatskoj da pošalje svoje vojnike u sklopu EU misije koji idu u svojstvu da su pod nečijim zapovijedništvom a ne samostalni tj ne idemo mi kao mi sami tamo pa se sarajevska čaršija žalila pa ovi blokira.
Onda je izletija iz tih par država Afrike. Ima moje teme memorirane i točno se vidi datum i di ja to govorim da ću mu napravit i potpisujem se s GF5 i nakon pola godine oni lete od tamo.
Jel znaš šta san napravija njemačkom ministru obrane kad je sletija u Niger i reka da mi dakle eu dakle ja Hrvatska moramo dijelovat svi zajedno a on tamo u Nigeru priča a šta ja iman s tim i koga to boli kurac nego mi prodaješ ono šta je tebi dakle Njemačkoj bitno i šta ti oćeš i šta ja moram.
Znaš šta mu se desilo nakon tjedna dana tamo ? Građanski rat u Sudanu. Haos bre. Jebi mater ti i tvoj Niger i Sahel i šta ja moran. Onda izvlačili navrat na nos ljude od tamo a eu ambasador im dobija po nosu jer ga je nalupalo na ulici negdi u Sudanu pa i njega spašavaj.
Mrš.
Onda je izletija iz tih par država Afrike. Ima moje teme memorirane i točno se vidi datum i di ja to govorim da ću mu napravit i potpisujem se s GF5 i nakon pola godine oni lete od tamo.
Jel znaš šta san napravija njemačkom ministru obrane kad je sletija u Niger i reka da mi dakle eu dakle ja Hrvatska moramo dijelovat svi zajedno a on tamo u Nigeru priča a šta ja iman s tim i koga to boli kurac nego mi prodaješ ono šta je tebi dakle Njemačkoj bitno i šta ti oćeš i šta ja moram.
Znaš šta mu se desilo nakon tjedna dana tamo ? Građanski rat u Sudanu. Haos bre. Jebi mater ti i tvoj Niger i Sahel i šta ja moran. Onda izvlačili navrat na nos ljude od tamo a eu ambasador im dobija po nosu jer ga je nalupalo na ulici negdi u Sudanu pa i njega spašavaj.
Mrš.
2014-04-11
by RayMabus Thu 13 Apr - 20:54
Pistorius, član Socijaldemokratske stranke (SPD) i blizak kancelaru Olafu Scholzu, dodao je da “u budućnosti moramo moći govoriti kao Evropska unija u smislu vanjske politike, a također i u smislu sigurnosne politike “.
--
Ne moramo. Zašto bi morali ? Ti si za Komšića u BiH. Zašto bi ja s tobom ima istu vanjsku politiku kad ti radiš otvoreno protiv mene ? Pa normalno da neću.
Fino ćemo vam sad poslat novu turu tih vaših crnaca iz Afrike u Njemačku pa ti filozofiraj ćaći svome.
Tema:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54656-wagner-u-pohodu-na-niger-i-obalu-bjelokosti
by RayMabus Sun 16 Apr - 16:29
Ha ha ha ova došla dole prodavat pamet i sklapat poslove i pričat o zaustavljanju migracija iz Afrike a vamo počeo građanski rat u Sudanu i sad će joj sva stoka navalit u Italiju.
Tema:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54684-meloni-sletjela-u-etipiju-i-poceo-graanski-rat-u-sudanu
Rat u Sudan počeo je iznenada 15.04 a pogledaj šta san ja malon Švabi reka dva dana prije.
Rat riječima i napetosti koji su započeli u prvim mjesecima ove godine, nakon što je HDK najavio da to može prihvatiti u razdoblju od 10-ak godina nakon civilne vlade, prerasli su u oružani sukob u glavnom gradu i raznim gradovima ujutro 15. aprila.
Građanski rat u Sudanu raselio gotovo 2,5 miliona ljudi
Pistorius, član Socijaldemokratske stranke (SPD) i blizak kancelaru Olafu Scholzu, dodao je da “u budućnosti moramo moći govoriti kao Evropska unija u smislu vanjske politike, a također i u smislu sigurnosne politike “.
--
Ne moramo. Zašto bi morali ? Ti si za Komšića u BiH. Zašto bi ja s tobom ima istu vanjsku politiku kad ti radiš otvoreno protiv mene ? Pa normalno da neću.
Fino ćemo vam sad poslat novu turu tih vaših crnaca iz Afrike u Njemačku pa ti filozofiraj ćaći svome.
Tema:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54656-wagner-u-pohodu-na-niger-i-obalu-bjelokosti
by RayMabus Sun 16 Apr - 16:29
Ha ha ha ova došla dole prodavat pamet i sklapat poslove i pričat o zaustavljanju migracija iz Afrike a vamo počeo građanski rat u Sudanu i sad će joj sva stoka navalit u Italiju.
Tema:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54684-meloni-sletjela-u-etipiju-i-poceo-graanski-rat-u-sudanu
Rat u Sudan počeo je iznenada 15.04 a pogledaj šta san ja malon Švabi reka dva dana prije.
Rat riječima i napetosti koji su započeli u prvim mjesecima ove godine, nakon što je HDK najavio da to može prihvatiti u razdoblju od 10-ak godina nakon civilne vlade, prerasli su u oružani sukob u glavnom gradu i raznim gradovima ujutro 15. aprila.
Građanski rat u Sudanu raselio gotovo 2,5 miliona ljudi
2014-04-11
Zamisli sad Cipar članica EU i onda će oni to da njemu oduzmu pravo glasa i onda će bez njegove privole poslat nekakve trupe EU dakle svih 27 članica EU u taj istočni Mediteran da se bije jer su Nijemci Talijani i Francuzi tako odlučili a Cipar živi od turizma.
Vidiš da su oni debili ono. Ne kuže praksu i zašto se to ne može ukidat.
Vidiš da su oni debili ono. Ne kuže praksu i zašto se to ne može ukidat.
2014-04-11
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Zamisli sad taj Švabo dođe na ideju da će on napast Srbiju i fino on tamo odlučuje jer je sebi namistija da on uvik ima većinu i uvik može blokirat ako želi i onda mi napadne s tim eu trupama di piše i moje ime jer sam i ja eu članica a ja mu to uopće nisan dopustija, Srbiju.
Napravi mi rat tu ispri kuće, Ajde bježi. Mrš.
Mali Švabo ako želi tvrdu moć ( vojska ) a očito želi pošto mu je pala ova meka ( ekonomija i diplomacija ) nek digne sebi vojni proračun pa ima tamo svoju vladu u Berlinu pa ti s Werhmahtom napadaj koga oš.
Mene ostavi na miru i šta ti oćeš i nećeš i prošetaj sine i daleko ti kuća.
Mali Švabo ako želi tvrdu moć ( vojska ) a očito želi pošto mu je pala ova meka ( ekonomija i diplomacija ) nek digne sebi vojni proračun pa ima tamo svoju vladu u Berlinu pa ti s Werhmahtom napadaj koga oš.
2014-04-11
Germanima ne bi bio prvi... Samo koji Švabo? Švabe su feminizirani. Jedini ratoborni tamo su migranti...RayMabus wrote:Zamisli sad taj Švabo dođe na ideju da će on napast Srbiju i fino on tamo odlučuje jer je sebi namistija da on uvik ima većinu i uvik može blokirat ako želi i onda mi napadne s tim eu trupama di piše i moje ime jer sam i ja eu članica a ja mu to uopće nisan dopustija, Srbiju.
Ma ne zanimaju me oni uopće i šta oni oće da kroz eu na način da maknu mala smetala vode eu politiku na račun i bez pitanja država koje su eu.
Pusti njih u kurac. Daleko im kuća.
Eno onako kako san ti napisa kad je doša u Niger ( piše ti gore, datum 13.4 ) da ću mu poslat novu turu crnaca pa nakon dva dana iznenada rat u Sudanu buknija i još traje i imaju nekoliko miljona kmica izbjeglica koje ćemo mu sve natrpat u tu Njemačku pa eto mu Afrika kad je toliko voli.
Pusti njih u kurac. Daleko im kuća.
Eno onako kako san ti napisa kad je doša u Niger ( piše ti gore, datum 13.4 ) da ću mu poslat novu turu crnaca pa nakon dva dana iznenada rat u Sudanu buknija i još traje i imaju nekoliko miljona kmica izbjeglica koje ćemo mu sve natrpat u tu Njemačku pa eto mu Afrika kad je toliko voli.
2014-04-11
Mali Švabo plaće, popiškio gaće.
Ne da mu general galaktičke konfederacije najvišeg ranga da izvodi gluposti i da se skriva iza oznake eu kako bi protezao svoje interese i nametao svoju volju i radio četvrti rajh na tlu Europe. I onima Francuzima da s time rade šta ih je volja a žele kolonijalnu vojsku s oznakom eu jer nisu nešto dole sad u Africi baš popularni pa bi tili to zamaskirat kroz oznaku eu kao da nisu oni nego eto cijela eu.
NE MERE.
Ne da mu general galaktičke konfederacije najvišeg ranga da izvodi gluposti i da se skriva iza oznake eu kako bi protezao svoje interese i nametao svoju volju i radio četvrti rajh na tlu Europe. I onima Francuzima da s time rade šta ih je volja a žele kolonijalnu vojsku s oznakom eu jer nisu nešto dole sad u Africi baš popularni pa bi tili to zamaskirat kroz oznaku eu kao da nisu oni nego eto cijela eu.
NE MERE.
2014-04-11
Koliko su glupi to je čudo jedno. Talijani su poslali jedan spasilačko medicinski brod ispred Gaze i Francuzi isto tako jedan svoj tamo.
To se moglo stavit i napravit dva broda, spasilačko medicinske misije na moru neborbeni i jedan za Mediteran/ Crveno i Crno more, indijski ocean itd i jedan za Atlantik/Baltik, zapadnu Afriku i iz proračuna eu napravit oba takva broda, plaće posadi, troškovi goriva i održavanja i onda ove dvi vojske odma ne bi imale ovu stavku u vojnom proračunu i ovo bi im bila olakšica.
A ko ( od 27 članica Unije ) će reč da neće poslat medicinsko spasilački brod negdje nekome ako taj ( ta država ) zatraži da EU pošalje ? Pa nitko.
To se moglo stavit i napravit dva broda, spasilačko medicinske misije na moru neborbeni i jedan za Mediteran/ Crveno i Crno more, indijski ocean itd i jedan za Atlantik/Baltik, zapadnu Afriku i iz proračuna eu napravit oba takva broda, plaće posadi, troškovi goriva i održavanja i onda ove dvi vojske odma ne bi imale ovu stavku u vojnom proračunu i ovo bi im bila olakšica.
A ko ( od 27 članica Unije ) će reč da neće poslat medicinsko spasilački brod negdje nekome ako taj ( ta država ) zatraži da EU pošalje ? Pa nitko.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČEKA LI EUROPU NOVI STOGODIŠNJI RAT?
» Juzna Afrika je predlozak za ono sto ceka Europu
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» SAD: II Građanski rat
» Građanski rat u Pakistanu
» Juzna Afrika je predlozak za ono sto ceka Europu
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» SAD: II Građanski rat