Strani radnik je 20 posto skuplji od domaćeg
Page 1 of 1
Strani radnik je 20 posto skuplji od domaćeg
Takva vam je tržišna cijena. I onda kad ga sve naučiš on ti pobjegne u Njemačku.
‘Strani radnik je 20 posto skuplji od domaćeg, a vrlo lako i brzo, bez objašnjenja, napuštaju posao‘
‘Strani radnik je 20 posto skuplji od domaćeg, a vrlo lako i brzo, bez objašnjenja, napuštaju posao‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Strani radnik je 20 posto skuplji od domaćeg
narucit jednog nije isplativo no ako trebas 5-6-10 zboksas negdje u kutiju sibica s opremom iz 80-ih platis minimalac i odrade 70h tjedno isplati se vise od mati platit realnu zaradu legalno na racun drzavi koju kao volis i lizes oltar nediljom pokazno
evo ti njih pohlepnih dogodine organiziraju sindikat oli nauce 7 rici njemackoga pa jadni poduzetnik ponovo najebe... nema druge nego naucit gradjane vujnovine hrvatske da sami odu iza sanka otvore pivo te uracunaju odmah i 15% mance na uslugu zatim operu case prije odlaska , burger i pivo 38€ institut za burger by mate jankovic + 3 hvalospjeva na mrezi danas pere carli a-ha
evo ti njih pohlepnih dogodine organiziraju sindikat oli nauce 7 rici njemackoga pa jadni poduzetnik ponovo najebe... nema druge nego naucit gradjane vujnovine hrvatske da sami odu iza sanka otvore pivo te uracunaju odmah i 15% mance na uslugu zatim operu case prije odlaska , burger i pivo 38€ institut za burger by mate jankovic + 3 hvalospjeva na mrezi danas pere carli a-ha
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ali taj radi, onaj drugi za 20% manju plaću zabušava...
te bolovanje, te puš pauza, te sinoć popio par piva uz tekmu "vatrenih"...
te bolovanje, te puš pauza, te sinoć popio par piva uz tekmu "vatrenih"...
Raj za Srbe na privremenom radu u Hrvatskoj.
ali se trude ljudi, ne mogu griješiti dušu...
mene baš večeras "kod macole" fino uslužila gđa. s filipina, ili tako nešto...
samo sam joj trebao malo bolje objasniti što je štrudel, što jabuka, što višnja, i što znači "tri"...
sve drugo je išlo bez problema...
samo sam joj trebao malo bolje objasniti što je štrudel, što jabuka, što višnja, i što znači "tri"...
Na'prste? Nemoj da te vidi moj rođo...ulica povr' plaže.T. wrote:ali se trude ljudi, ne mogu griješiti dušu...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» Od 1. travnja plin skuplji najmanje 42 posto
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» isilovci s domaćeg terena
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» isilovci s domaćeg terena
Page 1 of 1