ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I Portugal traži da ga rusi oslobode

Go down

I Portugal traži da ga rusi oslobode Empty I Portugal traži da ga rusi oslobode

Post by vili40 28/11/2023, 12:17

Putinov propagandist želi zauzeti članicu NATO-a: "Ne treba nam, ali mi se sviđa"
I Portugal traži da ga rusi oslobode 84d920c9-0dc8-4889-818e-7c8df1cd00b3

RUSKI propagandist blisko povezan s Vladimirom Putinom nedavno je iznio ideju da članica NATO-a postane dio Rusije usred rata u Ukrajini. Tijekom nedavne emisije na državnoj televiziji voditelj Vladimir Solovjov govorio je o Lisabonu, glavnom gradu Portugala, i rekao da postoji razlog zašto bi ta zemlja trebala biti dio Rusije.
"Ne treba nam, ali meni se jako sviđa", rekao je Solovjov kada su ga njegovi gosti pitali zašto bi Rusija željela Portugal. "Negdje morate početi, ja bih čak odabrao Havaje. Nisam vojnik, ali razmišljam onako kako su me učili istaknuti sovjetski vojni zapovjednici, morate ići na prirodne prepreke", rekao je.
U veljači se Jevgenij Satanovski, predsjednik ruskog Instituta za Bliski istok, pojavio na državnom informativnom kanalu Rusija-1 i rekao da bi Moskva trebala vratiti Aljasku od Sjedinjenih Država, rekavši: "Aljaska mora biti ponovno naša."
Guverner Aljaske Mike Dunleavy potom je odgovorio: "Ruskim političarima koji vjeruju da mogu vratiti Aljasku: Sretno."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/putinov-propagandist-zeli-zauzeti-clanicu-natoa-ne-treba-nam-ali-mi-se-svidja/2516234.aspx
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

I Portugal traži da ga rusi oslobode Empty Re: I Portugal traži da ga rusi oslobode

Post by vili40 28/11/2023, 12:19

ludilo još ne popušta
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

I Portugal traži da ga rusi oslobode Empty Re: I Portugal traži da ga rusi oslobode

Post by Sora 28/11/2023, 16:17

zel bi Havaje?
ha ha
nije ni lud Rus
i ja bi :clown

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/11/2023, 20:04

Razumljivo
I Portugal traži da ga rusi oslobode Img_2116

2023-08-31

Back to top Go down

Post by immortal 30/11/2023, 18:55

vili40 wrote:Putinov propagandist želi zauzeti članicu NATO-a: "Ne treba nam, ali mi se sviđa"
I Portugal traži da ga rusi oslobode 84d920c9-0dc8-4889-818e-7c8df1cd00b3

RUSKI propagandist blisko povezan s Vladimirom Putinom nedavno je iznio ideju da članica NATO-a postane dio Rusije usred rata u Ukrajini. Tijekom nedavne emisije na državnoj televiziji voditelj Vladimir Solovjov govorio je o Lisabonu, glavnom gradu Portugala, i rekao da postoji razlog zašto bi ta zemlja trebala biti dio Rusije.
"Ne treba nam, ali meni se jako sviđa", rekao je Solovjov kada su ga njegovi gosti pitali zašto bi Rusija željela Portugal. "Negdje morate početi, ja bih čak odabrao Havaje. Nisam vojnik, ali razmišljam onako kako su me učili istaknuti sovjetski vojni zapovjednici, morate ići na prirodne prepreke", rekao je.
U veljači se Jevgenij Satanovski, predsjednik ruskog Instituta za Bliski istok, pojavio na državnom informativnom kanalu Rusija-1 i rekao da bi Moskva trebala vratiti Aljasku od Sjedinjenih Država, rekavši: "Aljaska mora biti ponovno naša."

Guverner Aljaske Mike Dunleavy potom je odgovorio: "Ruskim političarima koji vjeruju da mogu vratiti Aljasku: Sretno."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/putinov-propagandist-zeli-zauzeti-clanicu-natoa-ne-treba-nam-ali-mi-se-svidja/2516234.aspx
i onda dođem ja i uzmem Rusiju

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 30/11/2023, 18:58

Oholo Mudovski wrote:Razumljivo
iskreno
profinjena ženska ljepota
prirodna ili plastificirana

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 30/11/2023, 19:00

Sora wrote:zel bi Havaje?
ha ha
nije ni lud Rus
razotkrivaš li napokon poremećaje svojih komunista

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 30/11/2023, 19:01

vili40 wrote:ludilo još ne popušta
tek ih uzima

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 1/12/2023, 07:16

immortal wrote:
iskreno
Profinjena "ženska ljepotica" predmnijevam da nije za mir u svijetu, nego navija da Izrael sravni sa zemljom Gazu te da se Ukrajinci bore s Rusima dok ih ne nestane...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 1/12/2023, 11:59

immortal wrote:
iskreno

Profinjeno muško operirano na stotu potenciju i filan hormonima. Je li odradio i vagina-plastiku ili je zadržao alat koji je dobio rođenjem je pitanje.

Portugal - zdra'o.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 1/12/2023, 12:05

immortal wrote:
Sora wrote:zel bi Havaje?
ha ha
nije ni lud Rus
razotkrivaš li napokon poremećaje svojih komunista

Prca liberalno-konzervativne gay ustašoide. Reklo bi se da je bacio govno u dvorište, a muhe k'o muhe odmah u duboki uron naglavce.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics