Ćorić poručio Ruži Tomašić da mu se može napušiti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ćorić poručio Ruži Tomašić da mu se može napušiti
“Meni se možeš napušiti kao i što i bi da sam htio…”
„Ružo, znam da si zvala Stankovića… Zadnji put te opominjem. Možeš laprdati koliko hoćeš. Nevažna je politička karijera… Moja je uspješna i u uzlaznoj je putanji… Tvoja je u zoni sumraka i ideš svome kraju.
Kulturno nema što... U duhu pravaša i kolege Hasnbegovića.
– Istina je da sam dobila takav SMS i to s broja Pere Ćorića. On je sad dio vlasti pa valjda misli da može raditi što želi. Osobno sam kao političarka navikla na razne udarce, ali zadirati u nečiju obitelj, iznositi takve laži o djeci i ići ovako nisko zaista je sramotno.
„Ružo, znam da si zvala Stankovića… Zadnji put te opominjem. Možeš laprdati koliko hoćeš. Nevažna je politička karijera… Moja je uspješna i u uzlaznoj je putanji… Tvoja je u zoni sumraka i ideš svome kraju.
Kulturno nema što... U duhu pravaša i kolege Hasnbegovića.
– Istina je da sam dobila takav SMS i to s broja Pere Ćorića. On je sad dio vlasti pa valjda misli da može raditi što želi. Osobno sam kao političarka navikla na razne udarce, ali zadirati u nečiju obitelj, iznositi takve laži o djeci i ići ovako nisko zaista je sramotno.
Re: Ćorić poručio Ruži Tomašić da mu se može napušiti
http://www.vecernji.hr/hrvatska/pero-coric-teskim-uvredama-i-prijetnjama-na-ruzu-tomasic-1056135
Pa pravo turska ostavstina..glavom i bradom,a i odgojem...
Guest- Guest
hahahah,koji kupleraj:
Razračunavanja i međusobne optužbe na razlomljenoj pravaškoj sceni se nastavljaju. Ivan Strukan, bivši član HSP-a dr. Ante Starčević, nakon ostavke poslao je otvoreno pismo predsjednici stranke Ruži Tomašić u kojem iznosi razloge izlaska iz stranke i teško optužuje vodstvo. Kaže da Ružu Tomašić i Peru Ćorića ucjenjuje Damir Ćosić Roda za koga ima saznanja da je krivotvorio dokumentaciju o poslovnim prostorima, te da je prijetio snimkama s orgija na jahti snimkom na kojoj je glasnogovornica stranke Čuljak i Pero Ćorić. Kaže da je javna tajna da su ljubavnici. Prema Strukanovim tvrdnjama, Roda se hvalio da ima snimke Ruže Tomašić s nekim Željkom u različitim pozama.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ruza-tomasic-ucijenjena-snimkama-seksa-sa-zeljkom-97180
Razračunavanja i međusobne optužbe na razlomljenoj pravaškoj sceni se nastavljaju. Ivan Strukan, bivši član HSP-a dr. Ante Starčević, nakon ostavke poslao je otvoreno pismo predsjednici stranke Ruži Tomašić u kojem iznosi razloge izlaska iz stranke i teško optužuje vodstvo. Kaže da Ružu Tomašić i Peru Ćorića ucjenjuje Damir Ćosić Roda za koga ima saznanja da je krivotvorio dokumentaciju o poslovnim prostorima, te da je prijetio snimkama s orgija na jahti snimkom na kojoj je glasnogovornica stranke Čuljak i Pero Ćorić. Kaže da je javna tajna da su ljubavnici. Prema Strukanovim tvrdnjama, Roda se hvalio da ima snimke Ruže Tomašić s nekim Željkom u različitim pozama.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ruza-tomasic-ucijenjena-snimkama-seksa-sa-zeljkom-97180
vili40-
2015-08-02
Ovi imaju gori rjecnik nego mi na Forumu...
Guest- Guest
I šta se ta smrdljiva babetina išla žaliti drugim političarima
kao da će je oni zaštititi, ili novinari.....aaa, kako ne.
To je za pravaše standardni vokabular, tu joj ni policija
ne može pomoći.
kao da će je oni zaštititi, ili novinari.....aaa, kako ne.
To je za pravaše standardni vokabular, tu joj ni policija
ne može pomoći.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pero coric je sirovina a ne pravas...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pravaši kot pravaši ....
Stribor-
2015-09-22
prozvani Pero Ćorić kaže da je to zaista njegov SMS, ali i da nije riječ ni o kakvoj prijetnji, nego o činu samoobrane.
bilo nas pravasa domoljuba jedno 10-15 ispred lokalne samoposluge kad prosla dva pedera i prijetila puderom...mi se samo branili
bilo nas pravasa domoljuba jedno 10-15 ispred lokalne samoposluge kad prosla dva pedera i prijetila puderom...mi se samo branili
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pravaška posla.
Ta vrst političara nema ni zahvalnosti,niti obraza.
Svak štiti svoje,ali pravaši se naprosto takmiče ko će koga više zajebat.
Obraz im je ,kako bi Gibo rekao,ka rašpa.
Ta vrst političara nema ni zahvalnosti,niti obraza.
Svak štiti svoje,ali pravaši se naprosto takmiče ko će koga više zajebat.
Obraz im je ,kako bi Gibo rekao,ka rašpa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sex&drugs&rr
Sjetim se one afere u sdp-u..don juan dragovan i ekipa :D
Pokvarene strasti :P
2014-04-12
morat cu se uclanit u neku partiju pa da po skupovima lovim partijanerice :Dmaggie13 wrote:Sex&drugs&rr
2014-04-12
au, nego jes ti mozda u nekoj partiji da znam
Pa on je fin, jedino mislim da vas bas ne simpatizira. Ali kaže da ste duhoviti , posebno u tumačenjima nekih povijesnih zbivanja.provocator wrote:
Kulturno nema što... U duhu pravaša i kolege Hasanbegovica
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja sam van svih partija..:DLeviathan2 wrote:nece reci, tctc, i kak znati na koji nacin da te barim :P
Pa rekla sam ti kako cu ti postat frendica.
Dobra coksa,etc..B-)
2014-04-12
Kad se rugaju kockastoglavim desničarima bez mozga teško je osporiti išta uz pojavu ovakvog i sličnih likova...
darth_vader-
2014-04-17
za razliku od tih kocakstih desničara, ovo je prvi put da vidim kocakstu glavu
Guest- Guest
Agitprop radi. Kakve sveze ima Zlatko s ovim?provocator wrote:Kulturno nema što... U duhu pravaša i kolege Hasnbegovića.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruži Tomašić prijete
» OPEC poručio Europskoj uniji da ne može nadomjestiti rusku naftu
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» OPEC poručio Europskoj uniji da ne može nadomjestiti rusku naftu
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 1 of 2