ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haos u Dablinu

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Haos u Dablinu - Page 2 Empty Re: Haos u Dablinu

Post by Eroo 24/11/2023, 10:42

Haos u Dablinu - Page 2 2

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/palili-sve-pred-sobom-i-pljackali-trgovine-mediji-nam-lazu-o-migrantima-deseci-uhicenih-15397708

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:23

YekeYeke wrote:
RayMabus wrote:
YekeYeke wrote:
RayMabus wrote:
YekeYeke wrote:Nije to odgovor na moje pitanje.
Jeste, to je odgovor na tvoje pitanje.

To šta se tebi ono ( odgovor ) ne sviđa nije moj problem.
Neće još Armagedon ali mislim da če biti velikih ratova i klaonica velika  :cleanteeth
To ti i piše ( katastrofe dakle množina ).

Apokalipsa najavljuje katastrofe koje dovode do "kraja povijesti" i dolazak Božjeg kraljevstva.

Mala napomena: Božje kraljevstvo na fizičkoj ravni je savez miroljubljivih svijetova tj dakle galaktička konfederacija.

Đeneral dolazi.
Mora prvo biti ubijeni bilioni ljudi. A to bez nuklearnih bombi ne može se postići. :cleanteeth ovako konvencionalno teško.
Nije uopće stvar u ubijanju ljudi. Vi se sami mlatite i ubijate između sebe. Nemam ja ništa s time. Nisam vas ja natjerao ni nagovorio na to nit nagovaram. Ja sam za mir ( general miroljubljivih svijetova ). Ja sam samo aktivirao Pandorinu kutiju. 

Vidiš ja sam ti prekjučer napisao nešto i sutradan u centru Dublina u Irskoj pokolj i sad će Irska postrožiti ulazak strancima koji nisu iz EU u državu i ostaje ta kopnena masa u Europi koja ima visok standard i sad će sve te mujage i kmice bit prostorno ograničenije i brojčano još ih više doć tamo po kvadratnom metru ( više ljudi a manje prostora koji ih želi primiti ).

To je ratna taktika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:28

Kraljevstvo Božje ili kraljevstvo nebesko jedna je od središnjih tema Isusova propovijedanja. Kršćani pod tim pojmom podrazumijevaju novi Božji svijet, pravi odnos između Boga i ljudi i ljudi međusobno, gdje je ljubav temeljni zakon uz ostale istinske vrijednosti poput miraistine i pobjede nad zlom i grijehom.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Kraljevstvo_Bo%C5%BEje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:31

Apokaliptična otkrivenja obično se prenose kroz snove i vizije (drevni svijet ih nije razlikovao), anđele i nebeska putovanja. 2 Oni služe za povezivanje dva skupa osi: prostorne osi, koja ima Boga i nebesko kraljevstvo gore i ljudski svijet ispod, i vremenske osi sadašnjosti i budućnosti. 2
Otkrivenje stoga pokazuje da Bog vlada vidljivim svijetom i da sadašnji dani vode do posljednjeg vremena u kojem će se božanska pravda izvršiti i Božja vladavina postati vidljiva. 2​ Mitske slike, ukorijenjene u tekstovima iz hebrejske Biblije i bogate simboličkim značenjem, važna su karakteristika žanra. 3
Ostale značajke su transcendentalizam, mitologija, pesimistične kozmološke i povijesne studije, dualizam (uključujući doktrinu o dva doba i podjelu vremena na razdoblja), numerologija (npr. "broj zvijeri" u Apokalipsi). ), afirmacije ekstaze i inspiracija i ezoterija. 4
Uz izuzetak Apokalipse po Ivanu , autori apokaliptičnih djela svoje su knjige objavljivali pod pseudonimima . 5 Danielova knjiga , na primjer, napisana je tijekom drugog stoljeća  prije krista  . C. ali je za protagonista uzeo ime legendarnog Daniela. 6 Pseudonim je možda korišten kako bi se osiguralo prihvaćanje novih djela, kako bi se stvarni autori zaštitili od odmazde, ili zato što su autori doživjeli ono za što su vjerovali da su autentična otkrića od slavne osobe iz prošlosti ili su se poistovjetili s njim i tvrdili da pišu u njeno ime. 
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:32

Otkrivenje stoga pokazuje da Bog vlada vidljivim svijetom i da sadašnji dani vode do posljednjeg vremena u kojem će se božanska pravda izvršiti i Božja vladavina postati vidljiva.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:33

General galaktičke konfederacije najvišeg ranga ti je u osnovi inkarnirani anđeo Pravednik.

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.

ĐENERAL DOLAZI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:34

RayMabus wrote:I onda tako imaš tamo te četiri zemlje, Njemačka, Francuska, Belgija i Nizozemska i možemo dodat još i Austriji te eventualno Dansku i također postoji taj mali Luksemburg i sad to fino kopnena masa i visok standard i samo im trpaš.

Pa se javi ta krajnja desnica koja jača itd i svi se prave pametni kako su oni divni i krasni s tim sistemom i onda im odjednom počmu navaljivat te nekakve kmice i mujage šta uopće ne liče na Europljane a kamo li zapadnoeuropljane.

I onda im ništa nije jasno samo shvačaju da to moraju zaustavit jer nevalja toliko. A štaš ti zaustavit kad ti je idućih 25 godina najmanje demografija cici krep. Ne može se vrijeme vratit unatrag pa naknadno pravit djecu da bi ih ti imao u sadašnjosti.

Zamka.

I cap.

Ode glava.

I tako ode glava. Glava ti se kotrlja niz stepenice.

Dnevnik galaktičkog generala: Emanicipacija uništena.

Haos u Dablinu - Page 2 RbTcyU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:35

RayMabus wrote:

Imate izbore u Hrvatskoj svako četiri godine pa birajte šta vam paše. Kakav narod takva vlast.

Rekao sam ti ovdje već da ja znam odakle se ta ideologija proširila na istok Europe dakle došla i kod nas a kod mene je jedna od mojih najčešćih taktika koje rabim: napad je najbolja obrana i sad ja dolazim u njihovu kuću da ih uništim i tako otklonim tu ideologiju i iz Hrvatske.

Stvar je u tome šta je ta jezgra emancipacije u gradovima zapadne Europe odakle se ta ideologija širi na ostatak Europe. I sad ćete baš tu u te gradove zapadne Europe dobiti napad pešadijom, kmicama i mujagama. Napad je najbolja obrana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:35

RayMabus wrote:
YekeYeke wrote:
Šta je cilj jebo ga ti? 
Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:36

RayMabus wrote:
YekeYeke wrote:
Šta je cilj jebo ga ti? 
Kraj svijeta (smak svijetasud svijetasusvita) ili grecizam apokalipsa (starogrčki ἀποκάλυψις (apokalipsis) = otkriće) označava tematski poseban dio religiozne literature u kojoj je "sudnji dan" ili "potop svijeta" u središtu pozornosti. Proročki i vizionarski, Apokalipsa najavljuje katastrofe koje dovode do "kraja povijesti" i dolazak Božjeg kraljevstva.

Mala napomena: Božje kraljevstvo na fizičkoj ravni je savez miroljubljivih svijetova tj dakle galaktička konfederacija.

Đeneral dolazi.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:39

Otkrivenje stoga pokazuje da Bog vlada vidljivim svijetom i da sadašnji dani vode do posljednjeg vremena u kojem će se božanska pravda izvršiti i Božja vladavina postati vidljiva.

--

General galaktičke konfederacije najvišeg ranga ti je u osnovi inkarnirani anđeo Pravednik.

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.

--

Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:41

Prevedeno: Najebali ste.

Đeneral je aktivirao Pandorinu kutiju.

Haos u Dablinu - Page 2 2Q==

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 11:46

Sad ćete dobit po guzici.

Rekao sam vam da ću vam uništiti taj truli sistem ako mi još jednom instalirate tog Komšića.

Oćete Komšića ?

EVO SAD ĆETE GA DOBIT.

KUKAT ĆE VAM MAJKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 12:04

Kontroverzni borac koji ponekad teško kontrolira svoju eksplozivnu narav Conor McGregor napisao je u srijedu i četvrtak niz tweetova o popustljivoj politici irske vlade prema migrantima i ‘proglasio rat‘.

Požalio se između ostalog da nerezidenti mogu glasati na izborima u Irskoj.
- SAD dopušta glasanje nerezidentima? Posjetitelji mogu glasovati? Mogu li sada doletjeti i prijaviti glas na izborima u Sjedinjenim Državama? Sigurno ne. Međutim, sadašnja vlada Irske to predlaže. Sramota! Šteta! Pognite svoje glave od srama! Radni čovjek je pravi heroj! Irska, mi smo u ratu. Ne dopustite da se irska imovina preuzme nenajavljeno. To je rat, poručio je na X-u McGregor.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/je-li-najkontroverzniji-borac-danasnjice-zapalio-iskru-nemira-u-dublinu-pogledajte-sto-je-jucer-napisao-na-x-u-15397780

:coffee
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 12:08

Sad pošto je Irska otok i zabačeni su a na otoku kad se desi neko sranje to je odma alarm jer su oni prostorno ograničena zajednica .... sad će poostrožit zakone o ovim Arapima i tom ekipom i onda neće više to da im dolazi na otok i svi migranti ( kmice i mujage ) će napasti ovu kopnenu masu na zapadu Europe.

Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam skinuo prošle godine ljevičarsku vladu u Švedskoj uz taj šta je na onom sastanku EU podržala Komšića a Hrvatskoj rekla da odjebe jer su i oni isto odvojeni od te kopnene mase i neće ova nova desna vlada dat kmicama i mujagama da idu dalje sjevernije od Njemačke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 13:28

Ja vam inače nikad ne gubim ratove.

Inkarnirani anđeo Pravednik : Bog i batina na fizičkoj ravni , sprovoditelj božje pravde i njegov autoritet.

Sve ću vam uzeti.

Rekao sam va ćete zbog Komšića ako ga vidim opet tamo plivati u moru krvi a to znači da ću vam uništiti taj truli sistem.

Ne možeš napraviti omlet ako ne razbiješ jaje.

Stvaramo novi svijet.

Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.

Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 13:41

Haos je samo red koji ljudi ne razumiju.

Ja nisam to ljudi nego anđeoska hijerarhija. Dakle ja ga razumijem.

Objašnjenje toga šta se dešava:

Sad će Irska koja je udaljeni otok poostrožit dozvole za dobijanje radne dozvole i ulazak u zemlju i onda neće svatko iz te EU moći tamo.

Dakle sužavamo im prosor i sad ćemo udarit novi napad kmicama i mujagama na ovu kopnenu masu u zapadnoj Europi koja ima veći standard i di te mujage i kmice žele doći u potrazi za boljim životom.

Više mujaga i kmica a manji prostor u koji ti isti mogu doći.

Šta bi to moglo bit ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 13:43

RayMabus wrote:Haos je samo red koji ljudi ne razumiju.

Ja nisam to ljudi nego anđeoska hijerarhija. Dakle ja ga razumijem.

Objašnjenje toga šta se dešava:

Sad će Irska koja je udaljeni otok poostrožit dozvole za dobijanje radne dozvole i ulazak u zemlju i onda neće svatko iz te EU moći tamo.

Dakle sužavamo im prostor i sad ćemo udarit novi napad kmicama i mujagama na ovu kopnenu masu u zapadnoj Europi koja ima veći standard i di te mujage i kmice žele doći u potrazi za boljim životom.

Više mujaga i kmica a manji prostor u koji ti isti mogu doći.

Šta bi to moglo bit ?
I onda tako imaš tamo te četiri zemlje, Njemačka, Francuska, Belgija i Nizozemska i možemo dodat još i Austriji te eventualno Dansku i također postoji taj mali Luksemburg i sad to fino kopnena masa i visok standard i samo im trpaš.

Pa se javi ta krajnja desnica koja jača itd i svi se prave pametni kako su oni divni i krasni s tim sistemom i onda im odjednom počmu navaljivat te nekakve kmice i mujage šta uopće ne liče na Europljane a kamo li zapadnoeuropljane.

I onda im ništa nije jasno samo shvačaju da to moraju zaustavit jer nevalja toliko. A štaš ti zaustavit kad ti je idućih 25 godina najmanje demografija cici krep. Ne može se vrijeme vratit unatrag pa naknadno pravit djecu da bi ih ti imao u sadašnjosti.

Zamka.

I cap.

Ode glava.

I tako ode glava. Glava ti se kotrlja niz stepenice.

Dnevnik galaktičkog generala: Emanicipacija uništena.

Haos u Dablinu - Page 2 RbTcyU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 15:21

Ovo je popis članova Europskog parlamenta iz Irske izabranih na izborima za Europski parlament 2019. godine 

Popis članova Europskog parlamenta za Irsku, 2019.–2024
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 15:23

Nigdje krajnje desnice.

Ovaj desni centar im predvodi peder dakle to uopće nije desnica nego ljevica.

5 članova pederske desnice, četiri člana krajnje ljevice, dva člana zelenih i dva člana liberala.

I još se čude ?

Kakav narod takva vlast.

AJMOOOO TRRRPPPPAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Last edited by RayMabus on 24/11/2023, 15:30; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/11/2023, 15:28

Haos u Dablinu - Page 2 1280px-EU_2020.svg

https://en.wikipedia.org/wiki/Member_of_the_European_Parliament

Budete vi malo glasali drukčije pa će eu parlament u idućem sazivu biti više plav.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics