Spam3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1
Re: Spam3
Bože sačuvaj.
Pošto imam psihologiju u malom prstu i dovoljan mi je jedan pogled na nekoga onda ovako: razbarušena kosa znači da su mu uzor Trump i Boris Jhonson.
Pogled iz očiju i fanatizam kad priča o obračunu s ljevičarima ...strava.
Lik koliko vidim ima diplome iz ekonomije a da nije glup jasno je po tome šta spominje suradnju s SAD i Izraelom. Izrael ekonomski je nekakva Grčka tako da je čudno zašto njega veže uz SAD al očito je da nije glup pa da ne zna tko drži kapital i SAD tj Židovi a njemu tribaju pare i ovako u ovoj situaciji daje otvorenu podršku Izraelu kao predsjednik Argentine u zamjenu da mu MMF i SAD daju pare koje njemu i njegovoj državi očajnički tribaju. Dakle lik uopće nije glup. Inteligentan je.
Al brajo moj ovo će bit šou program i kokice kad vidiš ovaj pogled i s kolikim žarom on napada leftarde i uopće nema dlake na jeziku a gore razbarušena kosa ( namjerno, kažem lik nije glup ) dakle uzor su mu Trump i Boris Jhonson.
I ne čudim se šta mu je Trump odma čestitao.
Brajo ovo će bit cirkus Kolorado. Šou program. Al jako je inteligentan. Lik uopće nije GLUP.
Uglavnom ono šta je meni ovdje puno bitnije u ovom upisu je da su Palestinci NAJEBALI šta se ovog pajde tiče.
Ovi će se izasrat po toj Palestini tj već je jer najavljuje otvoreno suradnju s Izraelom ( SAD i Izrael ) jer mu očajnički trebaju židovske pare.
Zna točno šta radi.
Pošto imam psihologiju u malom prstu i dovoljan mi je jedan pogled na nekoga onda ovako: razbarušena kosa znači da su mu uzor Trump i Boris Jhonson.
Pogled iz očiju i fanatizam kad priča o obračunu s ljevičarima ...strava.
Lik koliko vidim ima diplome iz ekonomije a da nije glup jasno je po tome šta spominje suradnju s SAD i Izraelom. Izrael ekonomski je nekakva Grčka tako da je čudno zašto njega veže uz SAD al očito je da nije glup pa da ne zna tko drži kapital i SAD tj Židovi a njemu tribaju pare i ovako u ovoj situaciji daje otvorenu podršku Izraelu kao predsjednik Argentine u zamjenu da mu MMF i SAD daju pare koje njemu i njegovoj državi očajnički tribaju. Dakle lik uopće nije glup. Inteligentan je.
Al brajo moj ovo će bit šou program i kokice kad vidiš ovaj pogled i s kolikim žarom on napada leftarde i uopće nema dlake na jeziku a gore razbarušena kosa ( namjerno, kažem lik nije glup ) dakle uzor su mu Trump i Boris Jhonson.
I ne čudim se šta mu je Trump odma čestitao.
Brajo ovo će bit cirkus Kolorado. Šou program. Al jako je inteligentan. Lik uopće nije GLUP.
Uglavnom ono šta je meni ovdje puno bitnije u ovom upisu je da su Palestinci NAJEBALI šta se ovog pajde tiče.
Ovi će se izasrat po toj Palestini tj već je jer najavljuje otvoreno suradnju s Izraelom ( SAD i Izrael ) jer mu očajnički trebaju židovske pare.
Zna točno šta radi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ne bi me ni čudilo.
Ja sam ipak samo anđeo, glasnik Bogova, tako da ja ne znam sve.
Bog je glavni. Ja na neki način samo prenosim ( Bog je uvijek i svugdje a kreiranjem mene u osnovi je napravio entitet koji se može inkarnirati za razliku od njega jer je on prevelik entitet za tako šta i u osnovi smo povezani tako da ja balim i vičem al on je namjerno napravio ovakvog da vam tipka šta je on već davno isplanirao a to znači i ovakvog jednog dakle mene osobno koji reagira na nešto jer sam njegova ciljana kreacija upravo iz tog razloga da vam netko otipka kad mu pukne film i onda to kreće ).
Ne bi me vjeruj mi ništa iznenadilo ni da ima naše korijene.
Ja sam podržao napad na Hamas ( jer su to SDA dakle Komšičevci ) i Hrvatska je tako glasala pa ni ovaj pajdo sad da izroni i da ispadne da ima veze s nama ne bi bilo ništa čudno osim šta jebe kolektivitet južno američkih tj latinskih država u podrščci Hamasu tj balijama u BiH.
Ja sam ipak samo anđeo, glasnik Bogova, tako da ja ne znam sve.
Bog je glavni. Ja na neki način samo prenosim ( Bog je uvijek i svugdje a kreiranjem mene u osnovi je napravio entitet koji se može inkarnirati za razliku od njega jer je on prevelik entitet za tako šta i u osnovi smo povezani tako da ja balim i vičem al on je namjerno napravio ovakvog da vam tipka šta je on već davno isplanirao a to znači i ovakvog jednog dakle mene osobno koji reagira na nešto jer sam njegova ciljana kreacija upravo iz tog razloga da vam netko otipka kad mu pukne film i onda to kreće ).
Ne bi me vjeruj mi ništa iznenadilo ni da ima naše korijene.
Ja sam podržao napad na Hamas ( jer su to SDA dakle Komšičevci ) i Hrvatska je tako glasala pa ni ovaj pajdo sad da izroni i da ispadne da ima veze s nama ne bi bilo ništa čudno osim šta jebe kolektivitet južno američkih tj latinskih država u podrščci Hamasu tj balijama u BiH.
2014-04-11
Borića u Čileu sam ja instalirao.
Ima tema o tome.
Da se poserem CIA u usta i američkoj mornarici jer Čile ima dugu obalu.
Pisao sam o tome i prije rezultata samih izbora šta mi je cilj.
Ima tema o tome.
Da se poserem CIA u usta i američkoj mornarici jer Čile ima dugu obalu.
Pisao sam o tome i prije rezultata samih izbora šta mi je cilj.
2014-04-11
Evo :
[size=13]Najavio sam već prije godinu dana da im idemo uzet Čile jer ima dugu obalnu granicu i sad će američka mornarica popizdit jer ćemo ovdje stacionirat Kinu.
Krenili na Bosnu da izbace Ruse a sad će morat svi trčat na Pacifik.
A general jbga.
Sad je panika u Pentagonu.
Dobili su pogodak u zgradu kad je bio onaj napad na kule blizance u New Yorku i opet nisu shvatili poruku.
Poruka je : Moj tata ima veći kurac od tvog tate ( američka vlada i negativni vanzemaljci )
[/size]
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49681-hrvat-boric-novi-je-predsjednik-cilea-protukandidat-ga-nazvao-i-cestitao-mu
'Hrvat Boric novi je predsjednik Čilea! Protukandidat ga nazvao i čestitao mu''
by RayMabus Mon 20 Dec - 0:31[size=13]Najavio sam već prije godinu dana da im idemo uzet Čile jer ima dugu obalnu granicu i sad će američka mornarica popizdit jer ćemo ovdje stacionirat Kinu.
A general jbga.
Dobili su pogodak u zgradu kad je bio onaj napad na kule blizance u New Yorku i opet nisu shvatili poruku.
Poruka je : Moj tata ima veći kurac od tvog tate ( američka vlada i negativni vanzemaljci )
[/size]
https://www.ex-iskon-pleme.com/t49681-hrvat-boric-novi-je-predsjednik-cilea-protukandidat-ga-nazvao-i-cestitao-mu
2014-04-11
[size=13]
Za one koji ne znaju šta znači ova moja poštapalica Moj tata ima veći kurac od tvog tate : Ja sam anđeo, moj tata je Bog.
[/size]
Za one koji ne znaju šta znači ova moja poštapalica Moj tata ima veći kurac od tvog tate : Ja sam anđeo, moj tata je Bog.
[/size]
2014-04-11
by RayMabus Thu 16 Dec - 17:25
Za tri dana izbori. Vidit ćemo šta će bit. Protukandidat sin od naciste koji se školova kod CIA i pomaga Pinoćeta.
Ovaj naš komunjara će dovest Ruse i Kineze i izbacit CIA iz Čilea.
Napad je najbolja obrana.
Brodovi ne lete a američka vojska koja je u službi negativaca će sad morat u južni Pacifik.
Daleko od Bosne ha ha ha
Samo ih odvućeš na drugi kraj.
Brodovi ne lete. Čak ni u svemiru osim ako nemaju crvotočinu za premostit udaljenosti.
Onda kad ih želiš negdje oslabit onda im odvučeš flotu na drugi kraj svemira nekim trikom.
U Bosni ne msilim ratovat protiv Amera al ću im odvuć mornaricu na Pacifik i onda će se morat više oslanjat na Hrvatsku i Europu a to znači promjena izbornog zakona ako želiš Bosnu.
Za tri dana izbori. Vidit ćemo šta će bit. Protukandidat sin od naciste koji se školova kod CIA i pomaga Pinoćeta.
Brodovi ne lete a američka vojska koja je u službi negativaca će sad morat u južni Pacifik.
Daleko od Bosne ha ha ha
Brodovi ne lete. Čak ni u svemiru osim ako nemaju crvotočinu za premostit udaljenosti.
Onda kad ih želiš negdje oslabit onda im odvučeš flotu na drugi kraj svemira nekim trikom.
U Bosni ne msilim ratovat protiv Amera al ću im odvuć mornaricu na Pacifik i onda će se morat više oslanjat na Hrvatsku i Europu a to znači promjena izbornog zakona ako želiš Bosnu.
2014-04-11
Ovo neka vas ne zbuni: svi ste vi djeca Božja tj njegova kreacija.RayMabus wrote:[size=13]
[/size]
No anđeli su mu izravni potomci. Vi obični smrtnici bi mu onda recimo bili više kao unuci dakle ipak koljeno niže.
Ja sam mu izravni sin.
Zato ovo moje: Moj tata ( Bog Kreator ) ima veći kurac od vašeg tate ( od vas tamo, nekakvih vlada na nekoj planeti kurac palac nebitni ).
Ja sam njegov sin.
2014-04-11
E jbga sad mi je žao šta sam se raspisao jer me Yoda zamolio da ne postam galaktičku ovo ono i miljon postova za redom.
Oholo mudovski je "kriv".
Povlači me za jezik. Postavlja pitanja na koja ja onda kulture radi moram odgovarati.
Oholo mudovski je "kriv".
Povlači me za jezik. Postavlja pitanja na koja ja onda kulture radi moram odgovarati.
2014-04-11
Stavija sam naknadno riječ kriv u navodnike i stavio osmijeh iza toga.Oholo Mudovski wrote:Nemoj ti svaljivat na mene. Lipo sam ti reka.da.središ kod svojih iz federacije da provjere ovu Lučićku.RayMabus wrote:E jbga sad mi je žao šta sam se raspisao jer me Yoda zamolio da ne postam galaktičku ovo ono i miljon postova za redom.
Oholo mudovski je kriv.
A ti se raspisa po stranice bez odgovora. Moga si mi fino reč odjebi i gotovo...
Tehnički gledano povuka si me za jezik pa sam ti odgovorio.
Ajmo dalje.
Pavelić na čelu Argentine.
Koji cirkus jbte. Bog stvarno ima smisla za humor. Šou program. Da Pavelićev praunuk nešto ovo ono.
2014-04-11
A izgleda da pajdo stvarno ima hrvatske korjene.
I da ne voli balije jer mu triba židovski novac.
Mislim da ćemo šta se tiče državnih odnosa imati skroz ok odnose.
I da ne voli balije jer mu triba židovski novac.
Mislim da ćemo šta se tiče državnih odnosa imati skroz ok odnose.
2014-04-11
Ovaj nije vojno zanimljiv.
Zanimljiv je Izraelu jer im on sad dođe kao kec na desetku jer će razbit zajedništvo među ljevičarskim latinoameričkim vladama i snažno podržavat Izrael dakle i SAD jer mu tribaju židovske pare.
Zanimljiv je Izraelu jer im on sad dođe kao kec na desetku jer će razbit zajedništvo među ljevičarskim latinoameričkim vladama i snažno podržavat Izrael dakle i SAD jer mu tribaju židovske pare.
2014-04-11
Zašto je meni Čile bio vojno zanimljiv objašnjeno je poviše:
Najavio sam već prije godinu dana da im idemo uzet Čile jer ima dugu obalnu granicu i sad će američka mornarica popizdit jer ćemo ovdje stacionirat Kinu.
A general jbga.
Najavio sam već prije godinu dana da im idemo uzet Čile jer ima dugu obalnu granicu i sad će američka mornarica popizdit jer ćemo ovdje stacionirat Kinu.
A general jbga.
2014-04-11
I ovdje:
Daleko od Bosne ha ha ha
Daleko od Bosne ha ha ha
2014-04-11
Sad će se i Kinezi morat malo jače angažirat oko Borića kad su ispušili Argentinu jer bez litija nema e-autića a Bolivija nema izlaz na more.
Dakle ako izgube Čile Kina je pušiona.
I sad će se oni i američka mornarica guzlat dole u jugoistočnom Pacifiku oko toga čiji je Čile.
Odvućeni na drugi kraj svijeta.
Vojni plan uspiješan.
Idemo dalje.
Dakle ako izgube Čile Kina je pušiona.
I sad će se oni i američka mornarica guzlat dole u jugoistočnom Pacifiku oko toga čiji je Čile.
Odvućeni na drugi kraj svijeta.
Vojni plan uspiješan.
Idemo dalje.
2014-04-11
U šupku svijeta ploviš
ribice loviš
jugoistočni Pacifik te vreba
litij tebi treba
---
GF5 posvetio pjesmicu kineskoj i američkoj mornarici
lijepo mi se zabavite dole
Navijam za obje strane pojednako.
ribice loviš
jugoistočni Pacifik te vreba
litij tebi treba
---
GF5 posvetio pjesmicu kineskoj i američkoj mornarici
lijepo mi se zabavite dole
Navijam za obje strane pojednako.
2014-04-11
Spam3
A baš lijepa pjesmica zar ne ?
Brat Xi je popizdeo na čisto. Ostane li i bez Čilea a Bolivija ni nema izlaz na more ostat će i bez litija uopće a bez njega nema ni e-autića.
Morat će poslat flotu dole.
Brat Xi je popizdeo na čisto. Ostane li i bez Čilea a Bolivija ni nema izlaz na more ostat će i bez litija uopće a bez njega nema ni e-autića.
Morat će poslat flotu dole.
2014-04-11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1