Armenci definitivno mijenjanju stranu: Ukrajincima šalju svoje raketne sisteme
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Armenci definitivno mijenjanju stranu: Ukrajincima šalju svoje raketne sisteme
Meni nisu. Jebe mi se za njih. Nema Hrvatska ništa s njima. Nismo vezani nikakvim vojnim il nekim drugim ugovorima.
Šta se mene osobno tiče oni su meni na razini Zimbavea. Jedno veliko ništa.
Šta se mene osobno tiče oni su meni na razini Zimbavea. Jedno veliko ništa.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Armenci definitivno mijenjanju stranu: Ukrajincima šalju svoje raketne sisteme
Putin je uoči puta u Minsk, na sastanku sa vladom, pokrenuo temu formiranja jedinstvenog sistema protivvazdušne odbrane zemalja ODKB. On je izrazio spremnost Moskve da nastavi i završi ovaj posao. Predsednik Rusije je rekao da su dva diviziona ruskih PVO sistema S-300, odnosno osam lansera, već isporučena u Tadžikistan. Očekuje se da će na sastanku učestvovati svi lideri zemalja u asocijaciji, osim premijera Jermenije Nikole Pašinjana. Kremlj je izrazio žaljenje zbog njegovog odbijanja da dođe u Minsk. Istovremeno, Moskva očekuje da će Jerevan nastaviti da radi u okviru ODKB, dodao je Peskov. Organizacija ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB) uključuje šest država: Rusiju, Jermeniju, Belorusiju, Kazahstan, Kirgistan i Tadžikistan.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» USA donira Hrvatskoj raketne sisteme Patriot.
» Kina će od Rusije kupiti lovce Su-35, raketne sisteme S-400 i rakete protiv brodova
» Njemačka i USA će povući svoje Patriot sisteme iz Turske !?
» Iran prikazao snimke podzemne raketne baze
» Od Francuske kupujemo "mistral", radare i elektronske sisteme
» Kina će od Rusije kupiti lovce Su-35, raketne sisteme S-400 i rakete protiv brodova
» Njemačka i USA će povući svoje Patriot sisteme iz Turske !?
» Iran prikazao snimke podzemne raketne baze
» Od Francuske kupujemo "mistral", radare i elektronske sisteme
Page 2 of 2