otisao , sad sanitarni problem bosne
Page 1 of 1
otisao , sad sanitarni problem bosne
BRANIMIR Glavaš je na svom Facebook profilu objavio da je napustio Hrvatsku i otišao u BiH. To je potvrdio i za portal 24sata te poručio da nije pobjegao.
"Imam dvije putovnice. Ne želim više živjeti u Hrvatskoj. Ja sam ovu državu stvarao, ali nisam je zamišljao ovakvu kad sam stavljao glavu na panj. Nemaju niti jednog dokaza. Ovo je politička namještaljka. Nemam namjeru odslužiti ni jednog dana u zatvoru", kazao je Glavaš za 24sata.
Uz objavu na Fejsu da se nalazi u Drinovcima, Glavaš je napisao: "Za svaki slučaj. Što je budali i sucu u glavi nikada se ne zna".
Podsjetimo, Glavaš je nedavno na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina za ratne zločine. Tada mu nisu odredili istražni zatvor zbog odluke Ustavnog suda iz 2015. prema kojoj je Glavaš već odslužio dio kazne.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/glavas-otisao-sam-u-bih/2512640.aspx
"Imam dvije putovnice. Ne želim više živjeti u Hrvatskoj. Ja sam ovu državu stvarao, ali nisam je zamišljao ovakvu kad sam stavljao glavu na panj. Nemaju niti jednog dokaza. Ovo je politička namještaljka. Nemam namjeru odslužiti ni jednog dana u zatvoru", kazao je Glavaš za 24sata.
Uz objavu na Fejsu da se nalazi u Drinovcima, Glavaš je napisao: "Za svaki slučaj. Što je budali i sucu u glavi nikada se ne zna".
Podsjetimo, Glavaš je nedavno na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina za ratne zločine. Tada mu nisu odredili istražni zatvor zbog odluke Ustavnog suda iz 2015. prema kojoj je Glavaš već odslužio dio kazne.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/glavas-otisao-sam-u-bih/2512640.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: otisao , sad sanitarni problem bosne
Zakonodavci znaju da se i oni mogu naći u Glavaševoj situaciji pa Bosnu doživljavaju kao stratešku dubinu ako netko otvori crnu knjigu na stranicu s njihovim aferama...
čekamo da marc napiše kolumnu.
moram potražit bosanske korjene pa za svaki slučaj.
ova zločinačka je nadjebala svu mafiju.
2014-12-30
Re: otisao , sad sanitarni problem bosne
objavi da i ja pročitamveber wrote:čekamo da marc napiše kolumnu.
čije bosanske korjene tražiš- svoje ili misliš nešto kao "bosanska mafija"
2014-04-16
Similar topics
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svedjani se dogovorili i napravili sanitarni koridor
» Njemačka biskupija sprovela sanitarni koridor domoljubima
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» svedjani se dogovorili i napravili sanitarni koridor
» Njemačka biskupija sprovela sanitarni koridor domoljubima
Page 1 of 1