stanković i nastrane potrebe nehrvata
Page 1 of 1
stanković i nastrane potrebe nehrvata
Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić gošća je kod Aleksandra Stankovića gdje su pričali o ratu Izraela i Hamasa te ponašanju Hrvatske u sukobu na Bliskom istoku.
"Činjenica je da se holokaust u Hrvatskoj dogodio. I s tog stajališta, povijesno gledano, zakone koje smo donijeli, primjerice kada se radi o povratu imovine, započinje od 1945. na dalje, u Jugolsavenskom razdoblju. Ljudi kojima je oduzeta imovina i koji su ubijeni za vrijeme Drugog svjetskog rata, tu nema povratka. Tim ljudima je učinjena ogromna nepravda i užas samog holokausta i oni negdje moraju dobiti satisfakciju", naglašava Pusić.
"Simbolički povrat je i učinjen židovskoj općini, no puno familija je istrebljeno od Ustaša. Ako pogledamo način na koji se Njemačka suočava s tim, mogli bismo se naučiti u najmanju ruku pristojnosti", napomenula je.
U našem državnom vrhu pogledi su različiti, nastavio je Stanković. Ističe kako naš predsjednik govori da "mi nemamo nikakve komplekse te da nismo proganjali Židove u Drugom svjetkom ratu". Stanković se pita tko je odgovoran za to da je velika većina Židova smaknuta s naših područja."Činjenica je da se holokaust u Hrvatskoj dogodio. I s tog stajališta, povijesno gledano, zakone koje smo donijeli, primjerice kada se radi o povratu imovine, započinje od 1945. na dalje, u Jugolsavenskom razdoblju. Ljudi kojima je oduzeta imovina i koji su ubijeni za vrijeme Drugog svjetskog rata, tu nema povratka. Tim ljudima je učinjena ogromna nepravda i užas samog holokausta i oni negdje moraju dobiti satisfakciju", naglašava Pusić.
"Simbolički povrat je i učinjen židovskoj općini, no puno familija je istrebljeno od Ustaša. Ako pogledamo način na koji se Njemačka suočava s tim, mogli bismo se naučiti u najmanju ruku pristojnosti", napomenula je.
Bože čuvaj svoj narod u cijelom svijetu.
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
Re: stanković i nastrane potrebe nehrvata
... ove leftarda prvim letom poslati u gazu ili kabul
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
immortal likes this post
Mi nismo ustvari imali ništa protiv Židova. Mi smo si samo htjeli riješiti srpsko pitanje.
Međutim, Hitler nam je rekao: "Dobro, možete Srbe, ali ako ćete i Židove s njima."
I što smo mogli?
Međutim, Hitler nam je rekao: "Dobro, možete Srbe, ali ako ćete i Židove s njima."
I što smo mogli?
crvenkasti-
2014-04-17
nitko nema hrabrosti postaviti isto pitanje rusima (najveći pogrom židova u povijesti), njemcima ili ostalim narodima europecrvenkasti wrote:Mi nismo ustvari imali ništa protiv Židova. Mi smo si samo htjeli riješiti srpsko pitanje.
I što smo mogli?
nego se još trpaju EU facama (srbi)
koji narod pripada slobodnim zidarima... židovi
tko je protiv niih.. svi ostali
zašto se onda nameću njihova pravila širom zapadnog svijeta
jer su nas sve ostale nadišli po našim državama
2014-04-16
crvenkasti wrote:Mi nismo ustvari imali ništa protiv Židova. Mi smo si samo htjeli riješiti srpsko pitanje.
Međutim, Hitler nam je rekao: "Dobro, možete Hrvate,ali ako ćete i Židove s njima."
I što smo mogli?Nista.Ispunili zelju Hitlera.Srbija prva u Rajhu ociscena od Zidova.Sa Hrvatima nesto teze ide.Ne daju se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Besramno antihrvatsko djelovanje nehrvata u Hrvatskoj
» Sta li ga naprica Deki Stankovic
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
» STANKOVIĆ JE UDARNA VEST U NEMAČKOJ
» Sud na Floridi zabranio uzgajanje povrća za vlastite potrebe
» Sta li ga naprica Deki Stankovic
» BiH nema novca za potrebe u slučaju katastrofa
» STANKOVIĆ JE UDARNA VEST U NEMAČKOJ
» Sud na Floridi zabranio uzgajanje povrća za vlastite potrebe