Željku Babiću se uistinu ukazao Isus
Page 1 of 1
Željku Babiću se uistinu ukazao Isus
http://net.hr/sport/babicu-se-ukazao-prijatelj-isus-kostao-hrvatsku-finala/
“Moram reći ono što osjećam, ovo je čudo iz Međugorja. Zahvaljujem svom prijatelju Isusu...”, ispalio je Babić u kamere RTL-a.
I onda mu se uistinu, dva dana kasnije, Isus ukazao na terenu.
Samo dva dana kasnije španjolski reprezentativac imena Antonio Jesus Garcia proglašen je najboljim igračem polufinalne utakmice koju je Hrvatska izgubila s 33:29.
“Moram reći ono što osjećam, ovo je čudo iz Međugorja. Zahvaljujem svom prijatelju Isusu...”, ispalio je Babić u kamere RTL-a.
Samo dva dana kasnije španjolski reprezentativac imena Antonio Jesus Garcia proglašen je najboljim igračem polufinalne utakmice koju je Hrvatska izgubila s 33:29.
Last edited by provocator on 30/1/2016, 23:14; edited 1 time in total (Reason for editing : uuuuuuuuuuuuuu)
Re: Željku Babiću se uistinu ukazao Isus
Sta je je
A ponijelo ga,žar borbe..... ali mislim da su zaslužni igrači svojim radom i zalaganjem ,a vjeru tu ne bi miješao......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Samo digneš li glavu, vdjećeš i ti svoga Boga...provocator wrote:http://net.hr/sport/babicu-se-ukazao-prijatelj-isus-kostao-hrvatsku-finala/
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Naravno da ne.v_vlado wrote:A ponijelo ga,žar borbe..... ali mislim da su zaslužni igrači svojim radom i zalaganjem ,a vjeru tu ne bi miješao......
Zbog čega bi Isus bio na ičijoj strani u takvoj stvari kao što je sport?
Mislim da je sport jedina stvar u koju se Bog ne mješa,jer to onda ne bi bilo fer. Zaista ne bi bilo fer.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Objasni ti to Babiću... Njemu se ipak dogodilo čudo neviđeno.jastreb wrote:Naravno da ne.v_vlado wrote:A ponijelo ga,žar borbe..... ali mislim da su zaslužni igrači svojim radom i zalaganjem ,a vjeru tu ne bi miješao......
Mislim da je sport jedina stvar u koju se Bog ne mješa,jer to onda ne bi bilo fer. Zaista ne bi bilo fer.
I tebi se povremeno ukaže Staljin, jbga...Jel' ima rogove?provocator wrote:Objasni ti to Babiću... Njemu se ipak dogodilo čudo neviđeno.jastreb wrote:Naravno da ne.v_vlado wrote:A ponijelo ga,žar borbe..... ali mislim da su zaslužni igrači svojim radom i zalaganjem ,a vjeru tu ne bi miješao......
2014-04-23
Yebo te Staljin u dupe rosno. Meni se s vremena na vrijeme ukaže jedino Tito ali nisam jedini... Evo i vama desničarima svako malo se ukazuje i kvari vam miran san.
samo kopitaEro wrote:I tebi se povremeno ukaže Staljin, jbga...Jel' ima rogove?provocator wrote:Objasni ti to Babiću... Njemu se ipak dogodilo čudo neviđeno.jastreb wrote:Naravno da ne.v_vlado wrote:A ponijelo ga,žar borbe..... ali mislim da su zaslužni igrači svojim radom i zalaganjem ,a vjeru tu ne bi miješao......
Tony Soprano-
2015-08-15
Je, što jes jes, onako, s velikim rogovima....i kopitima, naravno.provocator wrote:Yebo te Staljin u dupe rosno. Meni se s vremena na vrijeme ukaže jedino Tito ali nisam jedini... Evo i vama desničarima svako malo se ukazuje i kvari vam miran san.
2014-04-23
I očalama... a na epoletama generalski činovi... pa sad više nisam siguran o kome se točno radi.
Ne mogu više gledatio ove kretene par ekselans.
Idioti! Kreteni! Majmuni tulavi!
Idioti! Kreteni! Majmuni tulavi!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A što se tom Babiću ukazalo pa da protiv Španjolaca izostavi golmana Stevanovića koji je protiv Poljaka branio izvrsno?
Što mu je došapnulo da Stevanović sigurno neće moći braniti dobro dvije utakmice za redom?
Zlato smo trebali osvojiti da nema tih buba u glavi.
Što mu je došapnulo da Stevanović sigurno neće moći braniti dobro dvije utakmice za redom?
Zlato smo trebali osvojiti da nema tih buba u glavi.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Babiću, vrati pare državi...:)
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
» bozicni udar na zeljku
» Dijelimo li se uistinu na antifašiste i one koji su za Domovinski rat?
» Ukazao se Mesić
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
» bozicni udar na zeljku
» Dijelimo li se uistinu na antifašiste i one koji su za Domovinski rat?
» Ukazao se Mesić
Page 1 of 1