Treba jače tamanit islamsku nejač u Gazi
Page 1 of 1
Treba jače tamanit islamsku nejač u Gazi
Ja sa demonska hijerarhija. Jučer sam ga ( Erdogana ) navlačio. Oću ga navuć ko kurton.
Türkiye je spremna proglasiti Izrael ratnim zločincem. Ovo je izjavio predsjednik zemlje Recep Tayyip Erdogan na propalestinskom skupu u Turskoj.
“Proglasit ćemo Izrael ratnim zločincem, već radimo na tome”, rekao je Recep Tayyip Erdogan
Mala napomena: Nisam demonska al vama ne pali kad kažem da sam anđeoska hijerarhija i da su pola te hijerarhije demoni pa onda možda vam brže legne šta sam ako kažem da sam demonska hijerarhija.
Anđeo Prijestolnik: Bog i batina na fizičkoj ravni.
KMMMMEEEEE ERDOGANE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Türkiye je spremna proglasiti Izrael ratnim zločincem. Ovo je izjavio predsjednik zemlje Recep Tayyip Erdogan na propalestinskom skupu u Turskoj.
“Proglasit ćemo Izrael ratnim zločincem, već radimo na tome”, rekao je Recep Tayyip Erdogan
Mala napomena: Nisam demonska al vama ne pali kad kažem da sam anđeoska hijerarhija i da su pola te hijerarhije demoni pa onda možda vam brže legne šta sam ako kažem da sam demonska hijerarhija.
Anđeo Prijestolnik: Bog i batina na fizičkoj ravni.
KMMMMEEEEE ERDOGANE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Treba jače tamanit islamsku nejač u Gazi
Bibi je ratni zločinac Erodogane.
Ne šalim se, stvarno to mislim da je ratni zločinac.
Ako ga ti nećeš Erdogane proglasti ratnim zločincem a tko će onda ?
Ne šalim se, stvarno to mislim da je ratni zločinac.
Ako ga ti nećeš Erdogane proglasti ratnim zločincem a tko će onda ?
2014-04-11
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan pozvao je Izrael da zaustavi napad na Gazu, a građane da se pridruže današnjem skupu podrške narodu Palestine.
Erdogan: Izrael mora zaustaviti napad na Gazu i izaći iz stanja ludila
Buuuaaahhhhaaaaaa sad ćemo ti napravit ĐENOSAJD tamo a ti kmeči i dalje.
Gledaj i plači.
KME KME KME ŠMRC ŠMRC ŠMRC
Erdogan: Izrael mora zaustaviti napad na Gazu i izaći iz stanja ludila
Buuuaaahhhhaaaaaa sad ćemo ti napravit ĐENOSAJD tamo a ti kmeči i dalje.
Gledaj i plači.
KME KME KME ŠMRC ŠMRC ŠMRC
2014-04-11
Ne da mi se sad tražit svoje postove od prije neka dva tjedna al ide ovako.
GF5 a to je anđeo Pravednik razmišlja zašto bi tamo neka Hrvatska koja uopće istu ni ne pruznaje morala reagirati a ovi Arapi i islamske zemlje ništa nego čekaju kad će netko drugi umjesto njih.
Bog želi da odrastete.
Lijepa vijest ako će Turska proglasiti Izrael zločinačkom tvorevinom.
GF5 a to je anđeo Pravednik razmišlja zašto bi tamo neka Hrvatska koja uopće istu ni ne pruznaje morala reagirati a ovi Arapi i islamske zemlje ništa nego čekaju kad će netko drugi umjesto njih.
Bog želi da odrastete.
Lijepa vijest ako će Turska proglasiti Izrael zločinačkom tvorevinom.
2014-04-11
Također slikovito sam vam opisao kako to izgleda:
Stotinjak zatvorenika kleće na livadi a naspram njih su države a na kraju tog reda sjedi anđeo Prijestolnik i kaže : Upucaj prvog u glavu.
Nitko ne reagira. Arapske i islamske zemlje čekaju da Zapad, Rusija, Kina il netko drugi reagira.
Ja kažem NE.
Upucaj drugog u glavu.
I tako do kraja reda dok upravo ove zemlje koje moraju preuzeti odgovornost za svoj dio svijeta ne dignu glas.
Gazi islamsku nejač u Gazi.
Da ništa ne ostane.
Stotinjak zatvorenika kleće na livadi a naspram njih su države a na kraju tog reda sjedi anđeo Prijestolnik i kaže : Upucaj prvog u glavu.
Nitko ne reagira. Arapske i islamske zemlje čekaju da Zapad, Rusija, Kina il netko drugi reagira.
Ja kažem NE.
Upucaj drugog u glavu.
I tako do kraja reda dok upravo ove zemlje koje moraju preuzeti odgovornost za svoj dio svijeta ne dignu glas.
Gazi islamsku nejač u Gazi.
Da ništa ne ostane.
2014-04-11
Treba pitat ove radikalne protestante u Americi jer imaju veće avio bombe.
Da bacimo na islamsku nejač u Gazi ( to je taj Upucaj idućeg u glavu ).
Samo deri po njima.
Hoću reakciju arapskih i islamskih država.
Da bacimo na islamsku nejač u Gazi ( to je taj Upucaj idućeg u glavu ).
Samo deri po njima.
Hoću reakciju arapskih i islamskih država.
2014-04-11
Nemaju PZO.
Mogla bi se koristit taktika iz ww2 tj ne ovi lovci nego transportni avioni i onda bačve od 1 tone eksploziva samo kroz ukrcajnu rampu aviona izbacuješ po njima.
Želim ĐENOSAJD.
Mogla bi se koristit taktika iz ww2 tj ne ovi lovci nego transportni avioni i onda bačve od 1 tone eksploziva samo kroz ukrcajnu rampu aviona izbacuješ po njima.
Želim ĐENOSAJD.
2014-04-11
A kakvi će to fini đenosajd bit. Sve ćemo mu te njegove muđahedine u Gazi pobit i pobacat u more.
A on nek kmeči i dalje.
GODIŠNJICA GENOCIDA
Erdogan o Srebrenici: Turska je mnogo jača nego prije 28 godina, nećemo dozvoliti da se ponovi
11.07.2023.
Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan se obratio putem video linka prisutnima u Potočarima i poslao poruku da se genocid u Srebrenici nikada ne smije zaboraviti, te da Turska neće dozvoliti da se nešto slično ponovi.
Erdogan o Srebrenici: Turska je mnogo jača nego prije 28 godina, nećemo dozvoliti da se ponovi
KMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A on nek kmeči i dalje.
GODIŠNJICA GENOCIDA
11.07.2023.
Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan se obratio putem video linka prisutnima u Potočarima i poslao poruku da se genocid u Srebrenici nikada ne smije zaboraviti, te da Turska neće dozvoliti da se nešto slično ponovi.
KMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
Mali islamista Erdogan će pojesti govno.RayMabus wrote:Nemaju PZO.
Želim ĐENOSAJD.
GF5 ne gubi ratove.
Možemo ih rokat vječno i vrlo jako jeftino.
2014-04-11
O kako se visokom vojnom činu radu evo vam primjer:
Bivši zapovijednik CIA je general s četiri zvjezdice i to jedne države na nekoj planeti a ja sam pet zvjezdica dakle najviši rang general i to galaktičkih svjetova tj više planeta.
Bivši šef CIA-e: Krene li invazija kopnom, Gaza će postati Mogadišu na steroidima
Bivši zapovijednik CIA je general s četiri zvjezdice i to jedne države na nekoj planeti a ja sam pet zvjezdica dakle najviši rang general i to galaktičkih svjetova tj više planeta.
Bivši šef CIA-e: Krene li invazija kopnom, Gaza će postati Mogadišu na steroidima
2014-04-11
Zaustavite cioniste ako možete.
2014-04-11
Bog se slatko smije ovome šeiku iz Katara i ovome Ajatolahu iz Irana.
Evo objašnjenje: Božji general tj ja je pokrenuo rat jer mu je mali Švabo diga tlak i ako zablokiramo Perzijski zaljev ovi će ostat bez prihoda a mali šVABO JEDE GOVNA.
ONI MISLE DA SE JA NJIH BOJIM A JA IH NAVLAČIM.
GOVNJARI MALI KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Evo objašnjenje: Božji general tj ja je pokrenuo rat jer mu je mali Švabo diga tlak i ako zablokiramo Perzijski zaljev ovi će ostat bez prihoda a mali šVABO JEDE GOVNA.
ONI MISLE DA SE JA NJIH BOJIM A JA IH NAVLAČIM.
GOVNJARI MALI KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
Oni su mali kmečavci
Sad ćemo vam pobit svu nejač u toj Gazi.
Kad kažu da će zavrniti pipu malom Švabi đeneral galaktičke konfederacije s pet zvjezdica samo će im se lijepo ko anđeo nasmiješiti u facu
Sad ćemo vam pobit svu nejač u toj Gazi.
Kad kažu da će zavrniti pipu malom Švabi đeneral galaktičke konfederacije s pet zvjezdica samo će im se lijepo ko anđeo nasmiješiti u facu
2014-04-11
Dolaze nosači aviona.
Četnici na aparatima.
crvenkasti-
2014-04-17
McGregor: Ako započne kopnena operacija velikih razmjera u Pojasu Gaze protiv Izraela, formirat će se međunarodna koalicija.
Bivši savjetnik Pentagona pukovnik Douglas McGregor priznao je da bi, ako bi izraelska vojska pokrenula veliku kopnenu invaziju na Gazu, svi od Indonezije do Maroka udružili snage u vojnom savezu protiv Izraela.
Kako je napomenuo McGregor, protuizraelskoj udruzi mogla bi se pridružiti i Turska, koja je članica NATO-a i koja ga "najviše brine".
Bivši savjetnik Pentagona pukovnik Douglas McGregor priznao je da bi, ako bi izraelska vojska pokrenula veliku kopnenu invaziju na Gazu, svi od Indonezije do Maroka udružili snage u vojnom savezu protiv Izraela.
Kako je napomenuo McGregor, protuizraelskoj udruzi mogla bi se pridružiti i Turska, koja je članica NATO-a i koja ga "najviše brine".
2014-04-11
Normalno da će počet. Potomanati ćemo sve Erdoganove pacove u toj Gazi a on neka i dalje nastavit kmečati.
Te mujage ako će se udružit protiv cionista dobro a ako ne tko ih jebe.
Gaza je mala enklava tako da ćemo je sravniti sa zemljom.
Te mujage ako će se udružit protiv cionista dobro a ako ne tko ih jebe.
Gaza je mala enklava tako da ćemo je sravniti sa zemljom.
2014-04-11
Mene ne brine.
2014-04-11
Similar topics
» Treba jače tu Gazu bombardirat
» VAŠ ŠLAGER SEZONE (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
» (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
» GAMAD TAMANIT
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» VAŠ ŠLAGER SEZONE (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
» (Z)gazi, (z)gazi, ustaše!
» GAMAD TAMANIT
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
Page 1 of 1