Miletic:'Dobio sam 700 prijetnji iz BiH'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Miletic:'Dobio sam 700 prijetnji iz BiH'
ti si u prvom redu glup... drugo Komsoglu nema veze sa hos-om... on i slicnu njemu su problem za sve pa cak i za bosnjake jer i njima radi ste tu ali korisni je idiot za sda i bakiraKoba wrote:vuksadinare wrote:Evo ja bi zbog ovog slučaja organizirao straze... 'doture' vise zanimaju da rade pizdarije na zapadu.. nama su veca opasnost Komsogluovci...
Što niste vi HOS-ovci braća s muslimanima? Ono do Drine i ZDS
i te pizdarije.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti si u prvom redu glup... drugo Komsoglu nema veze sa hos-om... on i slicnu njemu su problem za sve pa cak i za bosnjake jer i njima radi ste tu ali korisni je idiot za sda i bakiraKoba wrote:vuksadinare wrote:Evo ja bi zbog ovog slučaja organizirao straze... 'doture' vise zanimaju da rade pizdarije na zapadu.. nama su veca opasnost Komsogluovci...
Što niste vi HOS-ovci braća s muslimanima? Ono do Drine i ZDS
i te pizdarije.
Ma ja, ja sam glup što ste vi vezali zastave s balijama i jurišate virtualno na Drinu.
Neka sam.
Slava ukronacistima, ZDS i Alahu ekber.
Bogtejebo blesavog.
Pa ti Bošnjaci su ga i birali.vuksadinare wrote: on i slicnu njemu su problem za sve pa cak i za bosnjake jer i njima radi ste tu ali korisni je idiot za sda i bakira
I onda je Bakiru falilo glasova pa ga pobijedio Bečirović i sad Bakir kuka.
Čuj, Bog ima smisao za humor.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Službenik likes this post
Jedan od tih Božjih humora je i taj da je šačica Židova iz Sarajeva sponzor i pokrovitelj Komšića i ideje gradžanske BiH a onda ovaj njima osigurava fotelje i usluge i sad jebi ga ti Židovi u Sarajevu su sad cionisti a mujage su braća sa Hamasovcima i ljubav među njima naprosto raste iz sata u sata.
Bit će i seksa kad cionisti provale u Gazu i potamane im islamističku braću.
Bit će i seksa kad cionisti provale u Gazu i potamane im islamističku braću.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Službenik likes this post
Bosnjaci su ga birali jer im je trenutno korisna budalaa...ali dobar dio komsoglua prezire jer je u stvari preletacevic...ako je izdao hrvate sutra moze njih prekosutra nekog treceg..takav tipRayMabus wrote:Pa ti Bošnjaci su ga i birali.vuksadinare wrote: on i slicnu njemu su problem za sve pa cak i za bosnjake jer i njima radi ste tu ali korisni je idiot za sda i bakira
I onda je Bakiru falilo glasova pa ga pobijedio Bečirović i sad Bakir kuka.
Čuj, Bog ima smisao za humor.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Osveta Raspudića:'Iscurio ugovor gdje je Miletić dobio 100 000 kuna da uđe u Most.'
» Rasistički par dobio zatvorsku kaznu zbog prijetnji crncima, uplakani slušali presudu
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Miletic pred izbacivanjem iz IDS-a
» Rasistički par dobio zatvorsku kaznu zbog prijetnji crncima, uplakani slušali presudu
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Miletic pred izbacivanjem iz IDS-a
Page 2 of 2