Sinjani nisu bas odusevljeni Buljevom idejom.
Page 1 of 1
Sinjani nisu bas odusevljeni Buljevom idejom.
"Što kažu stanovnici Sinja o građanskoj straži? | Telegram.hr" https://www.telegram.hr/politika-kriminal/gradjanska-straza-sinj-miro-bulj/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sinjani nisu bas odusevljeni Buljevom idejom.
....i ja sam vidio migrante kod sinja i to na suvacu gdje zivi miro bulj...naime obitelj veprova koji miru ne daju spavati...sinj uopce nije na migrantskoj ruti..njima je cilj slovenije i dalje se docepati a ne splitskog mertojaka..a moj bulj ako tebe cese onih par nepalaca i filipinaca sto rade na baustelama po sinju i okolici zapitaj rodijake zasto oni ne zele raditi na baustelama a netko mora
2015-09-08
Sinj je na migrantskoj ruti, gluposti je da nije...
Bulj je pogodio u sridu. Kada neće Kenwood Kenon onda će patrioti sami čuvati grannice. Naravno, prvo treba to sve staviti u pravni okvir da ovi iz Brisela ne bi sa hrabrim i odanim cetinjanima brisali pod. Ako bude pravnih nedostataka HDZ &ćato će prvi izvjestiti Ursulu.
Dakle, Bulj treba to fino sve po zakonu...
DP se toga nije sjetio u protivnom bi Fuk s Dinare to promovirao kao genijalnu ideju u ovim teškim vremenima.
Bulj je pogodio u sridu. Kada neće Kenwood Kenon onda će patrioti sami čuvati grannice. Naravno, prvo treba to sve staviti u pravni okvir da ovi iz Brisela ne bi sa hrabrim i odanim cetinjanima brisali pod. Ako bude pravnih nedostataka HDZ &ćato će prvi izvjestiti Ursulu.
DP se toga nije sjetio u protivnom bi Fuk s Dinare to promovirao kao genijalnu ideju u ovim teškim vremenima.
.... bulj kaki.... cesto sam u Sinju i nisam nikad vidio neku grupu 'dotura i inzinjera'... nepalce i filipince... da... drugo bulj je obećavao straze oko izvora Cetine... pa di su?... niti na vidiku... ali je zato iskrcao milijun kuna savezniku grbinovcu iz proračuna gradskog u tri godineOholo Mudovski wrote:Sinj je na migrantskoj ruti, gluposti je da nije...
2015-09-08
Pitaj bicikliste imaju li staze.vuksadinare wrote:.... bulj kaki.... cesto sam u Sinju i nisam nikad vidio neku grupu 'dotura i inzinjera'... nepalce i filipince... da... drugo bulj je obećavao straze oko izvora Cetine... pa di su?... niti na vidiku... ali je zato iskrcao milijun kuna savezniku grbinovcu iz proračuna gradskog u tri godineOholo Mudovski wrote:Sinj je na migrantskoj ruti, gluposti je da nije...
Što se tiče migranata imaš Danu s Gljeva na Pazaru u ST pa pitaj njega... Izbjeglice nemaju što raditi u Sinju i bili bi glupi da ulaze u grad ili bilo koji drugi grad uzduž granice, ali imaju sa selima na granici i oko gradova, jer gle čuda Šerlok, oni idu pješke šumom, a ne cestom...
... To je naspram zg-a i ovog dijela nista... zna se gdje je glavna ruta... vise ima krijumčara duhana i narkotika oko granice nego doturaOholo Mudovski wrote:Pitaj bicikliste imaju li staze.vuksadinare wrote:.... bulj kaki.... cesto sam u Sinju i nisam nikad vidio neku grupu 'dotura i inzinjera'... nepalce i filipince... da... drugo bulj je obećavao straze oko izvora Cetine... pa di su?... niti na vidiku... ali je zato iskrcao milijun kuna savezniku grbinovcu iz proračuna gradskog u tri godineOholo Mudovski wrote:Sinj je na migrantskoj ruti, gluposti je da nije...
Što se tiče migranata imaš Danu s Gljeva na Pazaru u ST pa pitaj njega... Izbjeglice nemaju što raditi u Sinju i bili bi glupi da ulaze u grad ili bilo koji drugi grad uzduž granice, ali imaju sa selima na granici i oko gradova, jer gle čuda Šerlok, oni idu pješke šumom, a ne cestom...
2015-09-08
.... uostalom vec bi to rjesili ovi iz livna i tomislavgrada
2015-09-08
jebote te teelgram.hr u šupak i dp i hdz isto
Similar topics
» Je li Milanović ipak nije taj broj na kog je Grbin odigrao? RF napušta koaliciju zbog Milanovića kaže Pejović. Ni možemovci nisu oduševljeni..
» Gotovo je s idejom penzije. Radićemo do smrti"
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» NEMCI ODUŠEVLJENI PRELETAČEVIĆEM
» Gotovo je s idejom penzije. Radićemo do smrti"
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» NEMCI ODUŠEVLJENI PRELETAČEVIĆEM
Page 1 of 1