Bulj:'Isukrsta mi ako vi nece te dilit oruzje zbog' dotura' ja cu. NJonjo Bencicka Kata centri revolvera:'E nes'
Page 1 of 1
Bulj:'Isukrsta mi ako vi nece te dilit oruzje zbog' dotura' ja cu. NJonjo Bencicka Kata centri revolvera:'E nes'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bulj-najavio-da-ce-organizirati-samozastitu-od-migranata-oruzje-zna-se-kako-se-stiti-znali-smo-se-stititi-i-90-te-15386244
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bulj:'Isukrsta mi ako vi nece te dilit oruzje zbog' dotura' ja cu. NJonjo Bencicka Kata centri revolvera:'E nes'
svaka čast Bulju
Re: Bulj:'Isukrsta mi ako vi nece te dilit oruzje zbog' dotura' ja cu. NJonjo Bencicka Kata centri revolvera:'E nes'
Koji cirkus... Franjo ustani
2015-09-08
Bencicka bijesna..i ponizila mostovce 'Sa Buljem i slicnim primitivcima ne zelimo ulaziti u razne izborne kombinacije.Danasnji ispad Bulja i buljevaca je najnizi oblik primitivnog i populistickog politiziranja.MOST vodi vise politika,kako im pase i kakvu trenutnu korist imaju.Takva igra nas ne zanima.Koaliciju mozemo stvarati samo sa ideoloski srodnim strankama i grupacijama.Drugacije ne ide i vodi u licemjerje i nepovjerenje.'
2015-09-08
Bulj sjebo raspudicevu kombinaciju sa ne - mozemo...i zokijevu..ili bulj ispada iz igre(mosta)..ili .bracni bar se moze vratiti u 'peti dan'...
2015-09-08
Similar topics
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Je'l moguce?Njonjo ljut na Plenkija zbog Kuscevica
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
» Zbog Irana koji salje oruzje Rusiji,Izrael ce slati svoje oruzje Ukrajini?!
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Je'l moguce?Njonjo ljut na Plenkija zbog Kuscevica
» Beč neće Kijevu isporučivati oružje - ministar vanjskih poslova Austrije
Page 1 of 1