Alkmaar : Legia Warszawa
Page 1 of 1
Alkmaar : Legia Warszawa
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&dd=06&nav_id=2410325
Last edited by Serbinho-3 on 6/10/2023, 12:59; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Alkmaar : Legia Warszawa
Organizacija O. Sta ce reci UEFA. Alkmar bih suspendovao na 3 godine minimum i 5 godina uslovno. 3 utakmice pred zatvorenim tribinama. 100.000 eura odstete za svaku noc u zatvoru. Nemas organizaciju i pravis sranja.
2014-08-25
Pustili ih vec napolje, kao 72 sata. Mislili oni to Hag i zajebavanje sa Seseljom. Verovatno im rekli ovi iz UEFA Ceferin, pustaj ili cu ti se napiti krvi i za Hag. Pravni Sistem Holandije popustio i realno srusili drzavu. Ako ne ispostujes ono sto si rekao, pravno legalno nemas vise drzavu. Pritisak spolja i vidis da sve moze. Poljaci kazu da ih je obezbedjenje napalo a ovi da su ih istukli ova dvojica. Sta su mislili, oni da ih tuku a ovi da ih maze. Velika bruka i opasnost za Alkmaar da budu neku godinu van UEFA. Rizikuju i zbog Suda u Poljskoj. Zato UEFA trazi da ispegla stvar. Fudbaleri moraju biti maksimalno zasticeni i bez da im neko dosadjuje. Ovi ih ladno pretukli a zatim pohapsili. Kazu Balkan, pogledaj ovu Ciganinu uz duzno postovanje prema Romima.
2014-08-25
https://serbiantimes.info/srpski-fudbaler-na-slobodi-radovan-pankov-pusten-iz-holandskog-zatvora/
2014-08-25
kazao bih poljska posla, ali baš danas sam "carinio" jednog po duploj tarifi, za duševne boli, jer je poljak a ušao je u moj prostor...
još da se izliječe od rusofobije, zavoljet ću ih na koncu...
T. wrote:kazao bih poljska posla, ali baš danas sam "carinio" jednog po duploj tarifi, za duševne boli, jer je poljak a ušao je u moj prostor...
Kurva, co robish, njic, pracujes? Ze mjeskas? Naucio sam ja Poljski u Cikagu. Oni ne mogu dve reci Engleskog, onda ti naucis Poljski, otprilike. Dve packe cervone ili dve pakle Marlboro crvenog.
Koma ekipa, ne treba njih ozbiljno shvatiti. Ovaj jedan ih uzeo da mu namestaj donesu ili odnesu kod aerodroma, cetvorica njih drze krevet neki, pitali ga odakle je, ovaj kao iz Srbije. Pustaju onaj krevet iz ruku i pobegose. Poljaci.
2014-08-25
Page 1 of 1