Srbija najebala: "Pokušali ste okupirati Kosovo"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srbija najebala: "Pokušali ste okupirati Kosovo"
Koba wrote:
Ti kokuzi imaju nešto što peder-zapad nema. Sirovine u neograničenim količinama. Primjerice Amerika uvozi i danas uranij iz Rusije za nuklearke. Tko je onda kokuz?
oni koji žive od sirovina. Ne samo da imaju sirovine, nego i jesu sirovine. Povijesno, uvijek najgore prolaze oni koji žive od prodaje sirovina (jer to znači da su tehnološki zaostali)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
I Kina je bila kokuz od ovce prije 20 godina... Tako da trendovi nisu povoljni za staru damu...marcellus wrote:
baš ta tvoja bilanca pokazuje da su kurac od ovce
13 posto svjetskog stanovništva koje je NATO ima 45 posto svjetskog BDP-a, a ova skoro pa polovica svjetskog stanovništva iz BRIC-s 31 posto?
Upravo kurac od ovce i baš ništa drugo... kokuz države sve osim kine
Za islamske fundamentaliste kažemo da su neprilagodljivi vremenu.
Dobio sam dojam da se isto događa i sa pravoslavcima.
Pumpanjem s mitovima već od rane mladosti ti ljudi izgube kontakt s realnošću.
Ne možeš s njima (s većim dijelom!) razgovarati argumentirano, jer oni jednostavno
to ne čuju, pa i kad čuju ne razumiju.
Na srpskom portalu Blic u zadnje vrijeme pratim njihove međusobne rasprave o raznim
"velikim" temama. Negdje oko 1/3 ih vidi što im se događa, a ostali su ono da te Bog sačuva.
Čovjek jednostavno ne razumije kako jedan naci-Vulin može sa svojim hitlerijanskim
govorima napuniti dvoranu, gdje mu stojeća naci-publika razdragano plješće.
Slično možemo vidjeti samo još u Rusiji, Sjevernoj Koreji, Iranu, Kini...
Ne zaboravimo, takvi najprije teroriziraju svoje (pristojne!) i traže priliku da teroriziraju
i druge oko sebe...
Dobio sam dojam da se isto događa i sa pravoslavcima.
Pumpanjem s mitovima već od rane mladosti ti ljudi izgube kontakt s realnošću.
Ne možeš s njima (s većim dijelom!) razgovarati argumentirano, jer oni jednostavno
to ne čuju, pa i kad čuju ne razumiju.
Na srpskom portalu Blic u zadnje vrijeme pratim njihove međusobne rasprave o raznim
"velikim" temama. Negdje oko 1/3 ih vidi što im se događa, a ostali su ono da te Bog sačuva.
Čovjek jednostavno ne razumije kako jedan naci-Vulin može sa svojim hitlerijanskim
govorima napuniti dvoranu, gdje mu stojeća naci-publika razdragano plješće.
Slično možemo vidjeti samo još u Rusiji, Sjevernoj Koreji, Iranu, Kini...
Ne zaboravimo, takvi najprije teroriziraju svoje (pristojne!) i traže priliku da teroriziraju
i druge oko sebe...
Oholo Mudovski wrote:I Kina je bila kokuz od ovce prije 20 godina... Tako da trendovi nisu povoljni za staru damu...marcellus wrote:baš ta tvoja bilanca pokazuje da su kurac od ovceOholo Mudovski wrote:
Kada se pogleda bilanca jednih i drugih ne bi rekao da se radi o kurcu od ovce.
13 posto svjetskog stanovništva koje je NATO ima 45 posto svjetskog BDP-a, a ova skoro pa polovica svjetskog stanovništva iz BRIC-s 31 posto?
Svi, koje navodiš, bi se zbog gladi najprije međusobno porokali, ako bi odbacili sve zapadno znanje i tehnologiju.
Sav islamski svijet ima tek 5 nobelovaca, a 100x manji broj Židova 185. Ostali su uglavnom zapadni nobelovci.
Znam ja da tebi ne odgovara ovakva argumentacija, jer ćeš uvijek imati svoj (izmišljen) odgovor...
Nažalost, stanje je takvo da i sa vama moramo dijeliti ovaj kisik, kojega je sve manje.
Sve mi je jasno, samo ne znam ove godine nobel za ide u Ukrajinu ili Izrael.Eroo wrote:Oholo Mudovski wrote:I Kina je bila kokuz od ovce prije 20 godina... Tako da trendovi nisu povoljni za staru damu...marcellus wrote:baš ta tvoja bilanca pokazuje da su kurac od ovceOholo Mudovski wrote:
Svi, koje navodiš, bi se zbog gladi najprije međusobno porokali, ako bi odbacili sve zapadno znanje i tehnologiju.
Sav islamski svijet ima tek 5 nobelovaca, a 100x manji broj Židova 185. Ostali su uglavnom zapadni nobelovci.
Znam ja da tebi ne odgovara ovakva argumentacija, jer ćeš uvijek imati svoj (izmišljen) odgovor...
Nažalost, stanje je takvo da i sa vama moramo dijeliti ovaj kisik, kojega je sve manje.
Svejedno.Oholo Mudovski wrote:Sve mi je jasno, samo ne znam ove godine nobel za ide u Ukrajinu ili Izrael.Eroo wrote:Oholo Mudovski wrote:I Kina je bila kokuz od ovce prije 20 godina... Tako da trendovi nisu povoljni za staru damu...marcellus wrote:baš ta tvoja bilanca pokazuje da su kurac od ovceOholo Mudovski wrote:
Ne ide u arapski svijet u to sam više nego siguran.
Mogao bih objasniti i razloge, ali ne vidim smisla.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pokusali da proguraju Kosovo na Euroviziju
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
» Kosovo je Srbija
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» kosovo je srbija? ne, srbija je kosovo.
» Kosovo je Srbija
Page 5 of 5