Lavrov: EU nacisti nam ne daju da uđemo u Europu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Lavrov: EU nacisti nam ne daju da uđemo u Europu
Zuji mi u ušima ( u glavi u osnovi ).
Bit će izlaženje iz tijela uskoro. Uvijek zuji prije. Valovi se naštimavaju ( smijeh ).
Inkarnirate se s 10 duše par dana nakon začeća i to je to i kasnije kad malo odrastete tokom sna kad su ti moždani valovi blaži možete se s tih 10 posto ( dakle to ste vi, inkarnirani ja ) jednostavno odvojit malo.
Onda se nađete iznad tijela i sad ste u pola prostorije i lebite ko astronaut. Malo na početku čudno al kasnije se uspraviš ( isto ko i oni astronauti pa im malo treba dok se okrenu pravilno tj u prostoru jer lebde pa se moraju onda dovest okomito ).
Bit će izlaženje iz tijela uskoro. Uvijek zuji prije. Valovi se naštimavaju ( smijeh ).
Inkarnirate se s 10 duše par dana nakon začeća i to je to i kasnije kad malo odrastete tokom sna kad su ti moždani valovi blaži možete se s tih 10 posto ( dakle to ste vi, inkarnirani ja ) jednostavno odvojit malo.
Onda se nađete iznad tijela i sad ste u pola prostorije i lebite ko astronaut. Malo na početku čudno al kasnije se uspraviš ( isto ko i oni astronauti pa im malo treba dok se okrenu pravilno tj u prostoru jer lebde pa se moraju onda dovest okomito ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Lavrov: EU nacisti nam ne daju da uđemo u Europu
Pa realno, Lavrov jeste u pravu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Doturi' prijete:'Nema stajanja,žica nas neće spriječiti da uđemo u Hrvatsku'
» 24 časa: ŽZ su nacisti
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Nacisti zaslužuju smrt!
» 24 časa: ŽZ su nacisti
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Nacisti zaslužuju smrt!
Page 2 of 2